Jump to content

Egzorcyzmy i opętanie

Recommended Posts

Posted

Dwa tygodnie temu śniło mi się że odprawiałem egzorcyzmy na nieznanej mi osobie.Sen bardzo dziwny i nie należał do tych przyjemnych.

Starałem się o tym zapomnieć lecz dzisiaj śniło mi się że byłem w opętanym miejscu , chłodnym kolorze ścian i lekką mgłą (dodam że znam to miejsce).Gdy wyszedłem z tego miejsca na rynku było masę ludzi (jakiś festyn).Zawołałem pewnego nauczyciela z podstawówki( za którym w prawdziwym życiu nie przepadałem) by szedł za mną w to miejsce ... kiedy się obejrzałem na jego miejscu była kobieta ... która uciekała.Obudziłem się zdenerwowany i ciarki przechodziły mi przez całe ciało.

Nie rozumiem tego powiązania i zaczynam się lekko niepokoić.

Posted

Moze na jakis czas powinienes zaprzestac egzorcyzmów i czas na odpoczynek?Moze ktos w czyms faktycznie powinien Ci pomóc?

Posted
Moze na jakis czas powinienes zaprzestac egzorcyzmów i czas na odpoczynek?Moze ktos w czyms faktycznie powinien Ci pomóc?

Problem w tym że ja nigdy żadnych egzorcyzmów nie odprawiałem .Jestem normalnym 29 letnim facetem , pracuję , mam rodzinę , przyjaciół ,czuję się psychicznie i fizycznie bardzo dobrze.

Nie mogę tylko zrozumieć tych dwóch snów.

Posted

a co mowi ci to miejsce ze snu? moze tam trzba by szukac odpowiedzi?

Posted

Kiedyś był tam ZŁOTNIK.W śnie to miejsce wygląda zupełnie inaczej.

Chcę się tylko dowiedzieć o co chodzi jak mam to interpretować ???

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...