Skocz do zawartości

ex, zamiary na spotkanie

olejos

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Wrócił, miesza, chce się dziś spotkać.

Jakie ma wobec mnie zamiary?

Rydwan - świat - diabeł

No ostro, wszystkie karty wskazują na seksy, przede wszystkim diabeł. Napalony typ i tyle, gotowy do działania (rydwan+świat). Absolutnie żadnych poważnych intencji, chce tylko namieszać, zaciągnąć do łóżka i polecieć dalej.

Edytowane przez olejos
  • Maestro
Napisano
6 minut temu, olejos napisał:

Rydwan - świat - diabeł

Nie są to czyste i szczere intencje. Diabeł w takich pytaniach nigdy nie pokazuje niczego dobrego. Myślę, że manipuluje, chce być może seksu, a może po prostu to taki toksyczny typ, który dla własnej korzyści wykorzystuje innych. W Świecie i Rydwanie widać, że tak szybko jak się pojawił tak szybko i zniknie, odfrunie znowu i tyle będzie z kontaktu. 

• Super 1
  • Dziękuję 1
  • Moderator
Napisano
21 minut temu, olejos napisał:

Rydwan - świat - diabeł

Gra nie fair.. przyleci, przeleci, odleci... :dobani: z sumy Świat, więc jak osiągnie to co będzie chciał każde pojdzie w swoją stronę 

• Super 1
  • Dziękuję 1
Gość Ava55
Napisano

mam podobne skojarzenia jak Wy, na dodatek Świat jest w podsumowaniu - czyli dzis jestem a jutro wyruszam w świat i takie szybkie "carpe diem" : Rydwan, Diabeł i juz mnie nie ma

może bedzie proponowal jakies wyjście ( bo wyjazd to w obecnej sytuacji średnio ) w tym Świecie

Napisano

Wszystko jak wyżej, nastawiony na seks. Po odmówieniu poszedł w cholerę. :czarow: 

• Super 1
  • Dziękuję 2