Moderator Lunaria Napisano 13 Sierpnia 2020 Moderator Napisano 13 Sierpnia 2020 Zakres czasu dotyczący wróżby to 62 dni, czyli 2 miesiące. Ogólnie cały rozkład wygląda kiepsko... Serce problemu, to Księżyc+Drzewo, czyli problemy zdrowotne, obniżenie nastroju lub problemy kobiece. List+Niedźwiedź otrzymam informację o mężczyźnie. Łącząc cztery, to mogą być problemy i martwienie się o mężczyznę, który otrzyma jakieś wyniki. Dziecko+Chmury rozpoczęcie nowego etapu z pewnym niepokojem, zamartwianiem się. Karty zewnętrzne to Dziecko, Klucz, Lilie, Wieża Dziecko i Klucz nowy start, który musi sie udać Lilie+Wieża poczucie osamotnienia, brak seksu Jedyną kartą będąca w swoim domu jest Słońce (31) może dawać nadzieję, że wszystko się ułoży z czasem. Sugeruje, że należy skupić się na sobie. Karty Pani i Pana leżą daleko od siebie sugerują oddalenie i tym, że każde żyje własnym życiem. Przy Panu Chmury <- martwi się, jest smutny i przygnębiony Pan+Rózgi trudne rozmowy, dyscyplina Bocian +Serce nowy początek miłości Serce + Klucz wierna miłość Trumna+Pierścień koniec związku, separacja. Niedotrzymanie obietnic Pierścień+Kosa rozwód, odcięcie się od związku Koniczyna+Ryby delikatna poprawa finansów Drzewo+Kotwica praca w miejscu związana z medycyną przyniesie zmartwienia (w otoczeniu Myszy) Nad kartą Pani Kosa nagłe zakończenie czegos, ostre cięcie Karty na najbliższą przyszłość: Bukiet Pani Jeździec Drogi myślę, że karty wskazują, że będę bardziej o siebie dbać (Bukiet+Pani) oraz czekają mnie istotne decyzje do podjęcia, które mogą podjąć gwałtownie (Jeździec Drogi). Może odnajdę jakieś nowe rodzaje aktywności fizyczne (Pani+Jeździec) jeszcze rzuciło mi się w oczy, że chyba nie zdam tego egzaminu Kosa+Książka A wy jak to widzicie? Cytuj
Mega60 Napisano 17 Sierpnia 2020 Napisano 17 Sierpnia 2020 Witaj Lunaria tez ucze sie ale w tych kartach widzę, ze Pan znalazl sobie nowe uczucie, szczęście jest tak mocne ( slonce w sloncu), ze Pan jest calkowicie zaslepiony nowa kobietą. Serce znajduje sie w domu Zmiji ( kochanka jak nic) , Zmija w domu Drogi - rozstanie, drogi w krzyzu - cierpienie z tego powodu, w drogach zmijia. Ty jestes w domu Ryb, boisz sie jak sobie poradzisz finansowo. To tyle, bo sama wiesz, ze odczytanie Tablicy to pare godzin..., jesli chcesz moge Ci zrobic rozklad partnerski na Was. pozdrawiam serdecznie 1 Cytuj
Moderator Lunaria Napisano 18 Sierpnia 2020 Autor Moderator Napisano 18 Sierpnia 2020 W dniu 17.08.2020 o 12:07, Mega60 napisał: Witaj Lunaria tez ucze sie ale w tych kartach widzę, ze Pan znalazl sobie nowe uczucie, szczęście jest tak mocne ( slonce w sloncu), ze Pan jest calkowicie zaslepiony nowa kobietą. Serce znajduje sie w domu Zmiji ( kochanka jak nic) , Zmija w domu Drogi - rozstanie, drogi w krzyzu - cierpienie z tego powodu, w drogach zmijia. Ty jestes w domu Ryb, boisz sie jak sobie poradzisz finansowo. To tyle, bo sama wiesz, ze odczytanie Tablicy to pare godzin..., jesli chcesz moge Ci zrobic rozklad partnerski na Was. pozdrawiam serdecznie Mam nadzieję, że karty pokazały moją kiepską kondycję, a nie zdrady, bo nie o to były kłótnie. Dziękuję, że zerknęłaś Może ktoś coś? Cytuj
Moderator Lunaria Napisano 13 Czerwca 2021 Autor Moderator Napisano 13 Czerwca 2021 Weryfikacja: - egzamin zdany i to bardzo dobrze - problemy z mężem i niesnaski wyjaśnione - w tym czasie zaczęłam chodzić na siłownię, ale szybko mi się znudziło - absztyfikant nowy się pojawił, ale szybko został odesłany z kiwtkiem 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi