Moderator Lunaria Napisano 1 Czerwca 2020 Moderator Napisano 1 Czerwca 2020 Rozkład z 5 kart od wtorku 02.06.2020 do poniedziałku 08.06.2020 KOSA+PIES+KSIĘŻYC+KRZYŻ+STATEK Ogólna aura: Księżyc W tym tygodniu będę skupiona na ezoteryce. Mogę być kapryśna i humorzasta (Księżyc w różnych fazach) Kosa+Pies kłótnia z przyjacielem, zerwanie więzów. Szybka wymiana zdań. Krzyż+Statek nie uda się wycieczka, którą zaplanowałam. Mogą podczas niej pojawić się problemy. Kosa+Statek może jakaś awaria samochodu Pies+Krzyż przyjaciel obarczy mnie jakaś przygnębiającą historią. Pies+Księżyc sekrety, dzielenie się tajemnicami z przyjacielem Księżyc+Krzyż kryzys, nie uda się coś co sobie zaplanowałam. Problemy ze snem 2 Cytuj
Moderator Lunaria Napisano 13 Czerwca 2021 Autor Moderator Napisano 13 Czerwca 2021 Weryfikacja, co prawda działo się to rok temu, ale spróbuję coś z tego wyłuskać Kłótni nie było, ale delikatnie odseparowywałam się od przyjaciółki, która zaczęła mnie nieco osaczać. Problemy ze snem były. Wycieczka się odbyła, jednak z dodatkowym towarzystwem na które nie miałam ochoty :P 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi