Maxii Napisano 31 Lipca 2020 Napisano 31 Lipca 2020 Na sierpień wyciągnęłam zastanawiające karty, bo wszystkie AW. Bardzo długo jestem już sama, nie licząc luźnych relacji, nie umawiam się teraz z nikim. Świat, Cesarz, Wisielec Świat jako pierwsza karta ładnie się prezentuje, pokazuje nowe mozliwości, otwarcie się, kontakty, podróż. Cesarz to już konkretna karta, można się spodziewac osoby dojrzałej, zdecydowanej, która wie, czego chce i nie w głowie jej przelotne romanse. Nikogo takiego nie znam póki co, więc może poznam kogoś przy okazji wyjazdu. Ostatnia karta może wskazywać na totalne odwrócenie mojej obecnej sytuacji, a razem z nią stylu życia Ale to też pętla... Świat na początku, Wisielec na końcu - nic się nie zadzieje nowego, utknę z jakimiś wyobrażeniami o kimś, z kim nie będę? Co myślicie? Cytuj
Aleister Napisano 1 Sierpnia 2020 Napisano 1 Sierpnia 2020 Może tak być , że spotkasz kogoś w związku, bo Cesarz i Wisielec, to takie silne przywiązanie do czegoś. Nie chcę wyolbrzymiać, ale rzeczywiście Swiat i Cesarz to moze być jakiś doświadczony facet, ale przy tym Wisielcu, uwazalabym na niego. 1 1 Cytuj
mezza Napisano 1 Sierpnia 2020 Napisano 1 Sierpnia 2020 Ja także miałam takie skojarzenie, bo Cesarz zazwyczaj w moich rozkładach to osoba w związku, z którego raczej się nie wychodzi. Ten mężczyzna może być poznany w necie lub nie mieszkać w twoim mieście. Możliwe, że będzie to obcokrajowiec, ale sama znajomość raczej się nie rozwinie. 1 Cytuj
Mala_83 Napisano 1 Sierpnia 2020 Napisano 1 Sierpnia 2020 Powinien pojawić się jakiś Pan poznamy przez internet lub na jakimś wyjeździe, ale też uważam że ta znajomość się nie rozwinie (wisielec). Może dlatego że Pan faktycznie będzie w związku (cesarz), cesarz to też trochę despota gdzie wszystko musi być tak jak on chce. Myślę że to utknie i z jakiś powodów się nie rozwinie 1 Cytuj
Piko Napisano 1 Sierpnia 2020 Napisano 1 Sierpnia 2020 Może być tak, że w swoim otwarciu na świat, na nowe kontakty, spotkasz się z kimś lub czymś co reprezentuje energię stabilności i bezpieczeństwa, a co odmieni niektóre poglądy na temat świata... Powodzenia i moneta na szczęście 1 1 Cytuj
Maxii Napisano 1 Września 2020 Autor Napisano 1 Września 2020 Mogę już zweryfikować. W życiu bym nie pomyślała, ale karty chyba pokazały następującą sytuację: Trzy lata temu poznałam przez internet kolegę, z którym w tym roku wyjątkowo rozwinęła mi się relacja, z luźnej bez zobowiązań na bardziej przyjacielską. Pojechałam do niego z naszym wspólnym kolegą na trzydzieste urodziny (Cesarz? Okrągłe urodziny plus gospodarz) i w trakcie weekendu powiedział mi kilka rzeczy, o których długo potem myslałam i które przewróciły do góry nogami moje postrzeganie jego (Wisielec), bo zaczęłam się zastanawiać nad przeprowadzką do jego miasta itp. Nie wróciliśmy do rozmowy, nie rozwinęliśmy tematu. Więc jakby utknęłam w tym, w wyobrażeniu, co by mogło byc, w jakiejś nadziei. On też się tak zachowywał, że dyktował rozwój sytuacji... Chwilę mi zajęło wyjście z tego dziwnego stanu. Dziękuję wam serdecznie 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi