Skocz do zawartości

Czakry poza ciałem

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czytałem, że poza ciałem są też czakry.

4 na górze 9 na dole.

Miałem dzisiaj natrętną myśl, że "ruszam" te czakry, Boję się tej myśli.

Od czego są? Mam się czego obawiać?

Tylko proszę nie śmiejcie się.

Napisano

Niektórzy trzy najniższe czakry w ciele energetycznym człowieka uważają za demoniczne, a im niżej będziemy schodzić, tym będzie gorzej, z kolei im wyżej, tym wyższe wibracje, a to też nie dobrze, bo to jakby prąd o wysokim napięciu puścić przez cieniutkie kabelki, system energetyczny przeciętnego człowieka na pewno temu nie podoła.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Hej
Jakiś czas temu zrobiłem medytację z czakrami i skończyłem na 3 oku. Teraz czuję kłucie w czubku głowy. Mam natrętne myśli o czakrach poza ciałem i te myśli pobudziły jedną z nich. Nie wiem którą, ponieważ nie wiem od czego są i jak są poukładane.
Czuję derealizacje. I czakry ponad głową, które trochę ciągną w górę.
Jest to możliwe? Jak to wszystko zsynchronizować? Możliwe jest pobudzenie tych czakr mimo, że nie chciałem ich pobudzać?

Wczoraj kiedy założyłem maseczkę na czoło (tak czasami robię) i usiadłem do trochę dusznego ale klimatyzowanego pomieszczenia czułem derealizacje taką sporą i czułem mrowienie w trzecim oku. I czułem, że ten świat jest niczym. Ale za jakiś czas przeszło. Dlaczego tak się dzieje?