mika43 Napisano 8 Czerwca 2020 Napisano 8 Czerwca 2020 dziś miałam dziwny sen. rzadko kiedy śni mi się coś, co ma wpływ na moje życie, ale jeśli tak się dzieje, zapamiętuję te sny. Rozmawiałam z prezesem firmy, z którą współpracowałam w ubiegłym roku jako kierownik kolonii. Pytałam, jak będzie w tym roku. Oprócz mnie był potencjalny kandydat na kierownika placówki wypoczynku, nic nie mówił, ale czułam, że nie jest wobec mnie fair. szef firmy powiedział do niego - mojego konkurenta - że chciałby podjąć z nim współpracę na cały sezon. Ten odpowiedział, że lipiec na bank, ale nie ma pewności, czy w sierpniu będzie dysponował czasem. Nie wiem, jaka odpowiedź ze strony szefa padła w moim kierunku, bo sen jakby się urwał. Następnie szłam ulicą jakąś, chciałam załatwić potrzeby fizjologiczne, weszłam do jakiegoś pomieszczenia małego i robiłam co trzeba. Wydawało mi się, że zamknęłam drzwi, jednak weszła tam kilkuletnia dziewczynka 7-8 lat, wydawało mi się, że ją znam. Dziewczynka umazała rękę w moim kale - przepraszam za szczegóły, ale tak było. Ja powiedziałam do niej, że rękę umyje, a kał oznacza zysk. Potem szłam w kierunku jakiegoś dworca, ulice były czyste, niosłam ze sobą wiadro z owymi odchodami, chciałam je wyrzucić, ale ze względu na pandemię wszystkie toalety publiczne były zamknięte. W końcu znalazłam jedną, do której mogłam wejść. Nie było tam nikogo z obsługi, tylko jakaś kobieta, która korzystała z toalety tak samo jak ja. było czysto, ale w toaletach brakowało desek, drzwi. Niespodziewanie rozmawiałam z kobietą z firmy, z która chcę wyjechać na kolonie. To także osoba decyzyjna - dyrektor. Ta kobieta mówiła do mnie, że wszystko będzie dobrze i powinnam się cieszyć, bo pierwszy tydzień wyjazdowy w lipcu spędzę w miejscowości o nazwie Niedziela... I tutaj mój sen się kończy. Bardzo proszę o pomoc w interpretacji Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi