Aleister Napisano 1 Czerwca 2020 Napisano 1 Czerwca 2020 Królowa Bulaw, trójka kielichow, 10 bulaw Koleżanka zabalowala, poszła na imprezę, albo czeka ja jakaś impreza i wie, że nie będzie mieć siły przyjść do pracy. Nie liczy się z resztą ludzi, ona jest gwiazda i najważniejszą jest jej wygoda. Cytuj
zakretka23 Napisano 1 Czerwca 2020 Napisano 1 Czerwca 2020 Nie przyjdzie do pracy, zbytnio oddała się rozrywka towarzyskim w weekend Królowa buław 3 puchary i ma ciężki poranek 10 buław. 1 Cytuj
olejos Napisano 1 Czerwca 2020 Napisano 1 Czerwca 2020 Dokładnie tak samo myślę, bal był przedni, myśli tylko o tym żeby dzisiaj odpocząć, spędzić miło czas. 1 Cytuj
Maestro Priestess Napisano 1 Czerwca 2020 Maestro Napisano 1 Czerwca 2020 1 godzinę temu, Aleister napisał: Królowa Bulaw, trójka kielichow, 10 bulaw Leczy kaca (10 buław) po pijaństwie i zabawie (3 kielichów+królowa kielichów) 1 1 Cytuj
Aleister Napisano 1 Czerwca 2020 Autor Napisano 1 Czerwca 2020 Jestem zdziwiona, ale przyszła do pracy :-) 1 Cytuj
Maestro Priestess Napisano 1 Czerwca 2020 Maestro Napisano 1 Czerwca 2020 30 minut temu, Aleister napisał: Jestem zdziwiona, ale przyszła do pracy :-) Pewnie nieźle zmarnowana 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi