panna.marta Napisano 7 Czerwca 2020 Napisano 7 Czerwca 2020 Jak będzie wyglądała moja wyslwetka do końca roku? Cesarzowa III, słońce IXI, 2 miecze Kragla, z otyłością brzuszna, duże biodra. Biust duży to raczej nie, bo mam chyba, że przytyje. Pod koniec roku coś m się nie spodoba i będę myśleć nad zrzuceniem wagi. 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 7 Czerwca 2020 Maestro Napisano 7 Czerwca 2020 Widać,ze niczego Ci nie brakuje, masz kobiecą,atrakcyjną sylwetkę, urodę,podobasz się mężczyznom.Problem u Ciebie,to nadmierne dogadzanie sobie,Ostatnia karta mówi, ze do końca roku nic się nie zmeni. 1 Cytuj
Moderator Lunaria Napisano 8 Czerwca 2020 Moderator Napisano 8 Czerwca 2020 20 godzin temu, panna.marta napisał: Jak będzie wyglądała moja wyslwetka do końca roku? Cesarzowa III, słońce IXI, 2 miecze Masz kobiecą sylwetkę, zaokrągloną, ale na zasadzie, że wszystko masz na swoim miejscu (Cesarzowa) . Pod koniec roku spontanicznie(Słońce) postanowisz coś zmienić przez ćwiczenia albo nawyki żywieniowe (2Mieczy) 1 Cytuj
Gość Lianna Napisano 8 Czerwca 2020 Napisano 8 Czerwca 2020 Uważam, że podobasz się ( Cesarzowa). Masz atrybuty na miejscu Mnie się wydaje, że do końca roku będziesz bardziej zadowolona ze swojego wyglądu, o czym mówi Słońce Obstawiam, że zmienisz dietę Cytuj
Raisa_ Napisano 8 Czerwca 2020 Napisano 8 Czerwca 2020 W dniu 7.06.2020 o 11:42, panna.marta napisał: Jak będzie wyglądała moja wyslwetka do końca roku? Cesarzowa III, słońce IXI, 2 miecze Kragla, z otyłością brzuszna, duże biodra. Biust duży to raczej nie, bo mam chyba, że przytyje. Pod koniec roku coś m się nie spodoba i będę myśleć nad zrzuceniem wagi. Ogólnie jest bardzo kobieco... Faceci się za Tobą oglądają.. Ty masz tendencje do podjadania mimo, że się przed nim bronisz.. I tu moze leżeć pies... 1 Cytuj
mezza Napisano 8 Czerwca 2020 Napisano 8 Czerwca 2020 W dniu 7.06.2020 o 11:42, panna.marta napisał: Jak będzie wyglądała moja wyslwetka do końca roku? Cesarzowa III, słońce IXI, 2 miecze Kragla, z otyłością brzuszna, duże biodra. Biust duży to raczej nie, bo mam chyba, że przytyje. Pod koniec roku coś m się nie spodoba i będę myśleć nad zrzuceniem wagi. Jesteś kobieca i seksowna, raczej powinnaś dobrze się czuć we własnym ciele, o czym mówi Słońce. Możliwe, że jednak będziesz próbowała zrezygnować z jakiś produktów, aby się trochę wysmuklić. 1 Cytuj
zakretka23 Napisano 9 Czerwca 2020 Napisano 9 Czerwca 2020 Cesarzowa Słońce chyba nie da się Ciebie nie zauważyć, rzucasz się w oczy i masz kobiece kształty, raczej jasne włosy ? Może masz z dwa kilo za dużo, ale raczej Ci to nie przeszkadza, dobrze się czujesz ze sobą. Czasami masz ochotę coś zmienić 2 miecze, tez mogą pokazywać osobę o prostej - sztywnej sylwetce, zablokowane ramiona. Jeszcze mi się skojarzyło ze może masz głębiej osadzone oczy. 1 Cytuj
panna.marta Napisano 14 Czerwca 2020 Autor Napisano 14 Czerwca 2020 W dniu 9.06.2020 o 09:04, zakretka23 napisał: Cesarzowa Słońce chyba nie da się Ciebie nie zauważyć, rzucasz się w oczy i masz kobiece kształty, raczej jasne włosy ? Może masz z dwa kilo za dużo, ale raczej Ci to nie przeszkadza, dobrze się czujesz ze sobą. Czasami masz ochotę coś zmienić 2 miecze, tez mogą pokazywać osobę o prostej - sztywnej sylwetce, zablokowane ramiona. Jeszcze mi się skojarzyło ze może masz głębiej osadzone oczy. Włosy mam ciemne prawie czarne. Oczy też i takie normalne w sensie kształtu czy osadzenia. Co do wagi no generalnie prawidłowa, góra bardzo szczupła, ale zdecydowanie zaokrąglone biodra i brzuch po operacji mi nie schodzi. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi