Maestro Inez2503 Napisano 10 Czerwca 2020 Maestro Napisano 10 Czerwca 2020 (edytowane) Zrobiona przez koleżankę w kwietniu. Rozkład jak wynika z kart na 181 dni.Ja powoli się jej uczę. Poproszę o pomoc. Widac trudnosci z mężczyzną, Krzyż i Drogi między Panią a Panem. Pod Panią jakieś wiążące wiadomości, coś co zostanie na dłużej. W domu Serca Pan, czyżby miłość? W domu Bociana Serce- może nowa miłość? W domu Pierścionka - Pierścionek - stały związek. Na dole cztery ostatnie karty to Lilie, Góra, Kwiaty, Jeździec - czy one mówią o pokonaniu trudnosci? Edytowane 10 Czerwca 2020 przez Inez2503 2 Cytuj
Maestro Priestess Napisano 10 Czerwca 2020 Maestro Napisano 10 Czerwca 2020 (edytowane) Wielka Tablica to hiper wyzwanie, jak dla mnie w całości jeszcze nieosiągalne Nie wiem, czy ja to dobrze czytam, ale szukam sygnifikatorów i patrzę na otaczające je karty. Do tego to co na lewo od Pani to przeszłość, to co na prawo to przyszłość, a to co w pionie to teraźniejszość. Tych domów to jeszcze nie kumam.... ale to co mi się rzuciło w oczy: Tu w przeszłości jest wiadomość o chorobie/śmierci bliskiej kobiety (serce+żmija+trumna+list) i zastanawiam się, czy to nie wpływa na obecną sytuację z panem (drogi+krzyż). U pana widać straty (klucz+myszy), może jakaś kradzież lub tak jak pisałaś, to odebrane prawo jazdy. U pani widać zainteresowanie sprawami domu, rodziny, stabilizację, skupienie na dziecku. W związku niejasna sytuacja (pierścionek+chmury). W pracy chyba też pojawią się jakieś zmiany (statek, drogi, kwiaty przy sygnifikatorze kotwicy), ale pozytywne, może zmiana pracy na lepszą, awans. Na dole lilie+góra+kwiaty+jeździec lilie + góra mogą mówić o zbyt wysokich wymaganiach, ale też o braku pożycia w relacji, blokadach w związku, brak postępów w rozwoju relacji. góra+kwiaty mówi o przemijających problemach, czyli atmosfera w relacji wyklaruje się, oczyści kwiaty+jeździec to dobre wiadomości, myślę że może finalnie pan się zadeklaruje jakoś, może zaręczyny? Edytowane 10 Czerwca 2020 przez Priestess 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 10 Czerwca 2020 Autor Maestro Napisano 10 Czerwca 2020 Teraz, Priestess napisał: Wielka Tablica to hiper wyzwanie, jak dla mnie w całości jeszcze nieosiągalne Nie wiem, czy ja to dobrze czytam, ale szukam sygnifikatorów i patrzę na otaczające je karty. Do tego to co na lewo od Pani to przeszłość, to co na prawo to przyszłość, a to co w pionie to teraźniejszość. Tych domów to jeszcze nie kumam.... ale to co mi się rzuciło w oczy: Tu w przeszłości jest wiadomość o chorobie/śmierci bliskiej kobiety (serce+żmija+trumna+list) i zastanawiam się, czy to nie wpływa na obecną sytuację z panem (drogi+krzyż). U pana widać straty (klucz+myszy), może jakaś kradzież lub tak jak pisałaś, to odebrane prawo jazdy. U pani widać zainteresowanie sprawami domu, rodziny, stabilizację, skupienie na dziecku. W związku niejasna sytuacja (pierścionek+chmury). W pracy chyba też pojawią się jakieś zmiany (statek, drogi, kwiaty przy sygnifikatorze kotwicy), ale pozytywne, może zmiana pracy na lepszą, awans. Na dole lilie+góra+kwiaty+jeździec lilie + góra mogą mówić o zbyt wysokich wymaganiach, ale też o braku pożycia w relacji, blokadach w związku, brak postępów w rozwoju relacji. góra+kwiaty mówi o przemijających problemach, czyli atmosfera w relacji wyklaruje się, oczyści kwiaty+jeździec to dobre wiadomości, myślę że może finalnie pan się zadeklaruje jakoś, może zaręczyny? Nikt mu nie umarł, ale ta zmija to może jego eks i koniec relacji z nia? Teraz mają kontakt, ale z uwagi na dziecko. Co do niego, to koleżanka robiąca mi ten rozkład też móiwła, ze on się zdeklaruje. Na ten moment wiem, ze jestem bardzo ważna dla niego, ale on nie jest w stanie ze mną mieszkać, z uwagi na pracę i powroty o 20.00 -21.00. 1 Cytuj
Maestro Priestess Napisano 10 Czerwca 2020 Maestro Napisano 10 Czerwca 2020 1 minutę temu, Inez2503 napisał: Nikt mu nie umarł, ale ta zmija to może jego eks i koniec relacji z nia? Teraz mają kontakt, ale z uwagi na dziecko. Myślałam, że to ktoś z Twoich bliskich, bo bliżej Pani. Ale może to była, tak jak mówisz. Z resztą to dość logiczne, że poprzednie niepowodzenie w małżeństwie, rozpad długoletniego związku rzutuje na nowe relacje i gotowość do ponownego zaangażowania się i ponownego zaufania. Ten dół brzmi optymistycznie, zwłaszcza jeździec, który przynosi dobre wiadomości, może właśnie coś ważnego ogłasza. Byłabym dobrej myśli Dół się ułożył w spójną historię, na której początku widać, że póki co góra jest nie do przejścia i ta sytuacja pewnie jeszcze trochę potrwa, zanim się wyklaruje, ale finał jest obiecujący. Zastanawiam się, co w rogach Wieża+Rózgi+Pierścionek+Park Tutaj widać kłótnie i nieporozumienia na tle relacji, Twoje osamotnienie, ale też, mimo konfliktów, stabilność tego związku (Wieża). Par+Pierścionek tutaj poważne deklaracje, ślub, zaręczyny. 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 10 Czerwca 2020 Autor Maestro Napisano 10 Czerwca 2020 Teraz, Priestess napisał: Myślałam, że to ktoś z Twoich bliskich, bo bliżej Pani. Ale może to była, tak jak mówisz. Z resztą to dość logiczne, że poprzednie niepowodzenie w małżeństwie, rozpad długoletniego związku rzutuje na nowe relacje i gotowość do ponownego zaangażowania się i ponownego zaufania. Ten dół brzmi optymistycznie, zwłaszcza jeździec, który przynosi dobre wiadomości, może właśnie coś ważnego ogłasza. Byłabym dobrej myśli Dół się ułożył w spójną historię, na której początku widać, że póki co góra jest nie do przejścia i ta sytuacja pewnie jeszcze trochę potrwa, zanim się wyklaruje, ale finał jest obiecujący. Zastanawiam się, co w rogach Wieża+Rózgi+Pierścionek+Park Tutaj widać kłótnie i nieporozumienia na tle relacji, Twoje osamotnienie, ale też, mimo konfliktów, stabilność tego związku (Wieża). Par+Pierścionek tutaj poważne deklaracje, ślub, zaręczyny. Serce i Żmija to też problemy w związku (moim poprzednim, zakończonym w lutym ub,roku), Żmija i Trumna to zakończenie problemów,czyli wyleczenie się, ppza tym Żmija to kobieta, ktora wtrącała się w moją poprzednią relację i która chciała być z moim obecnym byłym i jest, a ten List koło Trumny to wiadomość o ich rozejsciu? To moje dywagacje tylko.Mam stały kontakt z byłym, teraz luźny, przyjacielski, on sam dzwoni i wiem, ze tam już nie jest kolorowo, jak na początku mi się chwalił.. To co mówisz o sekwencji Wieża+Rózgi+Pierścionek+Park może być prawdą, wprawdzie się nie kłócimy, ale bardzo szczerze rozmawiamy. 1 Cytuj
Gość Lianna Napisano 10 Czerwca 2020 Napisano 10 Czerwca 2020 (edytowane) Te ostatnie czytam, że po okresie problemów, też związanych z seksem ( Lilie) będzie u Was znaczna poprawa i dosłownie Jeździec mówi, że Twój Luby Cię nawiedzi XD W pracy masz póki dość stabilnie i spokojnie - obok Kotwicy- Drzewo. Też mi wygląda, jakby Twój syn miał jakieś problemy, bo obok karty Dziecka- Myszy. No i widać, że siedzi w domu- w domu 13 karta Domu właśnie. Pan podejmuje decyzje i wg mnie to decyzja o wspólnym zamieszkaniu ( Klucz). Karta Drzewo obok Niedźwiedzia może mówić, żebyś zwróciła uwagę na zdrowie starszego faceta z rodziny. Będę stopniowo dopisywać, też jestem początkująca, także wicie Trochę mi też wygląda, jakbyś Ty chciała chciała z kimś pogadać, mieć jakieś kontakty- obok karty Ptaki- Gwiazdy. Widać jeszcze, że będziesz dużo czytać, rozwijać się - Książka obok Statku. Karta Bociana obok góry - powinnaś się wstrzymać z jakimiś zmianami, one nie są teraz wskazane. Ty cierpisz - obok Pani - Krzyż z powodu niezdecydowania Pan- obok karty Pana- karta Drogi. Edytowane 10 Czerwca 2020 przez Lianna Cytuj
