Krasska Posted June 21, 2009 Share Posted June 21, 2009 Witam. Hmm, ja wiedziałam, że jestem dziwna i że mam absurdalne sny, ale żeby aż tak Otóż śniło mi się pole, takie duże, do horyzontu, a po środku dróżka. Obok tej dróżki 'pasło' się logo Yahoo (takie trochę pomieszane z Play, bo fioletowe w paski...), w które przechodni ludzie rzucali truskawkami. Tak więc czy ktoś podejmie się interpretacji tegoż snu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
goosha Posted June 22, 2009 Share Posted June 22, 2009 mocne ;D może ja spróbuję: masz jakieś doświadczenia z play bądź yahoo? sen może wyrażać to, że zbyt dużo czasu i uwagi poświęcasz technologii - różne serwisy internetowe, telefony itp., że powinnaś się bardziej skupić na czymś innym. albo... naoglądałaś się za dużo reklam przed snem p.s.: lubisz truskawki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krasska Posted June 22, 2009 Author Share Posted June 22, 2009 Podejrzewam, że to zwykły absurdalny sen i nic nie znaczy Z tą technologią by było za prosto chyba (na innym portalu dostałam diagnozę, że jestem w ciąży xd)... Hmm nie oglądałam telewizji od... długo już. Nawet lubie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest alathea Posted June 22, 2009 Share Posted June 22, 2009 Witam. Hmm, ja wiedziałam, że jestem dziwna i że mam absurdalne sny, ale żeby aż tak Otóż śniło mi się pole, takie duże, do horyzontu, a po środku dróżka. Obok tej dróżki 'pasło' się logo Yahoo (takie trochę pomieszane z Play, bo fioletowe w paski...), w które przechodni ludzie rzucali truskawkami. Tak więc czy ktoś podejmie się interpretacji tegoż snu? to sen proroczy )) Yahoo sie narazi (podpadnie) internautomXD pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts