olejos Napisano 31 Maja 2020 Napisano 31 Maja 2020 Rozkład na kolejny tydzień z panem, z którym jest gorąco. Pogodzeni, spędzony baaardzo przyjemnie czas w ten weekend. Jednak niestety chyba długo się nie spotkamy, z pewnością nie w przyszłym tygodniu (daleko od siebie mieszkamy). Jak potoczy się relacja w przyszłym tygodniu? Mag - królowa mieczy - papież Mag mówi o fascynacji, zapewne wynikającej z tego weekendu. Królowa mieczy, czyli ja pewnie będę chciała dyktować swoje warunki. A papież.. będzie chciał nadal żeby zostało jak jest, czyli pozostawić znajomość w ukryciu. Cytuj
Gość Ava55 Napisano 31 Maja 2020 Napisano 31 Maja 2020 Mag -pan nadal będzie czarował i działał na Ciebie, ale gdzieś postawisz granicę - Królowa mieczy,związaną z zasadami (z czymś czego nie robisz z zasady np.) - Papież moze chodzić o seks przez telefon albo kamerka żartuję, ale.generalnie takie mam odczucia, że odmowisz czegoś ze wzgledu na zasady Cytuj
adamandium Napisano 31 Maja 2020 Napisano 31 Maja 2020 Ogólnie jak potoczy się relacja? - w tych silnych AW - czyli Magu i Papieżu, widzę że będzie ona mentalnie krążyć wokół zacieśnienia waszej relacji i przerodzenia jej w związek. 1 Cytuj
Gość Lianna Napisano 2 Czerwca 2020 Napisano 2 Czerwca 2020 Będzie kontakt, rozmowy w Magu. Ty będziesz jednak taka chłodniejsza, zdystansowana ( Królowa Mieczy). Też uważam, że Papież to być Twoje zasady, które tutaj przeważą szale :) Cytuj
Mala_83 Napisano 2 Czerwca 2020 Napisano 2 Czerwca 2020 W dniu 31.05.2020 o 20:26, olejos napisał: Jak potoczy się relacja w przyszłym tygodniu? Mag - królowa mieczy - papież Widać że Pan będzie czarował, ale Ty będziesz się dystansować, będziesz na zimno podchodzić do tego co Pan będzie mówił i nie będziesz się godzić na coś co nie będzie zgodne z Twoimi zasadami. Powodzenia życzę 1 Cytuj
Ziomal597 Napisano 2 Czerwca 2020 Napisano 2 Czerwca 2020 W dniu 31.05.2020 o 20:26, olejos napisał: Jak potoczy się relacja w przyszłym tygodniu? Mag - królowa mieczy - papież Ktoś z Was będzie zabiegał o relację, kontakt ale co z tego jak prawdopodobnie Ty albo on ( w zależności kto będzie się starał) będzie robił uniki, poprzez separację. Królowa Mieczy to kobieta oschła, bez uczuć ,lubiąca samotność. Papież przy tej karcie mówi o niedostępności. Reasumując: kontakt może być ale będzie wiało chłodem. 1 Cytuj
olejos Napisano 2 Czerwca 2020 Autor Napisano 2 Czerwca 2020 (edytowane) Tak właśnie od wczoraj to wygląda, że Pan czaruje, ale trochę nieskutecznie. Idę postawić partnerski na tę relację, bo już mnie nurtuje to wszystko. Edytowane 2 Czerwca 2020 przez olejos Cytuj
Gość Ava55 Napisano 2 Czerwca 2020 Napisano 2 Czerwca 2020 pan tutaj wychodzi z siebie jak królik z kapelusza, a Ty zwiewasz 1 godzinę temu, olejos napisał: Pan czaruje, ale trochę nieskutecznie. I Cytuj
olejos Napisano 2 Czerwca 2020 Autor Napisano 2 Czerwca 2020 1 minutę temu, Ava55 napisał: pan tutaj wychodzi z siebie jak królik z kapelusza, a Ty zwiewasz W dwie strony to działa. Raz on się odpala, raz ja. Co za relacja... Postawiłam partnerski jak coś na tę relację jakby ktoś chciał się pobawić w interpretację. Cytuj
olejos Napisano 3 Czerwca 2020 Autor Napisano 3 Czerwca 2020 (edytowane) Królowa mieczy to typowa baba, która chce podejść do wszystkiego chłodno i z trzeźwym umysłem oraz z dystansem, a wychodzi jak zawsze, czyli ucina na ślepo. Już chyba poznałam siebie w tej karcie i będę wiedziała co się szykuje jak mi wypadnie. Chciałam wrzucić na luz, a urwałam kontakt, bo taki kaprys. Ale Pan też za bardzo nie jest dostępny i tłumaczy, że niby zarobiony. Edytowane 3 Czerwca 2020 przez olejos Cytuj
Gość Nice Napisano 3 Czerwca 2020 Napisano 3 Czerwca 2020 W dniu 31.05.2020 o 20:26, olejos napisał: Jak potoczy się relacja w przyszłym tygodniu? Mag - królowa mieczy - papież Mag mówi o fascynacji, zapewne wynikającej z tego weekendu. Królowa mieczy, czyli ja pewnie będę chciała dyktować swoje warunki. A papież.. będzie chciał nadal żeby zostało jak jest, czyli pozostawić znajomość w ukryciu. Sporo rozmów internetowych (Mag + Królowa Mieczy), czarowania, może będziesz trochę z dystansem na te czarowania patrzeć, szczególnie, kiedy nie będą odpowiadać Twoim zasadom i morału (Kapłan). Powodzenia i miłości Cytuj
olejos Napisano 7 Czerwca 2020 Autor Napisano 7 Czerwca 2020 Weryfikacja: większość z Was miała rację, tylko działało to w dwie strony. Kontakt - unik - cisza. I tak w kółko. To był tydzień dla siebie osobno. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi