Skocz do zawartości

Zakończenie projektu do końca sierpnia

Mala_83

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zapytałam karty o projekt, który już długo się ciągnie czy uda się go zakończyć do końca sierpnia i wypadło 

słońce + 9 mieczy + as denarów

Trochę dziwne te karty, bo słońce to radość, sukces, ale 9 mieczy to niepowodzenia, jakieś stresy. Ale ostatecznie as denarów to jakaś niespodzianka czy przypływ gotówki. Uważam, że powinno się udać, ale jakoś nie przyniesie mi to zadowolenia i radości.

A jak Wy to widzicie? Uda się zakończyć? :)

Napisano

Słońce w pytaniach "czy" zazwyczaj odpowiada: "tak", czyli powinno się udać zakończyć projekt.

9 Mieczy może pokazywać Twoje lęki, obawy. Często są to problemy w naszej głowie. Ta karta może podpowiadać, że wyolbrzymiamy swoje problemy w sytuacji, gdy nie mają one odzwierciedlenia w rzeczywistości. Przy Słońcu może pokazywać, że trzeba uważać, by nas ten problem, te wyobrażenia w naszej głowie nie "spaliły".

As Denarów to szanse dane od losu, więc mogą się pojawić jakieś niespodziewane okoliczności, dzięki którym uda się osiągnąć cel :)

• Dziękuję 1
Napisano

Dzięki serdeczne za interpretacje :) zastanowiło mnie troche to 9 mieczy ale to faktycznie mogą być moje leki i obawy :)

Napisano (edytowane)
6 godzin temu, Mala_83 napisał:

Możesz mieć lęki i obawy lecz będą one bezzasadne bo Słońce mówi o dobrej współpracy, radości czy  beztrosce. Na ogół As Denarów pokazuję szansę na sukces,  jednak mając w rozkładzie bardzo pozytywną kartę Słońce, widać finał i to z niemałym powodzeniem. 

Edytowane przez Ziomal597
  • Dziękuję 1
  • Maestro
Napisano
5 godzin temu, Mala_83 napisał:

Ukończysz, mówi o tym i Słońce i As monet (okazja, ukończenie projektu rzutem na taśmę). Będzie stres, zmartwienia i nieprzespane noce (9 mieczy), ale się uda :)

powodzenia :)

• Dziękuję 1
Napisano

Moim zdaniem tak. 9 mieczy to zdecydowanie cudze obawy czasem niepotrzebne. Masz słońce i asa a to są dobre karty. Jak mi takie wypadły a było słońce to zawsze się udało. 

• Dziękuję 1
Napisano

Dzięki serdeczne za interpretacje mam nadzieję że faktycznie uda się wreszcie zakończyć ten projekt bo zdecydowanie za długo się on ciągnie. Będę dawać znać na bieżąco jak wszystko wygląda :)

• 5 tygodni później...
Napisano

Projekt nie zakończył się jednak. Problemy zgłoszone zostały rozwiązane, ale protokół odbioru nie powstał po części trochę z racji tego, e nie walczyliśmy o to. Myślę, że jeśli bardzo by zależało to projekt by się zakończył, ale nie było takiego nacisku z góry

Napisano (edytowane)

Jak najbardziej się uda a 9 mieczy to Twoje własne lęki i przeświadczenie, że coś może się nie powieść, jednak te negatywne myśli nie są poparte żadnymi realnymi niesprzyjającymi okolicznościami, to zwykle czarnowidztwo. Wszystko siedzi w głowie. Słońce wieszczy sukces a dodatkowy As to jeszcze jakaś niespodziewana szansa od losu, ze być może projekt uda się ukończyć mniejszym wysiłkiem niż zakładasz i z nadspodziewanie dobrym rezultatem końcowym 

Edytowane przez marchewka29
  • Lubię to! 1