Jump to content

Walka o kobietę.

Recommended Posts

Posted

We śnie walczyłem z kimś, nie wiem z kim ale to był mężczyzna. Obok siedziała kobieta która jest mi bardzo bliska. Nic nie mówiła i nie ruszała się tylko płakała. Siedziała na dziwnym krześle. nie pamiętam żadnych szczegółów otoczenia. Raczej nie określony i nieznany.

Kobieta ta jest mężatką, ja też nie jestem całkiem wolny. Łączy nas coś szczególnego, głęboka więź i uczucia. Nie łączy nas seks, choć oboje o tym myślimy. Niestety, odległość swoje robi, widzieliśmy się raz przez pół godziny. Oboje czujemy się nieszczęsliwi w swoich związkach. Dzień przed snem przesiliła kręgosłup podczas dźwigania paczki, chyba coś związanego z dyskiem.

Prosze o interpretację tego snu.

Posted

Irracja, sen przedstawia po prostu to, jak Ty odbierasz tę całą sytuację. We śnie jest dokładnie tak jak napisałeś - walczysz, co jest oznaką jakiego Twojego wewnętrznego konfliktu w związku z tą kobietą. Krzesło symbolizuje relacje towarzyskie, piszesz:

Siedziała na dziwnym krześle.

I to jest właśnie symbol dziwnych relacji, które Was łączą. Jej płacz oznacza po prostu tyle, że nie jest szczęśliwa.

Pozdrawiam.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...