Skocz do zawartości

Karty dnia

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderator
Napisano

Postaram się codziennie wrzucać 2 karty dnia, żeby trochę poćwiczyć swoje interpretacje, nie będę za każdym razem zakładać nowego wątku, żeby nie tworzyć bałaganu ;)

KARTY NA 27.05.2020 r.

Kosa+Dom

Bardzo dosłownie czytając, to kosa w domu, czyli kłótnie nieporozumienia z rodziną. Jutro mam zaplanowane prace remontowe w domu, więc może to wskazało ewentualnie powinnam uważać, bo może doznam jakiegoś urazu w domu, skalecze się lub coś w ten deseń :z_jezorem:

Jutro także będzie mój ostatni dzien siedzenia w domu, więc może też oznaczać koniec laby:wink:

• Lubię to! 2
  • Administrator
Napisano

Też bym postawiła na jakieś nieporozumienie, zwłaszcza nie znając kontekstu. Ale skoro masz zaplanowane prace remontowe, to może ta ostra wymiana zdań dotyczyć sprzeczki z usługodawcą, bo Kosa lubi pozbawić czegoś, w tym wypadku mogą to być np. większe niż ustaliliście wydatki. Jeśli robisz coś własnym nakładem, to także może Cię zaskoczyć jakiś wydatek, którego nie przewidziałaś bądź tak jak mówisz - jakiś uraz.

• Lubię to! 1
  • Dziękuję 1
  • Maestro
Napisano (edytowane)
Godzinę temu, Lunaria napisał:

KARTY NA 27.05.2020 r.

Kosa+Dom

Próbuję swoich sił w nowym dziale :redface1:

Myślę, że jutro będziesz miała dzień gorszego samopoczucia, może dojść do spięć albo jakiegoś wypadku... ? :_bezradny: 

edit: ok, doczytałam, że są jakieś prace remontowe, więc ten wypadek pasuje mi do jakiegoś nieprzewidzianego zwarcia (technicznie, w sensie awarii), Twojego urazu albo chodzenia obolałą, nadwrażliwą na nadmiar bodźców związanych np. z wierceniem...

Edytowane przez Priestess
  • Lubię to! 1
  • Dziękuję 1
  • Moderator
Napisano
22 godziny temu, Ismer napisał:

Też bym postawiła na jakieś nieporozumienie, zwłaszcza nie znając kontekstu. 

W sumie, to może nie tyle nieporozumienie co poinformowalam M, ze mam impreze z pracy za jakis czas i sie na nia wybieram, zacheycony nie byl, ale bardziej smutny niz zdenerwowany.

Urazów, wydatków nie było wiekszych zadnych.

21 godzin temu, Priestess napisał:

Myślę, że jutro będziesz miała dzień gorszego samopoczucia,

Trochę lenia miałam, niby zrobiłam wszystko tak jak sobie zaplanowalam, ale bez zapału :wink:

21 godzin temu, Priestess napisał:

ok, doczytałam, że są jakieś prace remontowe, więc ten wypadek pasuje mi do jakiegoś nieprzewidzianego zwarcia (technicznie, w sensie awarii), Twojego urazu albo chodzenia obolałą, nadwrażliwą na nadmiar bodźców związanych np. z wierceniem...

Nie chciałam wam pisać o jakie prace remontowe chodzi, żeby wam nie podpowiadać miałam do pomalowania płot i do zaszpachlowania dziury w murze, kosa mi się ze szpachlą trochę skojarzyła, nic się nie wydarzyło podczas tych prac :) obyło się bez kontuzji również  :D

No i trochę nie chce mi się iść do pracy jutro ;p nic więcej do głowy mi nie przychodzi, bo w sumie nic się dziś nie działo 

KARTY NA 28.05.2020

Klucz+Żmija

spiski, plotki, informacje z którymi podzieli sie jakaś kobieta. Ewentualnie dostanę jakaś poradę od kogoś  kto mi zle zyczy. Nie mam pojęcia :krecka_dostal:

• Dziękuję 1
  • Maestro
Napisano
51 minut temu, Lunaria napisał:

KARTY NA 28.05.2020

Klucz+Żmija

Może to ostrzeżenie, aby zachować czujność, spryt i rozwagę w kontakcie z jakąś ważną kobietą.

• O.K 1
  • Administrator
Napisano
2 godziny temu, Priestess napisał:

Może to ostrzeżenie, aby zachować czujność, spryt i rozwagę w kontakcie z jakąś ważną kobietą.

to jedna kombinacja, a druga: może chodzi o, że aby się czegoś dowiedzieć trzeba pokombinować, jak wydobyć z kogoś potrzebną informację, ukryć swoją twarz (prawdziwą motywację chęci dowiedzenia się czegoś), czyli inaczej mówiąc palić głupa i udawać, że wcale Ci na tym nie zależy, tak tylko pytasz ;) 

Jakby dodać te dwie karty to wychodzi Dom i np. wtedy może chodzić o zwrócenie uwagi na kręcącą się przy Twoim facecie kobietę lub zauroczoną nim i snującą jakiś podstępny plan. Albo po prostu ujawni się ktoś, kto o Tobie lub o was źle mówi, plotkuje, rozsiewa nieprawdziwe informacje, na ogół powodowany zazdrością czy zawiścią bądź coś kręci, chcąc wystrychnąć kogoś z domowników na dudka, ugrać coś dla siebie. 

Ale przy Żmii nie od razu sprawa (jakakolwiek) się wyjaśni, raczej po dłuższym czasie, bo Żmija symbolizuje też coś długiego. 

• Lubię to! 1
  • Dziękuję 1
Gość Stilla
Napisano (edytowane)
3 godziny temu, Lunaria napisał:

KARTY NA 28.05.2020

Klucz+Żmija

spiski, plotki, informacje z którymi podzieli sie jakaś kobieta. Ewentualnie dostanę jakaś poradę od kogoś  kto mi zle zyczy. Nie mam pojęcia :krecka_dostal:

Otwarcie się (Klucz) kobiety (Żmija) na coś. Otwarcie drzwi przed kobietą. Użycie podstępu. Otwarcie jakiejś sytuacji pełnej machlojek i kłamstwa - dla swoich niecnych celów lub stworzenie komuś okazji do okłamania nas.  
Z rzeczy prozaicznych: coś dosłownie z kluczami i długimi przedmiotami. Zawieszki na łańcuszku. Naprawianie rur kluczem francuskim. Żmija to też czasami rzeczy związane ze zdrowiem, mi ostatnio List + Żmija + Dom pokazały przyjście paczki z maseczką ochronną :) Z kluczem może chodzić np. o zrealizowanie recepty w aptece. Z moich własnych, odjechanych, pozaksiążkowych pomysłów: mi się kojarzy jeszcze z zarazami oraz substancjami typu jad, trucizny, kwasy, żrące płyny i rozpuszczalniki typu zmywacz do paznokci, domestos, ocet. Ogółem coś, co w większej dawce nie wyszłoby nikomu na zdrowie po połknięciu albo kontaktem ze skórą, a w tym wypadku powinno być trzymane na dodatek w szafce pod kluczem.

Edytowane przez Briee
  • Moderator
Napisano

Dzień pełen plotek i różnych historii. Pracuje w takim miejscu, gdzie mam do czynienia z całym spektrum zachowań psychopatycznych i socjopatycznych (nie ze strony personelu;p) dowiedziałam sie, że jeden z "przyjemniaczkow" napisal caly przekroj pism od oskarzen po pisma o odszkodowania, w ktorych pozywa różne osoby. Generalnie "śliskie" tematy..

22 godziny temu, Briee napisał:

Otwarcie się (Klucz) kobiety (Żmija) na coś

No i gdzies po części tez musze byc "żmijowata" i falszywa, zeby jakos z nimi funkcjonowac, otworzyć klucz do ich świata

• Lubię to! 1
Napisano

Dwa słowa mi się nasuwają w sumie trzy Welcome tu Poland..:) 

• Moderator
Napisano

KARTY NA 29.05.2020

Drogi+Pan

chyba jutro będę skupiona na mężczyźnie, który będzie miał do podjęcia decyzje. Jutro jadę do fryzjera i okazuje się, że są jakieś objazdy, więc będę musiała zmienić trasę. Może "monsz", będzie miał ambiwalentne odczucia co do mojego nowego pomysłu na fryzurę:D albo zostanę zasypana pytaniami, na które nie będę umiała udzielić odpowiedzi 

Gość Stilla
Napisano

Albo Pan (fryzjer?) okaże się być... drogi:smieszne: Przepraszam, tak jakoś mi się wykluło.

• Moderator
Napisano
18 minut temu, NadziejaZoja napisał:

Dwa słowa mi się nasuwają w sumie trzy Welcome tu Poland..:) 

Akurat psychopaci i socjopaci występują wszędzie bez względu na narodowość ;) a moja praca, to najlepsze z miejsc do obserwacji ich zachowań, więc nie ma co narzekać :wink: są ludzie, którzy cenią sobie pracę z dziećmi a są tacy co interesują się dyssocjalami :z_jezorem:

• W punkt 1
  • Moderator
Napisano
5 minut temu, Briee napisał:

Albo Pan (fryzjer?) okaże się być... drogi:smieszne: Przepraszam, tak jakoś mi się wykluło.

Haha dobrze, że nie wyszła Trumna, bo mogłoby być trochę sztywno:buhah:

• Dobre! 1
  • Administrator
Napisano
17 minut temu, Lunaria napisał:

KARTY NA 29.05.2020

Drogi+Pan

To może oznaczać, że ktoś - Ty (jako pytająca) lub Twój partner - będzie miał dylemat. Może być, że związany z Twoją nową fryzurą i nie będzie wiedział, jak Ci zakomunikować swoje wrażenie ;)

O objeździe już wiesz, to raczej nie to. A czasami oznacza to spotkanie z byłym / byłą.

• Dziękuję 1
Napisano
24 minuty temu, Lunaria napisał:

Akurat psychopaci i socjopaci występują wszędzie bez względu na narodowość ;) a moja praca, to najlepsze z miejsc do obserwacji ich zachowań, więc nie ma co narzekać :wink: są ludzie, którzy cenią sobie pracę z dziećmi a są tacy co interesują się dyssocjalami :z_jezorem:

Jesteś psychiatrą czy klawiszem w więzieniu. Chyba, ze jakas psycholozka

• Lubię to! 1
  • Moderator
Napisano
1 minutę temu, NadziejaZoja napisał:

Jesteś psychiatrą czy klawiszem w więzieniu. Chyba, ze jakas psycholozka

Haha jest takie miejsce w Polszy, gdzie jest się tym wszystkim po trochu :wink::karty::diabel:

Napisano
14 minut temu, Lunaria napisał:

Haha jest takie miejsce w Polszy, gdzie jest się tym wszystkim po trochu :wink::karty::diabel:

To mnie zaintrygowałas

• Moderator
Napisano
22 godziny temu, Ismer napisał:

To może oznaczać, że ktoś - Ty (jako pytająca) lub Twój partner - będzie miał dylemat. Może być, że związany z Twoją nową fryzurą i nie będzie wiedział, jak Ci zakomunikować swoje wrażenie 

Dokładnie tak jak mówisz, miał ambiwalentne odczucia :wink: Zreszta tez nie jestem do konca przekonana :)

23 godziny temu, Lunaria napisał:

KARTY NA 29.05.2020

Drogi+Pan

Dzień spędzony w trasie, sporo rzeczy do załatwienia. 

KARTY DNIA NA 30.05.2020 (sobota)

Pan+Niedźwiedź

Dzień spędzony w towarzystwie męża albo tata będzie się do mnie odzywał. Może czeka nas noszenie jakiś ciężkich przedmiotów 

• Lubię to! 2
  • Ekspert
Napisano
18 minut temu, Lunaria napisał:

Pan+Niedźwiedź

Dzień spędzony w towarzystwie męża albo tata będzie się do mnie odzywał. Może czeka nas noszenie jakiś ciężkich przedmiotów 

jeśli coś z którymś z tych panów, to bym postawiła na pana: ważniejszego (chodzi o autorytet) w Twoich oczach, lepiej zbudowanego ;) lepiej postawionego życiowo, np. mającego lepszą czy ważniejszą posadę bądź ogólnie pozycję w rodzinie, skuteczniejszego w działaniu,  ew. mającego "mocniejszy" czy też twardszy ew. bardziej niezłomny charakter. 

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Moderator
Napisano
17 minut temu, Makrela napisał:

jeśli coś z którymś z tych panów, to bym postawiła na panaważniejszego (chodzi o autorytet) w Twoich oczach, lepiej zbudowanego ;) 

No to jutro zweryfikuje, który z misiaczków jest ważniejszy :z_jezorem:

• Ekspert
Napisano
23 minuty temu, Lunaria napisał:

No to jutro zweryfikuje, który z misiaczków jest ważniejszy :z_jezorem:

Który jest ważniejszy to wiesz, a zweryfikujesz raczej to, który się zaznaczy jutrzejszego dnia i skonfrontujesz to z rzeczywistością. A co, jak okaże się, iż zaznaczył się pan mniej mocny? ;) - będziemy szukać innego połączenia :D 

o - może kryterium być takie, który jest owłosiony bardziej? :sark: 

• Lubię to! 1
  • Dobre! 1
Napisano
13 godzin temu, Lunaria napisał:

Pan+Niedźwiedź

Pan z Twojej rodziny będzie o coś zazdrosny... :_mysli:

• Lubię to! 1
  • Dziękuję 1
  • Administrator
Napisano
15 godzin temu, Makrela napisał:

o - może kryterium być takie, który jest owłosiony bardziej? :sark: 

albo grubszy, bo Niedźwiedź daje nadwagę :D 

• O.K 1
Gość Stilla
Napisano
5 godzin temu, Ismer napisał:

albo grubszy, bo Niedźwiedź daje nadwagę :D 

Miś ma kilka znaczeń, w zależności od tradycji. W jednej oznacza też kwestie żywieniowe, jedzonko i diety ;p Z Panem byłby to ktoś związany właśnie z jedzeniem. Albo po prostu ktoś, kto lubi sobie dobrze pojeść i jest grubiutki :D

• Moderator
Napisano
W dniu 29.05.2020 o 22:07, Lunaria napisał:

Pan+Niedźwiedź

Mąż przez cały dzień :) 

W dniu 29.05.2020 o 22:32, Makrela napisał:

jeśli coś z którymś z tych panów, to bym postawiła na pana: ważniejszego (chodzi o autorytet) w Twoich oczach, lepiej zbudowanego ;) lepiej postawionego życiowo, np. mającego lepszą czy ważniejszą posadę bądź ogólnie pozycję w rodzinie, skuteczniejszego w działaniu,  ew. mającego "mocniejszy" czy też twardszy ew. bardziej niezłomny charakter. 

Jak nic mój drugi połowic :D

9 godzin temu, Ismer napisał:

albo grubszy, bo Niedźwiedź daje nadwagę 

Haha tu byłby problem, bo obaj słusznej budowy :)

4 godziny temu, Briee napisał:

Miś ma kilka znaczeń, w zależności od tradycji. W jednej oznacza też kwestie żywieniowe, jedzonko i diety ;p Z Panem byłby to ktoś związany właśnie z jedzeniem. Albo po prostu ktoś, kto lubi sobie dobrze pojeść i jest grubiutki :D

Dogadzalismy sobie dzis z jedzonkiem też, dobrze wiedzieć, że Niedźwiedź tyczy się jedzenia, w ogóle o tym nie pomyślałam ;)

Ogólnie moze Niedźwiedź oznaczsł odsypianie, bo wróciłam rano z dyżuru. Popracowałam na świeżym powietrzu (zatroszczyłam się o otoczenie Niedźwiedź) no i zapadłam w twardy sen później :biggrin:

• Moderator
Napisano

KARTY NA 31.05.2020 r. (Niedziela)

Bukiet+Trumna 

koniec przyjemnostek i miłej atmosfery, dowiem się o czymś niemiłym, smutnym. Pogorszenie relacji z koleżanką

Gość Stilla
Napisano
6 godzin temu, Lunaria napisał:

Bukiet+Trumna 

koniec przyjemnostek i miłej atmosfery, dowiem się o czymś niemiłym, smutnym. Pogorszenie relacji z koleżanką

Albo odwołanie spotkania. Nie dostaniesz czegoś, co miałaś obiecane. Prezent w kształcie pudełka. Pudełko z kosmetykami albo kolorowymi rzeczami typu farbki.

• Moderator
Napisano (edytowane)
19 godzin temu, Lunaria napisał:

Bukiet+Trumna

Najbardziej co mi się z tym zestawem kojarzy i pasuje, to spotkanie ex mojego męża :wink:

Aaaa i do południa z przerwami spałam :z_jezorem:

13 godzin temu, Briee napisał:

Prezent w kształcie pudełka.

To mi sie skojarzyło z piosenką 

http://youtu.be/n6P0SitRwy8 

;)

Edytowane przez Lunaria
  • Moderator
Napisano

KARTY DNIA NA 01.06.2020 (poniedziałek)

Dziecko+Pan

Pierwsze skojarzenie jutro dzien dziecka ;) poza tym mysle, że jutro będę skupiona na relacji (btw. Bardzo często w rozkładach dziennych pojawia się Pan, więc może to wskazywać, że mąż jest dla mnie bardzo ważny). Pan wykaże się spontanicznością, dobrym humorem. Będzie zabawowy, wesoły

• 2 tygodnie później...
  • Moderator
Napisano

KARTY NA 13.06.2020 Sobota

LILIE + KLUCZ

dzien spędzony w domowym zaciszu, bezpiecznie. Znajdę klucz do różnych przyjemnostek :serduszka2:

• Maestro
Napisano
21 minut temu, Lunaria napisał:

LILIE + KLUCZ

Będziesz miała jutro rodzinny i spokojny czas. Może kontakt z kimś starszym, kto jest dla Ciebie autorytetem lub mentorem? np. jakiś profesor, dziadek, itp. 

• Dziękuję 1
  • Moderator
Napisano
W dniu 12.06.2020 o 22:58, Priestess napisał:

Będziesz miała jutro rodzinny i spokojny czas

Dokładnie tak było :)

16 godzin temu, Lianna napisał:

Ja obstawiam dużo czasu w domu, stabilnie

I to też się zgadza :)

Na dzisiaj GÓRA + PTAKI

ciężkie rozmowy, kłótnia jakaś

• Lubię to! 1
Gość Stilla
Napisano

Nie, to raczej nie kłótnia, tylko niemożność skontaktowania się. Zablokowana komunikacja, opóźnienia w komunikacji. Może będziesz chciała do kogoś zadzwonić i nie odbierze telefonu.

Takie połączenie mi się trafiło kiedyś w kontekście braku kontaktu dziecka z ojcem, który opuścił rodzinę i całkowicie uciął kontakt :((( 

• Moderator
Napisano
13 minut temu, Ragna napisał:

Nie, to raczej nie kłótnia, tylko niemożność skontaktowania się. Zablokowana komunikacja, opóźnienia w komunikacji. Może będziesz chciała do kogoś zadzwonić i nie odbierze telefonu.

Takie połączenie mi się trafiło kiedyś w kontekście braku kontaktu dziecka z ojcem, który opuścił rodzinę i całkowicie uciął kontakt :((( 

A ciężkie rozmowy gdyby byly Ptaki + Góra? 

• Lubię to! 1
  • Moderator
Napisano
13 godzin temu, Lunaria napisał:

Na dzisiaj GÓRA + PTAKI

ciężkie rozmowy, kłótnia jakaś

13 godzin temu, Ragna napisał:

Obie po części miałyśmy rację... :wink: mi też karty pokazały pierwszą sytuację z rana. Byłam w pracy i podjeżył mnie kolega z pracy, który czynił w moim kierunku głupie podgaduszki na jakieś dwuznaczne tematy przez Messengera. Odpowiedziałam mu bardzo chłodno, ale nie klocilam się z nim. On mnie co prawda przeprosił za głupie żarty, ale już mu nie odpisywałam, więc faktycznie zablokowany kontakt, ale z mojej strony. Dzięki :thanks:

• Moderator
Napisano

Karty na dzis Pan+ Rozgi

Mam dwa pomysły albo to kłótnia z panem, szybka wymiana zdań, ostra rozmowa albo coś zdecydowanie  bardziej przyjemnego :diabel1::uscisk:

• Maestro
Napisano
1 godzinę temu, Lunaria napisał:

Karty na dzis Pan+ Rozgi

Mam dwa pomysły albo to kłótnia z panem, szybka wymiana zdań, ostra rozmowa albo coś zdecydowanie  bardziej przyjemnego :diabel1::uscisk:

Tak, na to wygląda. Jakiś kłótliwy, agresywny, gwałtowny pan albo seksoholik w chuci :D 

Przeczytałam też taką interpretację, że to może być wysiłek fizyczny albo osoba nieustępliwa (np. prawnik). 

• Dziękuję 1
  • Moderator
Napisano
13 godzin temu, Priestess napisał:

Tak, na to wygląda. Jakiś kłótliwy, agresywny, gwałtowny pan albo seksoholik w chuci :D 

Przeczytałam też taką interpretację, że to może być wysiłek fizyczny albo osoba nieustępliwa (np. prawnik). 

Strasznie zdenerwowałam się na tatę... ugryzłam się w język co mnie ogólnie bardzo dużo kosztuje.. myślę, że jutro ciąg dalszy nastąpi

• Lubię to! 1
  • Moderator
Napisano

A na dzis... Lilie+Chmury

Czyli tak jak przypuszczałam konfrontacji ciąg dalszy. Kłótnia z rodzicami, myślę że sie na mnie "nachmurzą" ale jak to przy chmurach bywa.. wreszcie im przejdzie, moze zrozumieją mój punkt widzenia 

• Maestro
Napisano
3 minuty temu, Lunaria napisał:

A na dzis... Lilie+Chmury

Problemy rodzinne, pewnie w związku z wczorajszą kłótnią z tatą. Sytuacja będzie wymagała wyjaśnienia. 

• Dziękuję 1
  • Moderator
Napisano
14 godzin temu, Priestess napisał:

Problemy rodzinne, pewnie w związku z wczorajszą kłótnią z tatą. Sytuacja będzie wymagała wyjaśnienia. 

Dokładnie tak jak przypuszczalysmy

• Lubię to! 1
  • Moderator
Napisano

Dzisiejsze karty dnia to: Słońce + Klucz 

może coś wyjaśni się do południa. Radosne rozwiązanie, dobre informacje ;)

• Maestro
Napisano
40 minut temu, Lunaria napisał:

Słońce + Klucz 

Jakiś sukces dzisiaj Cię czeka :) lub pomyślne rozwiązanie jakiejś sprawy.

• Dziękuję 1
  • Moderator
Napisano
14 godzin temu, Lunaria napisał:

Dzisiejsze karty dnia to: Słońce + Klucz 

może coś wyjaśni się do południa. Radosne rozwiązanie, dobre informacje ;)

14 godzin temu, Priestess napisał:

Jakiś sukces dzisiaj Cię czeka :) lub pomyślne rozwiązanie jakiejś sprawy.

Wyjaśniłam sobie wszystko z mamą ;)

A na jutro: Koniczyna + Jeździec

Dobra passa trwa nadal :D powinnam otrzymać miłą wiadomośc :D

• Lubię to! 1
  • Maestro
Napisano
31 minut temu, Lunaria napisał:

Jakieś dobre, szczęśliwe wieści. :) 

• Dziękuję 1
  • Moderator
Napisano
W dniu 17.06.2020 o 22:47, Lunaria napisał:

W dniu 17.06.2020 o 23:19, Priestess napisał:

Jakieś dobre, szczęśliwe wieści. :) 

Nie dostałam w zasadzie zadnych miłych wiadomosci, no nic ciekawego.. jedyne co przychodzi mi milego z wczorajszego dnia, co mogloby nawiązywać do kart, to :uscisk::diabel:

• Lubię to! 1
  • 4 miesiące temu...
  • Moderator
Napisano (edytowane)

KARTY DNIA 06.11.2020

Książka+Krzyż

czekają mnie jakieś smutne wiadomości, może skrywane tajemnice. Kiepski nastrój...

Edytowane przez Lunaria
Pomyłka w karcie
  • Moderator
Napisano (edytowane)
W dniu 5.11.2020 o 22:00, Lunaria napisał:

KARTY DNIA 06.11.2020

Książka+Krzyż

czekają mnie jakieś smutne wiadomości, może skrywane tajemnice. Kiepski nastrój...

WERYFIKACJA: 

Dowiedziałam się, że mąż mojej przyjaciółki (ona jest w ciąży) ma covid, więc martwilam się o ich stan zdrowia. Ogólnie czarny humor mi dopisywał

Edytowane przez Lunaria
  • Lubię to! 1
  • Moderator
Napisano

Karty dnia 09.11.2020

SERCE+LILIE

Dzień spędzony z drugą połówką, miło przyjaźnie. Humor powinien być zdecydowanie lepszy. 

Romantyczny nastrój, cieszenie się sobą nawzajem :love2:

Napisano
W dniu 5.11.2020 o 22:00, Lunaria napisał:

KARTY DNIA 06.11.2020

Książka+Klucz

11 godzin temu, Lunaria napisał:

WERYFIKACJA: 

Dowiedziałam się, że mąż mojej przyjaciółki (ona jest w ciąży) ma covid, więc martwilam się o ich stan zdrowia. Ogólnie czarny humor mi dopisywał

a wiesz, że ja bym nie odczytała tego jako smutne wiadomości, bo dla mnie to są informacje o których jeszcze nie wiem, ale się dowiem, tylko właśnie że nie muszą być smutne. Tutaj nie ma kart wskazujących na zmartwienie, one są neutralne.

A może nie ma covida? - testy są nader zawodne, oby tak było !

Napisano
10 godzin temu, Lunaria napisał:

Karty dnia 09.11.2020

SERCE+LILIE

Dzień spędzony z drugą połówką, miło przyjaźnie. Humor powinien być zdecydowanie lepszy. 

Miłe chwile z ukochanym, będzie milusio i mogą być seksy w tych Liliach :P

• Moderator
Napisano
8 godzin temu, Emeryta napisał:

a wiesz, że ja bym nie odczytała tego jako smutne wiadomości, bo dla mnie to są informacje o których jeszcze nie wiem, ale się dowiem, tylko właśnie że nie muszą być smutne. Tutaj nie ma kart wskazujących na zmartwienie, one są neutralne.

A może nie ma covida? - testy są nader zawodne, oby tak było !

O matkooo @Emeryta ja jednak jestem nieprzytomna... tam nie był KLUCZ tylko KRZYŻ.. najgorzej jak człowiek patrzy i nie widzi :sciana::z_jezorem: juz poprawiam..

Co do mojej przyjaciółki to ona dzis bedzie miala robiony test, ale mąż jej ma na 100%, bo stracił węch i smak no i test pozytywny :( na szczęście nie czuje sie źle, więc mam nadzieję, że obejdzie się bez większych powikłań

• Lubię to! 1
  • Moderator
Napisano
44 minuty temu, Lianna napisał:

Haha jak zobaczyłam ten zestaw to nie ukrywam, że na to liczyłam :uscisk::cwaniak::hihaha:

• Moderator
Napisano
W dniu 9.11.2020 o 09:01, Lianna napisał:

Bez seksów... muszę poobserwowac te dwuznaczne Lilie, bo chyba one już któryś raz z rzędu mnie zwiodły. Seksy chyba bardziej w towarzystwie Rozgi mi wyskakują;)

W dniu 8.11.2020 o 22:38, Lunaria napisał:

Karty dnia 09.11.2020

SERCE+LILIE

Humor przez większą część dnia dopisywał, dostałam bardzo dobrą wiadomość z pracy, która mocno mnie ucieszyła. Poza tym słodko, miło sporo czasu spędziłam na podwórku ;)

• Moderator
Napisano

12.11.2020

NIEDŹWIEDŹ + GWIAZDY 

- dbanie o kondycję fizyczną 

-dużo różnych rzeczy do załatwienia 

- aura dnia bezpieczna, spokojna

- kontakt z mamą

- dużo myslenia o marzeniach

• Moderator
Napisano
W dniu 11.11.2020 o 23:24, Lunaria napisał:

12.11.2020

NIEDŹWIEDŹ + GWIAZDY 

- dbanie o kondycję fizyczną 

-dużo różnych rzeczy do załatwienia 

- aura dnia bezpieczna, spokojna

- kontakt z mamą

- dużo myslenia o marzeniach

Tylko aura dnia się sprawdzila.

-Dużo (Niedźwiedź) czasu spędziłam na wróżeniu (Gwiazdy)

-Odezwała się do mnie moja przyjaciółka (Niedźwiedź) za pośrednictwem Internetu (Gwiazdy)

• Moderator
Napisano

KARTY DNIA 16.11.20r.

Chmury+Dom

-zaburzone poczucie bezpieczeństwa 

-niepewna sytuacja

-kłopoty w domu (przejściowe)

-zły humor