Skocz do zawartości

Plany kolonijne we śnie i.. ludzkie odchody

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

dziś miałam dziwny sen. rzadko kiedy śni mi się coś, co ma wpływ na moje życie, ale jeśli tak się dzieje, zapamiętuję te sny. 

Rozmawiałam z prezesem firmy, z którą współpracowałam w ubiegłym roku jako kierownik kolonii. Pytałam, jak będzie w tym roku. Oprócz mnie był potencjalny kandydat na kierownika placówki wypoczynku, nic nie mówił, ale czułam, że nie jest wobec mnie fair. 

szef firmy powiedział do niego - mojego konkurenta - że chciałby podjąć z nim współpracę na cały sezon. Ten odpowiedział, że lipiec na bank, ale nie ma pewności, czy w sierpniu będzie dysponował czasem.
Nie wiem, jaka odpowiedź ze strony szefa padła w moim kierunku, bo sen jakby się urwał.

Następnie szłam ulicą jakąś, chciałam załatwić potrzeby fizjologiczne, weszłam do jakiegoś pomieszczenia małego i robiłam co trzeba. Wydawało mi się, że zamknęłam drzwi, jednak weszła tam kilkuletnia dziewczynka 7-8 lat, wydawało mi się, że ją znam. Dziewczynka umazała rękę w moim kale - przepraszam za szczegóły, ale tak było. Ja powiedziałam do niej, że rękę umyje, a kał oznacza zysk. 

Potem szłam w kierunku jakiegoś dworca, ulice były czyste, niosłam ze sobą wiadro z owymi odchodami, chciałam je wyrzucić, ale ze względu na pandemię wszystkie toalety publiczne były zamknięte.

W końcu znalazłam jedną, do której mogłam wejść. Nie było tam nikogo z obsługi, tylko jakaś kobieta, która korzystała z toalety tak samo jak ja. było czysto, ale w toaletach brakowało desek, drzwi. 

Niespodziewanie rozmawiałam z kobietą z firmy, z która chcę wyjechać na kolonie. To także osoba decyzyjna - dyrektor. Ta kobieta mówiła do mnie, że wszystko będzie dobrze i powinnam się cieszyć, bo pierwszy tydzień wyjazdowy w lipcu spędzę w miejscowości o nazwie Niedziela...

I tutaj mój sen się kończy. Bardzo proszę o pomoc w interpretacji

Pozdrawiam.