Raisa_ Napisano 30 Czerwca 2020 Napisano 30 Czerwca 2020 (edytowane) 10 kielichow, kaplan, krolowa bulaw w tle diabel 5 denarow O boziu.. Trudne emocje... W relacji. I chyba trimoche braku tego czego oboje byśmy chcieli.. Raczej odsuniecie sie i bieda uczuciowa..rozczarowania Edytowane 30 Czerwca 2020 przez Raisa_ Cytuj
mezza Napisano 30 Czerwca 2020 Napisano 30 Czerwca 2020 A czy ten Pani nie ma przypadkiem rodziny i żony? A jeśli nie ma, to chyba on bardziej traktuje tą znajomość w celach seksualnych lub bardzo egoistycznych. 5 denarów często pokazuje takie żebranie o czyjąś uwagę, uczucia. Przykro mi, ale raczej takie nie do końca czyste intencje tutaj się pokazują. 1 Cytuj
Raisa_ Napisano 30 Czerwca 2020 Autor Napisano 30 Czerwca 2020 51 minut temu, mezza napisał: A czy ten Pani nie ma przypadkiem rodziny i żony? A jeśli nie ma, to chyba on bardziej traktuje tą znajomość w celach seksualnych lub bardzo egoistycznych. 5 denarów często pokazuje takie żebranie o czyjąś uwagę, uczucia. Przykro mi, ale raczej takie nie do końca czyste intencje tutaj się pokazują. Nie ma. Tu jest uczciwy. Noo latwa relacja nie będzie.. Cytuj
Gość Nice Napisano 1 Lipca 2020 Napisano 1 Lipca 2020 13 godzin temu, Raisa_ napisał: 10 kielichow, kaplan, krolowa bulaw w tle diabel 5 denarów Związek jest całkiem uczuciowy - jest karta 10 kielichów, która właśnie na to wskazuje Kaplan tu może wskazywać na stabilność, szczerość, bliskość światopoglądową. Królowa Buław jednak zaznacza kobietę jako bardziej aktywną stronę - mam wrażenie, że bardziej Ci zależy na tych relacjach: a karty w tle... Cóż, ktoś z was obsesyjnie trzyma się tych relacji przez lęk przed samotnością, pustką i porzuceniem... Czyli jest w tym trochę uzależnienia i toksyki. Powodzenia Cytuj
h4rrid4n Napisano 1 Lipca 2020 Napisano 1 Lipca 2020 15 godzin temu, Raisa_ napisał: 10 kielichow, kaplan, krolowa bulaw w tle diabel 5 denarow O boziu.. Trudne emocje... W relacji. I chyba trimoche braku tego czego oboje byśmy chcieli.. Raczej odsuniecie sie i bieda uczuciowa..rozczarowania Ja bym powiedziała, że emocje piękne, wszystko na swoim miejscu, miłość między Wami i szczere uczucia. A diabeł i 5 denarów może mówią o braku namiętności i pasji, coś nad czym można popracować i z tego wyjść (?) 1 Cytuj
Raisa_ Napisano 25 Lipca 2020 Autor Napisano 25 Lipca 2020 Relacja z SIĘ rozpadla jakos nie mogliśmy trafic do siebie. Ja SIĘ usunęłam z jego znajomych. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 25 Lipca 2020 Maestro Napisano 25 Lipca 2020 W dniu 30.06.2020 o 20:52, Raisa_ napisał: 10 kielichow, kaplan, krolowa bulaw w tle diabel 5 denarow O boziu.. Trudne emocje... W relacji. I chyba trimoche braku tego czego oboje byśmy chcieli.. Raczej odsuniecie sie i bieda uczuciowa..rozczarowania Mężczyzna moze być niezłomny, może uważać,że racja jest po jego stronie,moze narzucać Ci swoją wolę.Ty nie dasz sobie w kasze dmuchać,dlatego masz Diabła w tel i 5 denarów. Jak jest taki okropny, to nie dasz mu tego czego chce (5 denarów ;)) 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi