wrma Posted June 19, 2009 Share Posted June 19, 2009 Witam. Zacznę od tego że jestem pierwszy raz na tego typu forum i raczej sceptycznie podchodzę do spraw egzoterycznych, może dlatego że nigdy sny mi się nie spełniały, ale dzisiejszy sen bardzo mnie zaintrygował. Szedłem ulicą i zauważyłem białego konia, galopującego w moją stronę, był bardzo niespokojny jak by wystraszony. Zatrzymałem go i starałem się go uspokoić, powoli się uspokajał aż w końcu zasnął, ale gdy zasypiał spojrzał na mnie i wydawało mi się że znam to spojrzenie. Kiedy się obudził był nadal koniem ale mogłem z rozmawiać, miałem przed oczami białego konia ale i również pewną znajomą osobę, poczęści bliską memu sercu. Jak byście zinterpretowali ten sen. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted June 19, 2009 Share Posted June 19, 2009 wrma, tak nawiasem mówiąc, w snach niewiele jest ezoteryki Wizje senne najczęściej są odzwierciedleniem sytuacji z życia codziennego, a skomplikowany system symboli sennych sprawia, że ludzie bardzo często ukazują nam się pod postaciami zwierząt, zależnie od cech z jakimi daną osobę utożsamiamy. W Twoim śnie koń ewidentnie jest symbolem tej osoby bliskiej Twemu sercu. Może znajdzie się w podobnej, stresującej sytuacji, w której przyjdzie Ci ją uspokoić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts