Moderators Ejbert Napisano 26 Maja 2020 Moderators Napisano 26 Maja 2020 Matko moja ja wiem tyle nocy nie spałaś... Ja swojej dedykuję dziś piękną pieśń wyśpiewaną przez wspaniały duet pp. Ładyszów. Wybrałem tą wersję, bo jest wybitnie symboliczna, wspaniale by było, jak ktoś patrząc na tą parę starych ludzi przypomni sobie i o swoich rodzicach. Zapraszam was do wrzucania piosenek, którymi chcielibyście uradować swoje Mamy, nie tylko w dniu ich święta. Jest na razie tylko link, bo nie można dziś (oczywiście dziś!) osadzić video. https://www.youtube.com/watch?v=brcxpawwXos 1 1 1 Cytuj
Gość Ava55 Napisano 26 Maja 2020 Napisano 26 Maja 2020 (edytowane) to piosenka z czasów mojej Mamy żałuję, że nie mogę już Jej przytulić Edytowane 26 Maja 2020 przez Ava55 Cytuj
Gość Lianna Napisano 26 Maja 2020 Napisano 26 Maja 2020 1 godzinę temu, Ava55 napisał: to piosenka z czasów mojej Mamy żałuję, że nie mogę już Jej przytulić U mnie to samo ! Ava, przytulam Cię mocno Cytuj
Ekspert Makrela Napisano 26 Maja 2020 Ekspert Napisano 26 Maja 2020 Mojej Mamie dedykuję dziś jej dwie ulubione piosenki. Pierwsza jako dziecku, nawet mi się podobała, chociaż nie wiedziałam, czemu Mama lubuje się w tej tematyce, ale ta druga... nie znosiłam jej panicznie i całkiem nie rozumiałam, czemu Mamie wpadła w ucho. Zrozumiałam to dopiero po wielu latach. Dzięki Ejbert za temat i to właśnie dzisiaj 1 1 Cytuj
Administrator Ismer Napisano 26 Maja 2020 Administrator Napisano 26 Maja 2020 Ja mojej Mamie dedykuję dziś taki utwór, który ukazuje cząstkę jej duszy. Taka była. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi