Raisa_ Napisano 12 Lipca 2020 Napisano 12 Lipca 2020 Co mnie mile zaskoczy? Slonce, umiarkowanie, 4 miecze (mag, krolowa denarow, 8 bulaw Jakies mile, dobre dla mnie spotkanie i chyba kontakt z panem, ktory mnie zakreca.. I mota.. Co sie uda? Diabel, rycerz mieczy, wisielec dol. Krolowa bulaw, 10 kielichow Odizolować od innego bardzo toksycznego pana, ktory niestety znowu się uruchomił i wrocil tylko po to, aby przeprosic I znowu obrazic.. Cytuj
Ziomal597 Napisano 13 Lipca 2020 Napisano 13 Lipca 2020 18 godzin temu, Raisa_ napisał: Co mnie mile zaskoczy? Slonce, umiarkowanie, 4 miecze (mag, krolowa denarow, 8 bulaw Myślę, że będziesz miała chwilę wytchnienia, może w pracy mniej obowiązków, albo niespodziewany dzień wolny..? Tak czy inaczej widać tutaj spokój i beztroskę. 4 Mieczy to wyłączenie, odseparowanie od otoczenia lub spraw codziennych. 1 Cytuj
Ziomal597 Napisano 13 Lipca 2020 Napisano 13 Lipca 2020 (edytowane) 19 godzin temu, Raisa_ napisał: Co sie uda? Diabel, rycerz mieczy, wisielec dol. Krolowa bulaw, 10 kielichow Uda Ci się przeforsować coś, co dotąd graniczyło z cudem.. Diabeł to sytuacja toksyczna, ale Rycerz Mieczy to skutecznie taranuje, przeskakuje. Nie wiem, czy jest coś takiego, co mogło być awykonalne, ale widać po tych kartach, że wyplączesz się z sideł jakiejś trudnej sytuacji.. Edytowane 13 Lipca 2020 przez Ziomal597 1 Cytuj
Sunrise009 Napisano 13 Lipca 2020 Napisano 13 Lipca 2020 21 godzin temu, Raisa_ napisał: Co sie uda? Diabel, rycerz mieczy, wisielec dol. Krolowa bulaw, 10 kielichow Ja bym powiedziała, że to zakończenie jakiejś toksycznej sytuacji, co więcej z Twojej inicjatywy, końcówka to karta komfortu. 1 Cytuj
Raisa_ Napisano 18 Lipca 2020 Autor Napisano 18 Lipca 2020 W dniu 13.07.2020 o 14:00, Ziomal597 napisał: Myślę, że będziesz miała chwilę wytchnienia, może w pracy mniej obowiązków, albo niespodziewany dzień wolny..? Tak czy inaczej widać tutaj spokój i beztroskę. 4 Mieczy to wyłączenie, odseparowanie od otoczenia lub spraw codziennych. By' taki wolnu dzien nosilam siz z zamoarem, ale wzielam pewnie go. 1 Cytuj
Raisa_ Napisano 18 Lipca 2020 Autor Napisano 18 Lipca 2020 W dniu 13.07.2020 o 14:02, Ziomal597 napisał: Uda Ci się przeforsować coś, co dotąd graniczyło z cudem.. Diabeł to sytuacja toksyczna, ale Rycerz Mieczy to skutecznie taranuje, przeskakuje. Nie wiem, czy jest coś takiego, co mogło być awykonalne, ale widać po tych kartach, że wyplączesz się z sideł jakiejś trudnej sytuacji.. To tez. Bo musiala' dopkac jeden dialog i juz mibardziej wisi wszystkio. 1 Cytuj
Raisa_ Napisano 18 Lipca 2020 Autor Napisano 18 Lipca 2020 W dniu 13.07.2020 o 16:34, Sunrise009 napisał: Ja bym powiedziała, że to zakończenie jakiejś toksycznej sytuacji, co więcej z Twojej inicjatywy, końcówka to karta komfortu. Dzis raczej zablokuje Pana, który jest toksyczny a sie znowu obudzil 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi