Skocz do zawartości

Emocje/Uczucia wróżba na datę (13 czerwca 2020)

Piko

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Jako że dziś 13 czerwca , a trzynastka jest uważana przez niektórych za szczęśliwą liczbę , ale też przez wielu za pechową,

Postanowiłem zrobić krótki rozkład na Uczucia/Emocje w najbliższych dwóch , trzech miesiącach...

db_RRW-_Stabe_10.jpg  db_RRW-_Stabe_09.jpg  db_RRW-_Scheiben_01.jpg  db_RRW-_III_-_Die_Herrscherin.jpg 

1) 10 buław → Zabieranie się za sprawy na granicy możliwości...

2) 9 buław → Gotowość do podjęcia starań w trudnych sprawach...

3) As Denarów → Podołanie wszelkim staraniom, dobre perspektywy , stabilizacja...

4) Cesarzowa → Poddanie się uczuciom i emocjom...

:thanks:

A Ty jak to widzisz ?

Edytowane przez Piko
  • Maestro
Napisano (edytowane)
1 godzinę temu, Piko napisał:

1) 10 buław

2) 9 buław 

3) As Denarów 

4) Cesarzowa 

W 10 buław widać, że jest ciężko w sferze uczuć, że sytuacja obecna Cię przygniata i męczy, może już masz dość samotności? 9 buław mówi o tym, że przyjmujesz postawę obronną, jesteś ostrożny i wycofany, w relacjach spodziewasz się zranienia, stąd taka rezerwa. I myślę, że takie właśnie nastroje będą Ci towarzyszyć w początkowym okresie, o który pytasz. W Asie natomiast mamy jakąś nową możliwość, znajomość z kobietą (może to ta Cesarzowa?), czyli jakaś okazja na ciekawą relację. A co z tego wyjdzie, zobaczymy, bo Asik zbyt wiele nie prognozuje na przyszłość, zaznaczył tutaj bardziej możliwość. To karta materialna, nie emocjonalna, więc chyba podejdziesz do tego bardziej zdroworozsądkowo niż namiętnie i z ekscytacją. 

Ja bym się jeszcze zastanowiła nad tą Cesarzową. Wydaje mi się, że to chyba niekoniecznie jest potencjalna partnerka, bardziej obstawiam matkę. Zastanowiłabym się, jaką rolę pełni matka w Twoim życiu i czy to nie przekłada się na Twoją gotowość do wchodzenia w relacje z kobietami. Czy np. wymaga opieki/uwagi? Czy Cię ogranicza/kontroluje? Czy absorbuje sobą? Czy jesteś od niej odseparowany (emocjonalnie i życiowo) na tyle, że jest miejsce na inną kobietę? Takie luźne skojarzenia do tej Cesarzowej. 

W podsumowaniu masz Koło, to karta karmy i losu. Możesz zatem zdać się na los, na swoje przeznaczenie, a sprawy będą się toczyć swoim tempem. 

Edytowane przez Priestess
  • Lubię to! 1
Napisano
1 godzinę temu, Priestess napisał:

W 10 buław widać, że jest ciężko w sferze uczuć, że sytuacja obecna Cię przygniata i męczy, może już masz dość samotności?

Rozkładając karty myślałem o Emocjach i Uczuciach jakie będą mi towarzyszyły, lecz niekoniecznie o Miłostkach...

• Maestro
Napisano
2 minuty temu, Piko napisał:

Rozkładając karty myślałem o Emocjach i Uczuciach jakie będą mi towarzyszyły, lecz niekoniecznie o Miłostkach...

Aha... Zrozumiałam, że chodzi o uczucia w sensie potencjalnej relacji :D 

• Dziękuję 1
Gość Lianna
Napisano

Obecnie masz dużo na głowie, możesz się czuć przytłoczony. Zresztą wystarczy spojrzeć na kartę... Mam wrażenie, że poprzednie Twoje doświadczenia uczuciowe powodują, że jesteś dość ostrożny i trochę zdystansowany ( 9 Buław). Patrząc dalej na karty - pojawi się szansa na coś nowego ( As Denarów). Może karty pokazują wprost, że jakaś kobieta ( Cesarzowa) bardzo Ci się spodoba :).

Trzymam kciuki ! :love:  Dużo miłości :koniczynka:

• Moderator
Napisano

Nono tu jest ewidentna szansa na poznanie żony za jakieś 1,5- 2 miesiące :D póki co zwątpienie i smutek, zbyt wiele na głowie :)

• Dziękuję 1
Napisano
10 godzin temu, Piko napisał:

1) 10 buław 

2) 9 buław 

3) As Denarów 

4) Cesarzowa

Pozwolę sobie przyłączyć się do interpretacji :) 

Moim skromnym zdaniem wziąłeś na siebie zbyt dużo pracy, coś się uzbierało  na tyle dużo, że aż chce Ci się krzyczeć - czy nikt nie widzi, czy nikt mi nie pomoże. No ale nie krzyczysz, nie płaczesz, tylko bierzesz się ostro do pracy, gdyż byłeś już nie raz w podobnej sytuacji i wiesz, że w konsekwencji dasz radę. Uczuć to ja tu za bardzo nie dostrzegam. Za to widzę trzy ewentualności; 1 - masz ochotę na współpracę z kimś starszym od Ciebie, kobietą, która jest dla Ciebie niczym matka. Lubisz ją, podziwiasz i chętnie  zgodzisz się na współpracę z nią. 2 - może też chodzić o matkę ( o której ktoś już wspominał ), o pomoc, której być może potrzebuje, a Ty na to pójdziesz.  3 - raczej mało prawdopodobne - małżeństwo z kimś starszym, ale ze względów materialnych.

• Lubię to! 1
Napisano

Masz sporo zobowiązań i jesteś tym przytłoczony, ale poradzisz sobie mimo zmęczenia materii. To w najbliższym czasie będzie determinować Ciebie emocjonalnie. W momencie pokazania się nowej szansy odetchniesz również emocjonalnie. Szansa pozwoli na lepszy status w życiu i być może pojawi się kobieta bardzo w twoim guście. 

• Dziękuję 1