Gość Lianna Napisano 10 Czerwca 2020 Napisano 10 Czerwca 2020 Patrzę na karty diagonalne, czyli będą to Góry, Dziecko, Statek, Drzewo. To co po lewej strony od Pani - to jest przeszłość, czyli Góry i Statek. Natomiast to po prawej, czyli Dziecko i Drzewo to jest to co dopiero będzie :). Wniosek z tego, że przed Tobą coś nowego, pozytywny czas :). Może ważny będzie dla Ciebie ktoś młodszy. Jest opcja, że pojawi się przed Tobą jakaś możliwość/szansa. Powinno być stabilnie, bezpiecznie- Drzewo :). Odnośnie karty Pana- jest godny zaufania, potrafi zapewnić poczucie bezpieczeństwa, indywidualista i może jest to Twoja bratnia dusza :)- Klucz nad Panem. Myszy w pobliżu- jest nerwowy i może ciągnąć od Ciebie energię. Myszy podobno pokazują osobę, dla której praca jest bardzo ważna i maruda :P Cytuj
Moderator Lunaria Napisano 10 Czerwca 2020 Moderator Napisano 10 Czerwca 2020 Dziewczyny bardzo ładnie rozebrały Wielką tablicę na drobne fragmenty, że sama nie mam już zbyt wiele do dodania Mimo to spróbuję... karta Pani jest skierowana w lewą stronę i dla mnie to jest przyszlosc a karty po prawo to przeszlosc. No wiec w przyszlosci spodziewasz sie jakiejs smitnej wiadomosci, moze nawet myslisz o zakończeniu zwiazku. Trumna+Żmija może się zdarzuc jakas niemiła rozmowa, ale ona oczyści atmosferę Pies nad Sercem, Twój partner jest Twoim przyjacielem. mozesz nawet nie zdawać sobie sprawę z tego, że w pracy jesteś doceniana (Kotwica a pod nią Kwiaty) 1 Cytuj
Gość Lianna Napisano 11 Czerwca 2020 Napisano 11 Czerwca 2020 Jeszcze coś może sobie podłubię, fascynują mnie te Lenorki :) Kotwica obok Drzewa- mówią, że Twoja praca może być związana ze służbą zdrowia ( Drzewo). Obok Drzewa jest Niedźwiedź- czyli Twoja sytuacja powoli się będzie poprawiać. Poza tym te karty obok siebie mogą też pokazywać dietę :P. Ktoś starszy może nad Tobą czuwa, raczej facet. Masz dobre zdrowie, jesteś silna - też te dwie karty obok siebie mówią o tym. Statek + Kotwica- może Cię czeka Cię jakaś podróż? Może to będzie w tajemnicy? No bo Książka obok Statku? :) Wieża i Słońce- przestaniesz się czuć samotna Może też się coś się udać w urzędach. Ktoś Ci da jakąś kasę? Ryby i obok Kwiaty? :). Z kolei obok Kwiatów Ptaki- miłe pogawędki przez telefon :) . Księżyc obok Rózgi- może pokazywać ... grę wstępna, albo że nie chcesz kogoś słuchać i jakiś drażliwy temat. Cytuj
Gość Lianna Napisano 14 Czerwca 2020 Napisano 14 Czerwca 2020 Próbuję metodą skoczka, mam nadzieję, że dobrze. Nie jestem jakaś wybitna w szachach :P Ruszam dwa do przodu i dwa na bok- Kosa, czyli jakieś ostre cięcie, albo ból jakiś fizyczny ta karta może pokazywać. Ponieważ jest to na lewo, raczej bym powiedziała że odnosi się już do przeszłości. Ruszam teraz na prawo- Gwiazdy, czyli czeka Cię powodzenie, może jeszcze bardziej się skupisz na ezoteryce i ogólnie duchowości? Możliwe też, że jakieś Twoje marzenie się spełni Teraz jadę w dół - karta Góra, jakieś były przeszkody, blokady, albo chłód uczuciowy. W prawą stronę - Jeździec, możesz dostać wiadomość, albo jakaś nowina to będzie. To też jest karta ruchu, aktywności. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi