Gość Lianna Napisano 23 Maja 2020 Napisano 23 Maja 2020 Mam termin dopiero na 4.06, no ale ciekawa jestem XD Jak będę wyglądać, czy będę się sobie podobać? :) 7 Kielichów 9 Kielichów Królowa Mieczy No powinno być good. 9 Kieli to jest zadowolenie :) Królowa Mieczy- widzę tu sam zabieg, czyli ostre cięcie. Teraz mam wenę na krótką fryzurę :). Cytuj
Maestro Priestess Napisano 23 Maja 2020 Maestro Napisano 23 Maja 2020 (edytowane) 3 minuty temu, Lianna napisał: 7 Kielichów 9 Kielichów Królowa Mieczy Fantazyjna fryzura, dużo będzie się działo, ekstremalna metamorfoza (9 kielichów) i ostre cięcie na krótko (królowa). Nie jestem pewna, czy Ci się spodoba, bo ta królowa to może być też niezadowolenie. A co wychodzi z podsumowania? Chce się komuś zliczyć? ;P Edytowane 23 Maja 2020 przez Priestess Cytuj
Moderator Lunaria Napisano 23 Maja 2020 Moderator Napisano 23 Maja 2020 (edytowane) Z podsumy Głupiec, więc faktycznie ekstremalna zmiana w takom razie myślę, że Krolowa Mieczy może oznaczać, że będziesz wyglądała dojrzalej, bardziej profesjonalnie Edytowane 23 Maja 2020 przez Lunaria 2 Cytuj
Maestro Priestess Napisano 23 Maja 2020 Maestro Napisano 23 Maja 2020 2 godziny temu, Lunaria napisał: Z podsumy Głupiec, więc faktycznie ekstremalna zmiana w takom razie myślę, że Krolowa Mieczy może oznaczać, że będziesz wyglądała dojrzalej, bardziej profesjonalnie Skoro głupieć, to królowa pewnie właśnie oznacza ostre cięcie i taką rasowość... skojarzyło mi się z fryzurą Kożuchowskiej, krótko, elegancko, jasny blond, żyleta, ale kobieca. Cytuj
zakretka23 Napisano 24 Maja 2020 Napisano 24 Maja 2020 Będziesz dobrze się czuła w nowej fryzurze choć wyjdzie inna niż w twoich założeniach, wyobrażeniach. Królowa mieczy mówi o sporym cięciu być może bardziej nawet niż zakładasz. Cytuj
Gość Lianna Napisano 24 Maja 2020 Napisano 24 Maja 2020 No właśnie nabrałam ochoty na łostrą akcję XD wręcz na chłopaka, a co mi tam Cytuj
Raisa_ Napisano 24 Maja 2020 Napisano 24 Maja 2020 Będziesz zadowolona i będziesz wyglądać szczuplej, Twoja sylwetka, twarz zostanie podkreślona w pozytywny sposób. Cytuj
Gość Nice Napisano 27 Maja 2020 Napisano 27 Maja 2020 W dniu 23.05.2020 o 14:00, Lianna napisał: Jak będę wyglądać, czy będę się sobie podobać? 7 Kielichów 9 Kielichów Królowa Mieczy 9 kielichów to zadowolenie sobą, satysfakcja, radość, także nie martwiła bym się 7 kielichów - bedziesz farbowała włosy? No też może zaznaczyć fryzurę marzeń Królowa Kielichów też zaznacza tu wyszczuplenie. Z sumy zgodnie z H.B. Wieża: Zaskoczysz wszystkich napewno Będziesz wyglądać zupełnie inaczej (niszczenie starych fundamentów) Powodzenia Cytuj
Gość Lianna Napisano 27 Maja 2020 Napisano 27 Maja 2020 Dzięki ! Jeszcze 8 dni haha odliczam XD Cytuj
h4rrid4n Napisano 30 Maja 2020 Napisano 30 Maja 2020 Fryzura będzie wszystkim tym czego sobie życzysz. Przy królowej mieczy - sztos. Na ostro. Cytuj
Gość Lianna Napisano 4 Czerwca 2020 Napisano 4 Czerwca 2020 Weryfikacja Mam krótki fryz, tak na boba :D Jestem zadowolona, jako że dłuższe włosy mnie już strasznie wkurzały Optycznie mam ich więcej, czuję się wolna XD Podoba mi się :) Może w Mieczowej wyszła fryzjerka :P Dzięki ! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi