panna.marta Napisano 5 Sierpnia 2020 Napisano 5 Sierpnia 2020 W lipcu poszłam do pani stomatolog. Stwierdziła, że jeden ząb jest do wyleczenia. Wyczyscila, zrobiła wypełnienie i stwierdziła, że jest git. Schody zaczęły się potem, po zabiegu, bo czułam ból przy jedzeniu. Wróciłam do niej już dwa razy. Pani doktor leczy go już od miesiąca i dziwi się o co chodzi, bo wg niej ząb i cała reszta jest zdrowa i nie ma stanu zapalnego. Dzisiaj otworzyła go na nowo, znowu oceniła pozytywnie i na wszelki wypadek założyła opatrunek na 3tyg. Jestem zła, bo w zasadzie zrobiło się coś z niczego. Pani ma mnóstwo dobrych opinii, do tej pory byłam zadowolona dlatego jestem w szoku. Dodam, że wszystkie zabiegi mam bezpłatne w ramach pakietu z pracy. Pytanie brzmi : Jak zakończy się po dniu dzisiejszym sprawa mojego zęba? Diabeł XV, król monet, as mieczy i 10 monet No diabeł, to by wskazywał na stan zapalny mimo wszystko z drugiej strony jeśli ona wyszła w królu, to jest kompletna. As mieczy pytanie czy uciecie problemu czy zabieg chirurgiczny no i co tu mówi te 10 monet. Może na całkiem zrezygnuje i pójdę gdzieś indziej. Do bani to wszystko Czy Pani stomatolog jest wobec mnie uczciwa? 4bulawy, giermek bulaw, 9 monet No nie ma tu złych kart. Powinna być uczciwa. Cytuj
Piko Napisano 5 Sierpnia 2020 Napisano 5 Sierpnia 2020 57 minut temu, panna.marta napisał: Czy Pani stomatolog jest wobec mnie uczciwa? 4bulawy, giermek bulaw, 9 monet No nie ma tu złych kart. Powinna być uczciwa. Wiadomość jest taka od Giermka Buław że stan zapalny będzie się rozwijał, aż do usunięcia zęba , a Ty sporo zapłacisz... Większość dentystów na NFZ tak robi... 1 Cytuj
panna.marta Napisano 5 Sierpnia 2020 Autor Napisano 5 Sierpnia 2020 8 minut temu, Piko napisał: Wiadomość jest taka od Giermka Buław że stan zapalny będzie się rozwijał, aż do usunięcia zęba , a Ty sporo zapłacisz... Większość dentystów na NFZ tak robi... Przecież napisałam, że nie chodzę na nfz tylko prywatnie. 1 Cytuj
Piko Napisano 5 Sierpnia 2020 Napisano 5 Sierpnia 2020 1 minutę temu, panna.marta napisał: Przecież napisałam, że nie chodzę na nfz tylko prywatnie. To nie znaczy że nie zapłacisz... Dlaczego dałaś mi strzałkę ? @Ismer ? 1 Cytuj
panna.marta Napisano 5 Sierpnia 2020 Autor Napisano 5 Sierpnia 2020 Teraz, Piko napisał: To nie znaczy że nie zapłacisz... Dlaczego dałaś mi strzałkę ? @Ismer ? No bo piszesz, że nfz skoro ja z NFZ nie mam nic wspólnego. 1 Cytuj
Piko Napisano 5 Sierpnia 2020 Napisano 5 Sierpnia 2020 1 minutę temu, panna.marta napisał: No bo piszesz, że nfz skoro ja z NFZ nie mam nic wspólnego. To nadal nie znaczy ,że nie zapłacisz.. A dentyści nfz swoją drogą tak robią... Czasem biorą z nich przykład prywatni... 1 Cytuj
panna.marta Napisano 5 Sierpnia 2020 Autor Napisano 5 Sierpnia 2020 Teraz, Piko napisał: To nadal nie znaczy ,że nie zapłacisz.. A dentyści nfz swoją drogą tak robią... Czasem biorą z nich przykład prywatni... No ale to nie ma nic do rzeczy ,wiec trochę nie na temat dlatego kciuk w dół i musisz się skarżyć adminowi. Cytuj
Piko Napisano 5 Sierpnia 2020 Napisano 5 Sierpnia 2020 1 minutę temu, panna.marta napisał: No ale to nie ma nic do rzeczy Ma, ma, zobaczysz... 1 Cytuj
panna.marta Napisano 5 Sierpnia 2020 Autor Napisano 5 Sierpnia 2020 (edytowane) 17 minut temu, Piko napisał: Ma, ma, zobaczysz... No zobaczymy. Zweryfikuje za 3tyg. Strzałkę zmieniłam, bo doczytałem, że może być tylko jak są nieregulaminowe posty. Edytowane 5 Sierpnia 2020 przez panna.marta . Cytuj
Piko Napisano 5 Sierpnia 2020 Napisano 5 Sierpnia 2020 47 minut temu, panna.marta napisał: Zweryfikuje za 3tyg Oke... ale to dotyczy co najmniej 3 miesięcy... 1 Cytuj
Piko Napisano 5 Sierpnia 2020 Napisano 5 Sierpnia 2020 58 minut temu, panna.marta napisał: Strzałkę zmieniłam, bo doczytałem, że może być tylko jak są nieregulaminowe posty. To by było bez sensu jak by miały być tylko pomyślne wróżby. 1 Cytuj
Moderator Lunaria Napisano 6 Sierpnia 2020 Moderator Napisano 6 Sierpnia 2020 17 godzin temu, panna.marta napisał: Jak zakończy się po dniu dzisiejszym sprawa mojego zęba? Diabeł XV, król monet, as mieczy i 10 monet Jest stan zapalny (Diabeł) i to dosyć dotkliwy, myślę że jeszcze raz bedziesz musiala isc, zeby pani ten zab (Król Denarów) dokładnie wyczyscila (As Mieczy) i go połatała w paru miejscach (10 Denarów) 17 godzin temu, panna.marta napisał: Czy Pani stomatolog jest wobec mnie uczciwa? 4bulawy, giermek bulaw, 9 monet Jest życzliwa i dobrze nastawiona, na pewno nie robi tego złośliwie 1 Cytuj
panna.marta Napisano 6 Sierpnia 2020 Autor Napisano 6 Sierpnia 2020 3 godziny temu, Lunaria napisał: Jest stan zapalny (Diabeł) i to dosyć dotkliwy, myślę że jeszcze raz bedziesz musiala isc, zeby pani ten zab (Król Denarów) dokładnie wyczyscila (As Mieczy) i go połatała w paru miejscach (10 Denarów) Jest życzliwa i dobrze nastawiona, na pewno nie robi tego złośliwie Dziękuję serdecznie za wpis. Tak tak za 3 tyg kazała przyjść do oceny. Ma sprawdzić czy lekarstwo i opatrunek pomagają. Czekam Czekam jak na szpilkach 1 Cytuj
Raisa_ Napisano 14 Sierpnia 2020 Napisano 14 Sierpnia 2020 (edytowane) W dniu 5.08.2020 o 14:29, panna.marta napisał: W lipcu poszłam do pani stomatolog. Stwierdziła, że jeden ząb jest do wyleczenia. Wyczyscila, zrobiła wypełnienie i stwierdziła, że jest git. Schody zaczęły się potem, po zabiegu, bo czułam ból przy jedzeniu. Wróciłam do niej już dwa razy. Pani doktor leczy go już od miesiąca i dziwi się o co chodzi, bo wg niej ząb i cała reszta jest zdrowa i nie ma stanu zapalnego. Dzisiaj otworzyła go na nowo, znowu oceniła pozytywnie i na wszelki wypadek założyła opatrunek na 3tyg. Jestem zła, bo w zasadzie zrobiło się coś z niczego. Pani ma mnóstwo dobrych opinii, do tej pory byłam zadowolona dlatego jestem w szoku. Dodam, że wszystkie zabiegi mam bezpłatne w ramach pakietu z pracy. Pytanie brzmi : Jak zakończy się po dniu dzisiejszym sprawa mojego zęba? Diabeł XV, król monet, as mieczy i 10 monet No diabeł, to by wskazywał na stan zapalny mimo wszystko z drugiej strony jeśli ona wyszła w królu, to jest kompletna. As mieczy pytanie czy uciecie problemu czy zabieg chirurgiczny no i co tu mówi te 10 monet. Może na całkiem zrezygnuje i pójdę gdzieś indziej. Do bani to wszystko Czy Pani stomatolog jest wobec mnie uczciwa? 4bulawy, giermek bulaw, 9 monet No nie ma tu złych kart. Powinna być uczciwa. Marta, weedług mnie czeka Cię zabieg na tego zęba w zupełnie innym miejscu. As mieczy to często pokazuje. Może w jakieś firmie rodzinnej. Stomatologów As i 10 den. Edytowane 14 Sierpnia 2020 przez Raisa_ 1 Cytuj
panna.marta Napisano 15 Sierpnia 2020 Autor Napisano 15 Sierpnia 2020 (edytowane) W dniu 14.08.2020 o 18:32, Raisa_ napisał: Marta, weedług mnie czeka Cię zabieg na tego zęba w zupełnie innym miejscu. As mieczy to często pokazuje. Może w jakieś firmie rodzinnej. Stomatologów As i 10 den. Raisa dziękuję bardzo. Właśnie zastanawiam się czy nie wrócić z tym do mojej poprzedniej pani stomatolog. Niby nie powinnam,ale jakoś boję się, że ta totalnie nie ogarnia tematu i mi zaszkodzi. Postawiłam jeszcze karty czy by nie wrócić z tym tematem do pani A poprzedniej stomatolog? W sensie czy ona mi pomoże? Król pucharów, 9 mieczy, diabeł XV dołożone mag I i król bulaw jeżeli ona wyszła jako król pucharow, to tak jak by poważniej to potraktowała przejęła się tym co się dzieje i może w diable zauważy stan zapalny lub moja postawę, że mnie boli albo, że mnie to ogranicza a w królu zacznie działać? Edytowane 15 Sierpnia 2020 przez panna.marta 1 Cytuj
Raisa_ Napisano 16 Sierpnia 2020 Napisano 16 Sierpnia 2020 7 godzin temu, panna.marta napisał: Raisa dziękuję bardzo. Właśnie zastanawiam się czy nie wrócić z tym do mojej poprzedniej pani stomatolog. Niby nie powinnam,ale jakoś boję się, że ta totalnie nie ogarnia tematu i mi zaszkodzi. Postawiłam jeszcze karty czy by nie wrócić z tym tematem do pani A poprzedniej stomatolog? W sensie czy ona mi pomoże? Król pucharów, 9 mieczy, diabeł XV dołożone mag I i król bulaw jeżeli ona wyszła jako król pucharow, to tak jak by poważniej to potraktowała przejęła się tym co się dzieje i może w diable zauważy stan zapalny lub moja postawę, że mnie boli albo, że mnie to ogranicza a w królu zacznie działać? Moim zdaniem jeśli nie pokazało to jakiegoś faceta lekarza to nedt tak jak mówisz. Diabeł pokazuje, że tam coś się dzieje naprawdę wymagającego szybkiej reakcji, stan zapalny i ona nie dość, że to zauważy to myślę, że będzie skuteczna mqg to fachowiec człowiek który ma wiedzę i umiejętności a krol działa bo wie co należy zrobić jakq strategie przyjąć i jest w tym dynamiczny. Daj znać. Dużo zdrówka! 1 Cytuj
panna.marta Napisano 26 Sierpnia 2020 Autor Napisano 26 Sierpnia 2020 (edytowane) Jutro powinnam wrócić do tej babki, ale niestety nie widzę dużej zmiany. Poprawa jest może tak w 30%. Zarezerwowalam już wizytę u innej pani. Jest to moja poprzednia dentystka. Jutro zweryfikuje. Edytowane 26 Sierpnia 2020 przez panna.marta . 1 1 Cytuj
panna.marta Napisano 27 Sierpnia 2020 Autor Napisano 27 Sierpnia 2020 Zrezygnowalam z wizyty u tej Pani. Czekam do wtorku idę do teh drugiej. Być może as mieczy to ucięcie tego i zakończenie współpracy. 2 Cytuj
panna.marta Napisano 16 Maja 2021 Autor Napisano 16 Maja 2021 Weryfikacja. Sprawa ciągnęła się bardzo długo. W zasadzie dopiero teraz mam odpowiedź na pytanie co się dzieje. Po wielu wizytach w tej nieszczęsnej przychodni u totalnie niekompetentnych stomatologów postanowiłam się wynieść stamtąd. Poszłam do zupełnie innej kliniki. Trafiłam na wspaniałą lekarkę z którą mam bardzo dobry kontakt i szybko znalazła przyczynę bólu. Okazało się, że tamta pani źle wyszczycila zęba, zostawiła kawałek starego wypełnienia w środku i położyła źle podkład. To wszystko mnie uciskało od środka. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi