Skocz do zawartości

Wakacje w górach

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano (edytowane)

Jedziemy z mężem na szlak w Beskidy. Wyjazd będzie ekscytujący i wymagający kondycyjnie, jedziemy na 8 dni z namiotem i plecakami, do zrobienia około 200 km. Jestem ciekawa, jak przebiegnie. Kilka pytań:

1. Czy wyjazd dojdzie do skutku:

Bocian+Pierścionek+Jeździec

Tak, właściwie dosłownie podróż w nowe miejsce (Bocian) zostanie zrealizowana (Pierścionek jako umowa, zobowiązanie) i wyruszymy w drogę (Jeździec) :)

2. Czy uda nam się zrobić całą zamierzoną trasę?

Serce+Żmija+Książka

Wydaje się, że tak. Będzie nam sprzyjać szczęście (Serce), będą komplikacje, problemy, jakieś kłopoty po drodze (Żmija), wynikające z błędów w planie lub w czytaniu mapy (Książka). Ogólnie jednak wydaje mi się, że trasę wykonamy bez większych modyfikacji. 

3. Jak będę się czuła kondycyjnie (w tym duecie to ja jestem słabszym ogniwem i spuchlakiem :D) 

Pies+Słońce+Kosa

Będę wytrwale chciała zrealizować plan (Pies), nie wykluczone, że będzie cholernie gorąco (Słońce), będę się wkurzać na szlaku, złościć, marudzić (Kosa) --> czyli tak jak zawsze w górach :D mąż się męczy moim wolnym tempem, a ja się męczę jego szybkim tempem... <3 To Słońce mnie niepokoi, jest to karta pozytywna i zwiastuje ogólnie dobre wieści odnośnie wyjazdu, ale bardzo obawiam się wysokich temperatur i chyba niestety nie da się ich wykluczyć...

4. Czy będziemy bezpieczni nocą (boję się dzikich zwierząt, a będziemy nocować przeważnie w namiocie)

Drogi+Ryby+Statek

Tak, ogólnie tak, bo karty mają raczej pozytywny wydźwięk. Karty pokazały chyba nasze codziennie przemieszczanie się, czyli drogi (Drogi) bogate (Ryby) w podróże (Statek). Może to też oznaczać, że będziemy się musieli rozglądać za dobrym miejscem do biwakowania. 

:) Uhhh Ekscytacja jest :) Karty wyszły dobre, więc nie mogę się doczekać :)

Edytowane przez Priestess