Skocz do zawartości

Problem z logowaniem

OwocLesny

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam problem z logowaniem bo za każdym razem muszę resetować hasło mimo, że za każdym razem wpisuje to samo. 

Drugi problem to moje wiadomości na forum są nie widoczne i stale czekają na akceptację. Czy coś robię nie tak? 

Bardzo proszę o pomoc bo mam wrażenie że jestem tu niewidzialna:(((

• Administrator
Napisano
W dniu 19.07.2020 o 13:38, OwocLesny napisał:

Mam problem z logowaniem bo za każdym razem muszę resetować hasło mimo, że za każdym razem wpisuje to samo. 

Czy problem trwa dalej? jeśli tak to spróbuj skorzystać z innej przeglądarki. Może być też tak, że przeglądarka podpowiada pierwsze hasło i wtedy siłą rzeczy każde następne nie wejdzie. Ten problem z resetem czasami niestety występuje i w takim wypadku bywa, że pomaga jedynie reset przez panel admina. 

W dniu 19.07.2020 o 13:38, OwocLesny napisał:

Drugi problem to moje wiadomości na forum są nie widoczne i stale czekają na akceptację. Czy coś robię nie tak? 

Twoje wiadomości nie czekają stale, już możesz pisać -  mamy ustawione do akceptacji pierwsze posty nowych osób. 

Napisano

Mogę zalogować się tylko gdy wpisuje nick natomiast przez mojego maila już nie. Co do postów myślałam, że jak mam problem z logowaniem to ma to jakiś związek z dodawanymi postami ale teraz już wiem, że trzeba poczekać. 

Dziękuję za pomoc. 

Owocowa :)

• Lubię to! 1
  • Administrator
Napisano
12 godzin temu, OwocLesny napisał:

Mogę zalogować się tylko gdy wpisuje nick natomiast przez mojego maila już nie.

oj, szkoda że od razu nie napisałaś w jaki sposób się logujesz - tak jest, że logujemy się na nick - i w tym wypadku szybko otrzymałabyś wyjaśnienie :)