Skocz do zawartości

Zakończenie projektu w lipcu

Mala_83

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ostatnio stawiałam karty na zakończenie projektu w czerwcu. Niestety nie udało się go skończyć w czerwcu więc postawiłam karty na lipiec czy do końca lipca uda się zakończyć projekt?

2 miecze + 9 denarów + 5 buław

W 2 mieczach jakby był zastój, jakieś negocjacje, problemy, ale chyba powinno się udać podpisać i zakończyć, bo 9 denarów to sukces. To wszystko jednak będzie kosztowało trochę nerwów i będzie "szarpanina"

A jak Wy to widzicie? Uda się zakończyć ten projekt w lipcu?

• Moderator
Napisano
2 godziny temu, Mala_83 napisał:

czy do końca lipca uda się zakończyć projekt?

Myślę, że się nie uda.. znowu będzie odwlekanie w czasie, najpierw niewiele się będzie działo a potem znowu wszystko na hurra...

• Lubię to! 1
Napisano (edytowane)
W dniu 1.07.2020 o 21:40, Mala_83 napisał:

Ostatnio stawiałam karty na zakończenie projektu w czerwcu. Niestety nie udało się go skończyć w czerwcu więc postawiłam karty na lipiec czy do końca lipca uda się zakończyć projekt?

Uważam, że nie, choć walka będzie i to niemała. Docelowo jednak się nie wyrobicie bo problemem jest 2 Mieczy,  czyli brak pomysłu,  albo jakieś konflikty czy blokady..

Edytowane przez Ziomal597
  • Lubię to! 1
Napisano

To jest bank, który ma swoje zasady i tutaj jest problem że nie jesteśmy na wszystko gotowi, bo wcześniej klienci od nas tego nie wymagali. Czepiają się dosłownie wszystkiego i tutaj problem :(

Napisano

W 2 mieczach jakby był zastój, jakieś negocjacje, problemy, ale chyba powinno się udać podpisać i zakończyć, bo 9 denarów to sukces. To wszystko jednak będzie kosztowało trochę nerwów i będzie "szarpanina"

A jak Wy to widzicie? Uda się zakończyć ten projekt w lipcu?

Myślę, że będziecie mieli bardzo dużo pracy i czas będzie was gonił, ale w lipcu raczej się nie uda. 

• Lubię to! 1
Napisano

Ehh a miałam nadzieję, że te 9 denarów będzie pomyślna :) ten projekt ciągnie się sporo czasu, ale widać nie skończy się szybko.

Dzięki za interpretacje :)

Napisano
48 minut temu, Mala_83 napisał:

Ehh a miałam nadzieję, że te 9 denarów będzie pomyślna :) ten projekt ciągnie się sporo czasu, ale widać nie skończy się szybko.

Dzięki za interpretacje :)

Gdyby była na zamknięciu, to i owszem, ale to ostatnia karta ma decydujący głos. 

• Lubię to! 1
  • W punkt 2
Napisano

Wydaje mi się, że projekt przejdzie jeszcze do następnego miesiąca, nie widzę po kartach radosnego zakończenia. Rozkład zamyka karta 5 buław, pracy, nerwów, burzy pomysłów, energii, pracy w toku, starania się.

• Dziękuję 1
Gość Nice
Napisano

I 2 miecze i 9 monet to są, niestety, wolne karty: w 2 mieczy jest pewna blokada + dużo takich formalnych rozmów i wyjaśnień, 9 monet zaznacza pewną ulgę po tych rozmowach, bedziesz chciała odpocząć bardziej zadbać o jakieś materialne przyjemnośco. 5 buław na końcu to wake-up call, obudzenie się i zrozumienie, że czasu zostało niedużo - szybka mobilizacja i robienie wszystkiego z pewnym napędem, non stop, ta karta jest bardzo walcząca i energiczna, ale nie widać na razie skutków walki, widać na końcu, że trwa. Też obstawiam następny miesiąc.

Mimo tego trzymam kciuki ;)

Napisano

Dzięki serdeczne za interpretacje. Projekt ciągnie się od listopada stąd już chęć jego skończenia, ale widać po rozmowa kolejnych że faktycznie ciężko będzie w lipcu tym bardziej że końcówka miesiąca mam urlop. Ehh mam nadzieję że w sierpniu się już uda :)

• Dziękuję 1
  • 2 tygodnie później...
Napisano

I chyba projekt nie zakończy sie w lipcu, bo wyszły nowe okoliczności i nie wiem czy część prac nie trzeba będzie wykonać od nowa. Jeśli tak sie stanie to lipiec nie będzie realnym terminem. Na tą chwilę sporo rozmów z osobami wyższego szczebla które się w to zaangażowały po stronie klienta.

Zobaczymy czym się to skończy :) Dam znać

• Dziękuję 1
  • 2 tygodnie później...
Napisano

Mogę już zweryfikować, że projektu nie udało się zakończyć w lipcu. Dzięki wszystkim za interpretacje.

• Lubię to! 1
  • Dziękuję 1