Taika Napisano 28 Lipca 2020 Napisano 28 Lipca 2020 Witam! Ostatnio miałam sen, a raczej koszmar (pomijając fabułę, która była strasznie zakręcona), w którym pojawiły się liczby 900, 50 i 50 (słownie "dziewięćset pięćdziesiąt pięćdziesiąt"). I ja te liczby w swoim śnie zapisałam jako "905050" (nawet nie wiem dlaczego, to trochę bez sensu). Nie mam pojęcia co mogą znaczyć te liczby. Zazwyczaj w sennikach są liczby od 0-9, a takich większych ciężko jest znaleźć jakąś interpretację. Jak myślicie, co mogą one oznaczać? Cytuj
Maestro Priestess Napisano 30 Lipca 2020 Maestro Napisano 30 Lipca 2020 (edytowane) W dniu 28.07.2020 o 16:56, Taika napisał: Witam! Ostatnio miałam sen, a raczej koszmar (pomijając fabułę, która była strasznie zakręcona), w którym pojawiły się liczby 900, 50 i 50 (słownie "dziewięćset pięćdziesiąt pięćdziesiąt"). I ja te liczby w swoim śnie zapisałam jako "905050" (nawet nie wiem dlaczego, to trochę bez sensu). Nie mam pojęcia co mogą znaczyć te liczby. Zazwyczaj w sennikach są liczby od 0-9, a takich większych ciężko jest znaleźć jakąś interpretację. Jak myślicie, co mogą one oznaczać? Trudno powiedzieć bez kontekstu i bez całej fabuły. Samo 50/50 kojarzy mi się z dzieleniem czegoś po równo, z umową, z podziałem typu fifty-fifty albo z rachunkiem prawdopodobieństwa i równymi szansami obu stron, z sytuacją na zasadzie rzut monetą czy "na dwoje babka wróżyła". Może spróbuj to odnieść do sytuacji, które mają teraz miejsce w Twoim życiu? Może z czymś Ci się to kojarzy? Jakiś wybór przed Tobą? Jakaś umowa, spółka? Albo podejmujesz jakieś ryzyko i nie wiesz, jaki będzie efekt? Edytowane 30 Lipca 2020 przez Priestess 1 Cytuj
Taika Napisano 31 Lipca 2020 Autor Napisano 31 Lipca 2020 21 godzin temu, Priestess napisał: Trudno powiedzieć bez kontekstu i bez całej fabuły. Samo 50/50 kojarzy mi się z dzieleniem czegoś po równo, z umową, z podziałem typu fifty-fifty albo z rachunkiem prawdopodobieństwa i równymi szansami obu stron, z sytuacją na zasadzie rzut monetą czy "na dwoje babka wróżyła". Może spróbuj to odnieść do sytuacji, które mają teraz miejsce w Twoim życiu? Może z czymś Ci się to kojarzy? Jakiś wybór przed Tobą? Jakaś umowa, spółka? Albo podejmujesz jakieś ryzyko i nie wiesz, jaki będzie efekt? Hmmm, chyba nie. No chyba, że w przyszłości pojawi się jakaś ważna decyzja, a ten sen jest tego zapowiedzią? W każdym razie dziękuję za pomoc! Cytuj
Maestro Priestess Napisano 31 Lipca 2020 Maestro Napisano 31 Lipca 2020 (edytowane) 23 minuty temu, Taika napisał: Hmmm, chyba nie. No chyba, że w przyszłości pojawi się jakaś ważna decyzja, a ten sen jest tego zapowiedzią? W każdym razie dziękuję za pomoc! Nie sądzę, sny zazwyczaj są informacją o tym, co teraz dzieje się w naszym życiu lub mówią o ważnych doświadczeniach z przeszłości. Są informacją o nieświadomych lękach, potrzebach, pragnieniach, obawach, itp. ubranych w symbole (rodzaj cenzury treści). Są odbiciem zdarzeń z dnia poprzedniego. Czasem mają inne funkcje, ale sny prorocze, ostrzegawcze zdarzają się bardzo, bardzo, bardzo, bardzo rzadko, a ten sen raczej nie przypomina snu proroczego, nie posiada jego cech. Edytowane 31 Lipca 2020 przez Priestess Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi