Gość Lianna Napisano 5 Czerwca 2020 Napisano 5 Czerwca 2020 W tym miesiącu musi być więcej jogi ! :) Jak wpłynie na mnie joga w czerwcu? Giermek Mieczy Królowa Kielichów Moc Giermol to podobno jakieś dolegliwości bólowe na tle nerwowym. Kielichowa to z kolei układ pokarmowy, ale ja widzę może w połączeniu z mocą- więcej energii, więcej pewności siebie, poweru po prostu :) Cytuj
zakretka23 Napisano 5 Czerwca 2020 Napisano 5 Czerwca 2020 Giermek mieczy to bardziej teoria, wyszukiwanie informacji, rozmowy na ten temat. Faktycznie również pokazuje ból gardła lub nerwobóle. Królowa pucharów wskazuje na emocje. Moc to sport fizyczny, sprawność, konsekwencja. Jakbym miała odpowiedzieć na podstawie tych kart na zadane pytanie, to może będziesz medytować, ale mam odczucie, ze postawisz na inna aktywność ruchową. 1 Cytuj
Gość Lianna Napisano 6 Czerwca 2020 Napisano 6 Czerwca 2020 17 godzin temu, zakretka23 napisał: Giermek mieczy to bardziej teoria, wyszukiwanie informacji, rozmowy na ten temat. Faktycznie również pokazuje ból gardła lub nerwobóle. Królowa pucharów wskazuje na emocje. Moc to sport fizyczny, sprawność, konsekwencja. Jakbym miała odpowiedzieć na podstawie tych kart na zadane pytanie, to może będziesz medytować, ale mam odczucie, ze postawisz na inna aktywność ruchową. Faktycznie sporo czytam o jodze, asanach i inne :) U mnie z konsekwencją czasem mocno na bakier Póki co dwa dni z rzędu ćwiczyłam. Zobaczymy, do dalej :) Cytuj
Ceres Napisano 6 Czerwca 2020 Napisano 6 Czerwca 2020 Giermek Mieczy to wkraczanie na nową drogę, studiowanie czegoś bardziej teoria niż praktyka, kielichowa lubi się poświęcać więc widziałabym że coś będziesz musiała poświęcić żeby znaleźć czas na jogę a to dobra karta znaczy, że znajdziesz wyjście i weźmiesz się za to poważnie. Cytuj
Gość Lianna Napisano 6 Czerwca 2020 Napisano 6 Czerwca 2020 (edytowane) 22 minuty temu, Ceres napisał: Giermek Mieczy to wkraczanie na nową drogę, studiowanie czegoś bardziej teoria niż praktyka, kielichowa lubi się poświęcać więc widziałabym że coś będziesz musiała poświęcić żeby znaleźć czas na jogę a to dobra karta znaczy, że znajdziesz wyjście i weźmiesz się za to poważnie. Dzięki bardzo ! Joga wraca do mnie od ładnych kilku lat. Także chcę się wreszcie wziąć za nią na poważnie Edytowane 6 Czerwca 2020 przez Lianna Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi