OwocLesny Napisano 30 Lipca 2020 Napisano 30 Lipca 2020 Hejka Mam pytanko. Co oznaczają ubrania w śnie...tzn. jak je interpretować? Raz je pakowałam ładne i nowe a raz wyrzucałam stare i za małe. Będę wdzięczna za odpowiedź Cytuj
Maestro Priestess Napisano 30 Lipca 2020 Maestro Napisano 30 Lipca 2020 Godzinę temu, OwocLesny napisał: Hejka Mam pytanko. Co oznaczają ubrania w śnie...tzn. jak je interpretować? Raz je pakowałam ładne i nowe a raz wyrzucałam stare i za małe. Będę wdzięczna za odpowiedź Ubrania to jakaś powierzchowna fasada, rodzaj naszego symbolicznego "stroju", sposób w jaki jesteśmy postrzegani przez innych lub jak się innym chcemy pokazać. Zmiana ubrania to zmiana tej powierzchownej fasady, za małe ubrania to wyjście z jakiejś roli w nową (nowe, ładne ubrania), żegnanie się ze starą wersją siebie. Może to być symbol awansu społecznego, rozpoczęcia nowego rozdziału w życiu, próbę pokazania się z lepszej strony lub jakiś rozwój raczej zewnętrzny, niż wewnętrzny. 1 1 1 Cytuj
OwocLesny Napisano 2 Sierpnia 2020 Autor Napisano 2 Sierpnia 2020 Dziękuję teraz już przynajmniej rozumiem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi