panna.marta Napisano 28 Czerwca 2020 Napisano 28 Czerwca 2020 Pod koniec lipca jadę nad morze czy pogoda dopisze? Cesarzowa III, kapłan V, rycerz buław i dołożony diabeł XV Już drugi raz ten diabeł. Pewnie będzie ciepło, bo i buławy i diabełek zastanawia mnie tylko ten kapłan może to ostrzeżenie, aby zachować rozsądek. Cytuj
Gość Nice Napisano 29 Czerwca 2020 Napisano 29 Czerwca 2020 Myślę, że pogoda będzie ładna, jak i natura wokół - wszystko będzie kwitnąć, pachnieć i wywoływać podziw (Cesarzowa); Kaplan potwierdza dobre warunki w Cesarzowej, też wskazuję, że pogoda będzie taką, jak nad morzem być powinna - tradycji i zasady Kapłana Obie karty mi też wskazują na dobre warunki mieszkalne Rycerz wskazuje na sam wyjazd przede wszystkim, może będziesz sporo tam chodzić i zwiedzać, co do pogody powinno być gorąco jak na patelni, co też potwierdza Diabeł Czyli - ładna natura, gorące powietrze - wszystko jak nad morzem być powinno Powodzenia Cytuj
panna.marta Napisano 29 Czerwca 2020 Autor Napisano 29 Czerwca 2020 Świetnie. Dziękuję bardzo oby tak bylo. Cytuj
Raisa_ Napisano 30 Czerwca 2020 Napisano 30 Czerwca 2020 W dniu 28.06.2020 o 18:09, panna.marta napisał: Pod koniec lipca jadę nad morze czy pogoda dopisze? Cesarzowa III, kapłan V, rycerz buław i dołożony diabeł XV Już drugi raz ten diabeł. Pewnie będzie ciepło, bo i buławy i diabełek zastanawia mnie tylko ten kapłan może to ostrzeżenie, aby zachować rozsądek. Moim zdaniem tak a diabel w tle pokazuje, ze bedzie naprawde upalnie.ppgoda w kaplanie rsczej jest stala, a Ty bedzuesz zadowolona. 1 Cytuj
Moderator Lunaria Napisano 4 Lipca 2020 Moderator Napisano 4 Lipca 2020 W dniu 28.06.2020 o 18:09, panna.marta napisał: Pod koniec lipca jadę nad morze czy pogoda dopisze? Cesarzowa III, kapłan V, rycerz buław i dołożony diabeł XV Już drugi raz ten diabeł. Pewnie będzie ciepło, bo i buławy i diabełek zastanawia mnie tylko ten kapłan może to ostrzeżenie, aby zachować rozsądek. Diabel moze wskazywac, ze beda burze. Z reszta sie zgadzam, powinnas byc zadowolona z pogody podczas wyjazdu 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 4 Lipca 2020 Maestro Napisano 4 Lipca 2020 W dniu 28.06.2020 o 18:09, panna.marta napisał: Pod koniec lipca jadę nad morze czy pogoda dopisze? Cesarzowa III, kapłan V, rycerz buław i dołożony diabeł XV Już drugi raz ten diabeł. Pewnie będzie ciepło, bo i buławy i diabełek zastanawia mnie tylko ten kapłan może to ostrzeżenie, aby zachować rozsądek. Pogoda będzie dobra,opalisz się na plaży, mogą pojawiać się upalne dni, ale i burze. Dokąd jedziesz? 1 Cytuj
panna.marta Napisano 4 Lipca 2020 Autor Napisano 4 Lipca 2020 28 minut temu, Inez2503 napisał: Pogoda będzie dobra,opalisz się na plaży, mogą pojawiać się upalne dni, ale i burze. Dokąd jedziesz? Dziękuję Inez, jadę do Juraty 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 4 Lipca 2020 Maestro Napisano 4 Lipca 2020 9 minut temu, panna.marta napisał: Dziękuję Inez, jadę do Juraty Dość blisko mnie,wpadłabyś do Gdyni 1 Cytuj
Gość Lianna Napisano 5 Lipca 2020 Napisano 5 Lipca 2020 No ja bym podobnie, żeby nie szaleć może z tym upalaniem. Diabolo to może być wszak niezły ukrop ;). Wiadomka, że na wakacjach to spontan i energia ( Rycerz Buław). No ale Papież jest mądry i racjonalny, także z umiarem korzystać z tej pogody. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi