Piko Napisano 13 Maja 2020 Napisano 13 Maja 2020 (edytowane) Jako że dziś Trzynasty maja (liczba uważana przez niektórych za pechową)... Postanowiłem zrobić rozkład na Uczucia i Emocje jakie mnie mogą spotkać w tym dniu. Proszę innych o pomoc w interpretacji tego co wyjdzie. Czy ktoś się zgadza czy nie... 1) XI Sprawiedliwość -Drugi rząd Wielkich Arkanów może świadczyć że będę czuł potrzebę uporządkowania różnych spraw... 2) 9 monet - może świadczyć że potrzeba uporządkowania będzie dotyczyć spraw materialnych, ale ptak na karcie może też wskazywać na sprawy duchowe , potrzebę harmonii... 3) 8 buław - może świadczyć o dużym zapale w porządkowaniu spraw... Edytowane 13 Maja 2020 przez Piko Cytuj
Maestro Priestess Napisano 13 Maja 2020 Maestro Napisano 13 Maja 2020 4 godziny temu, Piko napisał: Jako że dziś Trzynasty maja (liczba uważana przez niektórych za pechową)... Postanowiłem zrobić rozkład na Uczucia i Emocje jakie mnie mogą spotkać w tym dniu. Proszę innych o pomoc w interpretacji tego co wyjdzie. Czy ktoś się zgadza czy nie... 1) XI Sprawiedliwość -Drugi rząd Wielkich Arkanów może świadczyć że będę czuł potrzebę uporządkowania różnych spraw... 2) 9 monet - może świadczyć że potrzeba uporządkowania będzie dotyczyć spraw materialnych, ale ptak na karcie może też wskazywać na sprawy duchowe , potrzebę harmonii... 3) 8 buław - może świadczyć o dużym zapale w porządkowaniu spraw... Ja po tych kartach obstawiam, że dzień będzie upływał pod znakiem huśtawki i wahań (Sprawiedliwość) pomiędzy nudą i nic nie robieniem (9 monet) a chęcią działania i energii (8 buław). Być może są jakieś sprawy, którymi trzeba się zająć, a w ogóle nie ma na to ochoty. 1 Cytuj
Piko Napisano 13 Maja 2020 Autor Napisano 13 Maja 2020 (edytowane) Godzinę temu, Priestess napisał: Ja po tych kartach obstawiam, że dzień będzie upływał pod znakiem huśtawki i wahań (Sprawiedliwość) pomiędzy nudą i nic nie robieniem (9 monet) a chęcią działania i energii (8 buław). Być może są jakieś sprawy, którymi trzeba się zająć, a w ogóle nie ma na to ochoty. Tak właśnie mam ochotę nie za wiele robić , jednak są rzeczy które czekają... Edytowane 13 Maja 2020 przez Piko 1 Cytuj
Mala_83 Napisano 13 Maja 2020 Napisano 13 Maja 2020 6 godzin temu, Piko napisał: Jako że dziś Trzynasty maja (liczba uważana przez niektórych za pechową)... Postanowiłem zrobić rozkład na Uczucia i Emocje jakie mnie mogą spotkać w tym dniu. Proszę innych o pomoc w interpretacji tego co wyjdzie. Czy ktoś się zgadza czy nie. 6 godzin temu, Piko napisał: Jako że dziś Trzynasty maja (liczba uważana przez niektórych za pechową)... Postanowiłem zrobić rozkład na Uczucia i Emocje jakie mnie mogą spotkać w tym dniu. Proszę innych o pomoc w interpretacji tego co wyjdzie. Czy ktoś się zgadza czy nie... Początek dnia minie na lenistwie i załatwianiu jakiś spraw urzędowych lub związanych ze sferą materialną. Natomiast końcówka dnia ostro przyspieszy i będzie sporo się działo i będzie rozpierac energia Miłego dnia życzę 1 Cytuj
Piko Napisano 14 Maja 2020 Autor Napisano 14 Maja 2020 22 godziny temu, Mala_83 napisał: Natomiast końcówka dnia ostro przyspieszy i będzie sporo się działo i będzie rozpierac energia Rzeczywiście rozpierała mnie energia. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi