Skocz do zawartości

Kolejna WT 12.08-12.10 ZWERYFIKOWANE

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderator
Napisano

Zakres czasu dotyczący wróżby to 62 dni, czyli 2 miesiące.

Ogólnie cały rozkład wygląda kiepsko...

Serce problemu, to Księżyc+Drzewo, czyli problemy zdrowotne, obniżenie nastroju lub problemy kobiece. List+Niedźwiedź  otrzymam informację o mężczyźnie. Łącząc cztery, to mogą być problemy i martwienie się o mężczyznę, który otrzyma jakieś wyniki.

Dziecko+Chmury rozpoczęcie nowego etapu z pewnym niepokojem, zamartwianiem się.

Karty zewnętrzne to Dziecko, Klucz, Lilie, Wieża 

Dziecko i Klucz nowy start, który musi sie udać 

Lilie+Wieża poczucie osamotnienia, brak seksu

Jedyną kartą będąca w swoim domu jest Słońce (31) może dawać nadzieję, że wszystko się ułoży z czasem. Sugeruje, że należy skupić się na sobie.

Karty Pani i Pana leżą daleko od siebie sugerują oddalenie i tym, że każde żyje własnym życiem.

Przy Panu Chmury <- martwi się, jest smutny i przygnębiony

Pan+Rózgi trudne rozmowy, dyscyplina

Bocian +Serce nowy początek miłości 

Serce + Klucz wierna miłość 

Trumna+Pierścień koniec związku, separacja. Niedotrzymanie obietnic

Pierścień+Kosa rozwód, odcięcie się od związku 

Koniczyna+Ryby delikatna poprawa finansów 

Drzewo+Kotwica praca w miejscu związana z medycyną przyniesie zmartwienia (w otoczeniu Myszy)

Nad kartą Pani Kosa nagłe zakończenie czegos, ostre cięcie

Karty na najbliższą przyszłość: Bukiet Pani Jeździec Drogi myślę, że karty wskazują, że będę bardziej o siebie dbać  (Bukiet+Pani) oraz czekają mnie istotne decyzje do podjęcia, które mogą podjąć gwałtownie (Jeździec Drogi). Może odnajdę jakieś nowe rodzaje aktywności fizyczne (Pani+Jeździec)

jeszcze rzuciło mi się w oczy, że chyba nie zdam tego egzaminu Kosa+Książka :_yyyy:

A wy jak to widzicie?

20200812_180736.jpg

Napisano

Witaj Lunaria :) tez ucze sie  ale w tych kartach widzę, ze Pan znalazl sobie nowe uczucie, szczęście jest tak mocne ( slonce w sloncu), ze Pan jest calkowicie zaslepiony nowa kobietą. Serce znajduje sie w domu Zmiji ( kochanka jak nic) , Zmija w domu Drogi - rozstanie, drogi w krzyzu - cierpienie z tego powodu, w drogach  zmijia. 

Ty jestes w domu Ryb, boisz sie jak sobie poradzisz finansowo. 

To tyle, bo sama wiesz, ze odczytanie Tablicy to pare godzin..., jesli chcesz moge Ci zrobic rozklad partnerski  na Was. pozdrawiam serdecznie :ok::papa2:

• Dziękuję 1
  • Moderator
Napisano
W dniu 17.08.2020 o 12:07, Mega60 napisał:

Witaj Lunaria :) tez ucze sie  ale w tych kartach widzę, ze Pan znalazl sobie nowe uczucie, szczęście jest tak mocne ( slonce w sloncu), ze Pan jest calkowicie zaslepiony nowa kobietą. Serce znajduje sie w domu Zmiji ( kochanka jak nic) , Zmija w domu Drogi - rozstanie, drogi w krzyzu - cierpienie z tego powodu, w drogach  zmijia. 

Ty jestes w domu Ryb, boisz sie jak sobie poradzisz finansowo. 

To tyle, bo sama wiesz, ze odczytanie Tablicy to pare godzin..., jesli chcesz moge Ci zrobic rozklad partnerski  na Was. pozdrawiam serdecznie :ok::papa2:

Mam nadzieję, że karty pokazały moją kiepską kondycję, a nie zdrady, bo nie o to były kłótnie. Dziękuję, że zerknęłaś :bukiet:

Może ktoś coś? 

• 9 miesięcy temu...
  • Moderator
Napisano

Weryfikacja:

- egzamin zdany i to bardzo dobrze

- problemy z mężem i niesnaski wyjaśnione

- w tym czasie zaczęłam chodzić na siłownię, ale szybko mi się znudziło

- absztyfikant nowy się pojawił, ale szybko został odesłany z kiwtkiem

• Super 2
  • Ejbert zmienił tytuł na Kolejna WT 12.08-12.10 ZWERYFIKOWANE