Skocz do zawartości

Piosenka dla mojej mamy

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderators
Napisano

Matko moja ja wiem tyle nocy nie spałaś... 

Ja swojej dedykuję dziś piękną pieśń wyśpiewaną przez wspaniały duet pp. Ładyszów. Wybrałem tą wersję, bo jest wybitnie symboliczna, wspaniale by było, jak ktoś patrząc na tą parę starych ludzi przypomni sobie i o swoich rodzicach.

Zapraszam was do wrzucania piosenek, którymi chcielibyście uradować swoje Mamy, nie tylko w dniu ich święta. 

Jest na razie tylko link, bo nie można dziś (oczywiście dziś!) osadzić video.

https://www.youtube.com/watch?v=brcxpawwXos

• Lubię to! 1
  • Cool 1
  • Super 1
Gość Ava55
Napisano (edytowane)

to piosenka z czasów mojej Mamy 

żałuję, że  nie mogę już Jej przytulić  :serce:

Edytowane przez Ava55
Gość Lianna
Napisano
1 godzinę temu, Ava55 napisał:

to piosenka z czasów mojej Mamy 

żałuję, że  nie mogę już Jej przytulić  :serce:

U mnie to samo ! Ava, przytulam Cię mocno :uscisk:

• Ekspert
Napisano

Mojej Mamie dedykuję dziś jej dwie ulubione piosenki.  Pierwsza jako dziecku, nawet mi się podobała, chociaż nie wiedziałam, czemu Mama lubuje się w tej tematyce, ale ta druga... nie znosiłam jej panicznie i całkiem nie rozumiałam, czemu Mamie wpadła w ucho. Zrozumiałam to dopiero po wielu latach. 

Dzięki Ejbert za temat i to właśnie dzisiaj :bukiet3i:

• Cool 1
  • Super 1
  • Administrator
Napisano

Ja mojej Mamie dedykuję dziś taki utwór, który ukazuje cząstkę jej duszy. Taka była. 

• Super 1