Piko Napisano 18 Czerwca 2020 Napisano 18 Czerwca 2020 Dziś czwartek 18 czerwca 2020r i postanowiłem zapytać jakie Emocje będą mi towarzyszyć tego dnia; 2 Denarów, 6 mieczy, 10 Pucharów... 2 denary → trochę zmienne emocje 6 mieczy → jakaś podróż duchowa... 10 Pucharów → ogólnie rodzinne odczucia... Czy widzisz to podobnie ? Cytuj
Gość Ava55 Napisano 18 Czerwca 2020 Napisano 18 Czerwca 2020 1 godzinę temu, Piko napisał: tego dnia; 2 Denarów, 6 mieczy, 10 Pucharów może będziesz ważył 2 różne opcje a potem pójdziesz na żywioł, za uczuciem Cytuj
Gość Nice Napisano 18 Czerwca 2020 Napisano 18 Czerwca 2020 Mam 2 wersji: 1. Od wahań i chaosu (2 mieczy) się odetniesz i wyruszyć (6 mieczy) do harmonii emocjonalnej, poczucia siebie częścią wspólnoty (10 kielichów) 2. I ,podobnie jak Ava powiedziała - przestaniesz się wahać między jakimiś opcjami, i wybierzesz inną drogę - pójdziesz za głosem serca, może otworzysz się na miłość Cytuj
Piko Napisano 22 Czerwca 2020 Autor Napisano 22 Czerwca 2020 Dziś poniedziałek 22 czerwca 2020r i postanowiłem zapytać jakie Emocje będą mi towarzyszyć tego dnia; XIX Słońce, 8 Buław, 6 Mieczy XIX Słońce → radocha i przyjemności dnia codziennego 8 Buław → konieczność szybkiego działania 6 Mieczy → duchowa podróż ? Czy widzisz to podobnie ? Cytuj
Moderator Lunaria Napisano 22 Czerwca 2020 Moderator Napisano 22 Czerwca 2020 2 godziny temu, Piko napisał: Dziś poniedziałek 22 czerwca 2020r i postanowiłem zapytać jakie Emocje będą mi towarzyszyć tego dnia; XIX Słońce, 8 Buław, 6 Mieczy Dziś będziesz radosny,szczęśliwy, wesoły. Bardzo aktywny, skupiony na swoich przeżyciach i emocjach 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi