joginka Napisano 18 Sierpnia 2020 Napisano 18 Sierpnia 2020 Cześć! Witam wszystkich. Postanowiłam dołączyć do was, ponieważ interesują mnie tematy związane z czakrami, do których po latach nieużywania - postanowiłam wrócić. Mam nadzieję że znajdę tu sporo wartościowych informacji dzięki której moje życie nabierze pełniejszych barw. Miłego dnia :) 3 1 Cytuj
Piko Napisano 19 Sierpnia 2020 Napisano 19 Sierpnia 2020 19 godzin temu, joginka napisał: Mam nadzieję że znajdę tu sporo wartościowych informacji dzięki której moje życie nabierze pełniejszych barw. Miłego dnia Witaj i radosnego przeglądania forum życzę... Może dorzucisz coś os siebie Cytuj
Yunugar Napisano 22 Sierpnia 2020 Napisano 22 Sierpnia 2020 Witaj Korzystaj z forum a jeśli czegoś nie wiesz to pytaj a my odpowiemy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi