Gość Lianna Napisano 14 Czerwca 2020 Napisano 14 Czerwca 2020 Jak minie dzisiejszy dzień? Kotwica List Raczej nie podpiszę w dniu dzisiejszym umowy o pracę :P Może Kotwica mówi o stabilnym dniu, coś tam chcę zrobić w domu. Może ktoś napisze do mnie wiadomość, czy mejla. No zobaczym Cytuj
Moderator Lunaria Napisano 14 Czerwca 2020 Moderator Napisano 14 Czerwca 2020 55 minut temu, Lianna napisał: Jak minie dzisiejszy dzień? Kotwica List Spokojny, stabilny dzien. Moze dostaniesz maila albo wiadomosc dotyczacy pracy albo od szefa/szefowej Cytuj
Gość Lianna Napisano 15 Czerwca 2020 Napisano 15 Czerwca 2020 Dzień faktycznie był spokojny, nic nie szczególnie się nie działo, ale mimo to fajny :) Porobiłam trochę w domu i w ogrodzie, może to Kotwica. Jakiś specjalnych wiadomości nie było. Jak codziennie smsy :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi