olejos Napisano 25 Maja 2020 Napisano 25 Maja 2020 (edytowane) Wrócił, miesza, chce się dziś spotkać. Jakie ma wobec mnie zamiary? Rydwan - świat - diabeł No ostro, wszystkie karty wskazują na seksy, przede wszystkim diabeł. Napalony typ i tyle, gotowy do działania (rydwan+świat). Absolutnie żadnych poważnych intencji, chce tylko namieszać, zaciągnąć do łóżka i polecieć dalej. Edytowane 25 Maja 2020 przez olejos Cytuj
Maestro Priestess Napisano 25 Maja 2020 Maestro Napisano 25 Maja 2020 6 minut temu, olejos napisał: Jakie ma wobec mnie zamiary? Rydwan - świat - diabeł Nie są to czyste i szczere intencje. Diabeł w takich pytaniach nigdy nie pokazuje niczego dobrego. Myślę, że manipuluje, chce być może seksu, a może po prostu to taki toksyczny typ, który dla własnej korzyści wykorzystuje innych. W Świecie i Rydwanie widać, że tak szybko jak się pojawił tak szybko i zniknie, odfrunie znowu i tyle będzie z kontaktu. 1 1 Cytuj
Moderator Lunaria Napisano 25 Maja 2020 Moderator Napisano 25 Maja 2020 21 minut temu, olejos napisał: Jakie ma wobec mnie zamiary? Rydwan - świat - diabeł Gra nie fair.. przyleci, przeleci, odleci... z sumy Świat, więc jak osiągnie to co będzie chciał każde pojdzie w swoją stronę 1 1 Cytuj
Gość Ava55 Napisano 25 Maja 2020 Napisano 25 Maja 2020 mam podobne skojarzenia jak Wy, na dodatek Świat jest w podsumowaniu - czyli dzis jestem a jutro wyruszam w świat i takie szybkie "carpe diem" : Rydwan, Diabeł i juz mnie nie ma może bedzie proponowal jakies wyjście ( bo wyjazd to w obecnej sytuacji średnio ) w tym Świecie Cytuj
olejos Napisano 26 Maja 2020 Autor Napisano 26 Maja 2020 Wszystko jak wyżej, nastawiony na seks. Po odmówieniu poszedł w cholerę. 1 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi