Raisa_ Napisano 9 Maja 2020 Napisano 9 Maja 2020 Jest to praca zdalna,ale wymagając jednao trochę zaangażowania. Czy osiągnę sukces? głupiec, świat, 2 buławy, KSIĘŻNICZKA MIECZY mysle,ze widac tu poczatek drogi a sam swiat mowi,ze uda mi sie tam cos fajnego uzyskac jednak Cytuj
Ziomal597 Napisano 9 Maja 2020 Napisano 9 Maja 2020 1 godzinę temu, Sheina napisał: Czy osiągnę sukces? głupiec, świat, 2 buławy, KSIĘŻNICZKA MIECZY Na pewno ta praca da Ci nowe doświadczenie o czym mówi Głupiec. Świat to faktycznie karta sukcesu, spełnienia, aczkolwiek to koniec pewnego etapu - ostatnia karta w Wielkim Arkanie. Niewykluczone, że to może być zajęcie tylko przejściowe. Myślę, że finalnie nie będziesz w 100% przekonana, czy ta praca jest dla Cb szczytem marzeń, a zatem widać wahania i w rezultacie poszukiwania nowej pracy. Paź Mieczy szuka możliwości, informacji, on nie próżnuje. Docelowo będziesz zmieniała tą pracę. 2 Cytuj
Raisa_ Napisano 10 Maja 2020 Autor Napisano 10 Maja 2020 Tak mi się wydaje ponieważ póki co nie ma problemu z czym działać wie czekam do czerwca i mam a dzieje ruszyć sensownie Cytuj
Aleister Napisano 12 Maja 2020 Napisano 12 Maja 2020 Wygląda na to, że przedsięwzięcie ma szansę wypalić, bo księżniczka mieczy mówi, że masz wiedzę, inteligencję i wiesz, za co się bierzesz. Głupiec i Świat, to początek nowej drogi, a Świat symbolizuje czasem internet. 2 bulaw nie kojarzy mi się z wahaniami, raczej ze współpracą z kimś, kto ci pomoże. 1 Cytuj
Sunrise009 Napisano 12 Maja 2020 Napisano 12 Maja 2020 (edytowane) Ja to widzę trochę inaczej: Jesteś pełna zapału w Głupcu, nie masz jeszcze doświadczenia, ale masz chęci i jesteś otwarta, Świat wskazuje mi w tym kontekście na pracę zdalną, która jednak nie do końca będzie Ci odpowiadać w 2 buławach, będziesz miała dylemat czy w niej pozostać, bo w pracy może być dużo rywalizacji i konfliktów słownych. Może z racji braku doświadczenia, bo paź mieczy często mówi o konieczności doszkolenia się, zdobycia więcej informacji w danym temacie. Nie w taki denarowy sposób, skrupulatny doszkalający, ale sprytny, po to, by móc je wykorzystywać w praktyce. Edytowane 12 Maja 2020 przez Sunrise009 2 Cytuj
Gość Nice Napisano 12 Maja 2020 Napisano 12 Maja 2020 W dniu 9.05.2020 o 15:02, Sheina napisał: Jest to praca zdalna,ale wymagając jednao trochę zaangażowania. Czy osiągnę sukces? głupiec, świat, 2 buławy, KSIĘŻNICZKA MIECZY mysle,ze widac tu poczatek drogi a sam swiat mowi,ze uda mi sie tam cos fajnego uzyskac jednak Zależy co rozumiesz pod sukcesem: praca może dać Ci sporo spełnienia (Świat), trochę wiedzy (paź mieczy), widać, że pracować będziesz zdalna (Świat, 2 buławy, księżniczka mieczy), natomiast wyższych stanowisk nie widac: głupiec, paź to początkujący, ktoś mały - gra małą rolę... Jakoś tak to widzę Cytuj
Iwka78 Napisano 13 Maja 2020 Napisano 13 Maja 2020 W dniu 9.05.2020 o 15:02, Sheina napisał: Jest to praca zdalna,ale wymagając jednao trochę zaangażowania. Czy osiągnę sukces? głupiec, świat, 2 buławy, KSIĘŻNICZKA MIECZY mysle,ze widac tu poczatek drogi a sam swiat mowi,ze uda mi sie tam cos fajnego uzyskac jednak Świat byłby dobry w tym układzie, jeżeli masz kontakty zagraniczne w pracy, ale jeżeli nie, to raczej nie do końca będziesz zadowolona głupiec to początek, pierwsza karta, a świat to ostatnia, więc moim zdaniem szybko się ten entuzjazm skończy, w 2 buław sama nie będziesz wiedziała co masz robić, w księżniczce możliwe, że podejmiesz decyzję o jakimś dokształcaniu się 1 Cytuj
panna.marta Napisano 10 Lipca 2020 Napisano 10 Lipca 2020 W dniu 9.05.2020 o 15:02, Raisa_ napisał: Jest to praca zdalna,ale wymagając jednao trochę zaangażowania. Czy osiągnę sukces? głupiec, świat, 2 buławy, KSIĘŻNICZKA MIECZY mysle,ze widac tu poczatek drogi a sam swiat mowi,ze uda mi sie tam cos fajnego uzyskac jednak Może sukcesu takiego strikte nie osiągniesz, ale poczujesz się tam. Po prostu dobrze. 1 Cytuj
zakretka23 Napisano 11 Lipca 2020 Napisano 11 Lipca 2020 W tej pracy nie osiągniesz sukcesu, nawet jakiegoś specjalnego doświadczenia, karty pokazują początek drogi - Głupiec, Świat może mówić ze pójdziesz dalej. 1 Cytuj
Iwka78 Napisano 12 Lipca 2020 Napisano 12 Lipca 2020 W dniu 9.07.2020 o 23:53, Raisa_ napisał: Maly awans a teraz rezygnuje Nie rozumiem chyba.... Dostałaś awans i zrezygnowałaś? 1 Cytuj
Raisa_ Napisano 12 Lipca 2020 Autor Napisano 12 Lipca 2020 12 godzin temu, Iwka78 napisał: Nie rozumiem chyba.... Dostałaś awans i zrezygnowałaś? Taki, ktory niewiele mi zmienił.. I odeszlam. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi