Gość Lianna Napisano 24 Sierpnia 2020 Napisano 24 Sierpnia 2020 Co mnie czeka dobrego we wrześniu? Sprawiedliwość As Kielichów 6 Mieczy 3 Kielichy 9 Kielichów Jakieś sprawy urzędowe uda się pomyślnie rozwiązać? :) Na pewno widać w tych kartach świętowanie, jako że Małż ma urodziny Chyba dobry czas, jeśli chodzi o uczucia. Może karty pokazały moją radość, że wracam do opieki nad małym podopiecznym Cytuj
Ziomal597 Napisano 25 Sierpnia 2020 Napisano 25 Sierpnia 2020 (edytowane) W dniu 24.08.2020 o 19:35, Lianna napisał: Co mnie czeka dobrego we wrześniu? Sprawiedliwość As Kielichów 6 Mieczy 3 Kielichy 9 Kielichów Generalnie miesiąc całkiem przyzwoity. Widać dobre samopoczucie, zabawę z przyjaciółmi oraz takie rozmarzenie. Emocje będą we wrześniu dominowały w Twoim życiu, choć nie zabraknie także spraw urzędowych. Widać też jakąś dobrą zmianę w postaci 6 Mieczy, dalej masz lekkie karty. Może niespodziewane kilka dni wolnego, bo 9 Pucharów to nie tylko dobrostan ale też lenistwo, czas wolny... Edytowane 25 Sierpnia 2020 przez Ziomal597 Cytuj
Piko Napisano 26 Sierpnia 2020 Napisano 26 Sierpnia 2020 W dniu 24.08.2020 o 19:35, Lianna napisał: Co mnie czeka dobrego we wrześniu? Sprawiedliwość As Kielichów 6 Mieczy 3 Kielichy 9 Kielichów Widać że będzie trochę obowiązków do wykonania co przyniesie pozytywne konsekwencje... w 6 mieczach (karcie bramie) widać jak gdybyś się miała zaopiekować swoim wewnętrznym dzieckiem, sama sprawić sobie trochę radości... Dlatego jeśli postarasz się o radość dla siebie , ona z pewnością przyjdzie, co widać w pozostałych kartach... Powodzenia i miłego września życzę Cytuj
Moderator Lunaria Napisano 27 Sierpnia 2020 Moderator Napisano 27 Sierpnia 2020 W dniu 24.08.2020 o 19:35, Lianna napisał: Co mnie czeka dobrego we wrześniu? Sprawiedliwość As Kielichów 6 Mieczy 3 Kielichy 9 Kielichów Rozliczysz się z uczuciami. Nawiążesz jakieś miłe kontakty, znajomości przez Internet Cytuj
Iwka78 Napisano 30 Sierpnia 2020 Napisano 30 Sierpnia 2020 W dniu 24.08.2020 o 19:35, Lianna napisał: Co mnie czeka dobrego we wrześniu? Sprawiedliwość As Kielichów 6 Mieczy 3 Kielichy 9 Kielichów Jakieś sprawy urzędowe uda się pomyślnie rozwiązać? Na pewno widać w tych kartach świętowanie, jako że Małż ma urodziny Chyba dobry czas, jeśli chodzi o uczucia. Może karty pokazały moją radość, że wracam do opieki nad małym podopiecznym Też bym powiedziała,że sprawy urzędowe i dużo pozytywnych emocji:) nastąpi spora zmiana w tym obszarze, będziesz bardziej zadowolona i twoje spojrzenie na świat będzie optymistyczne. Dobrego września! Cytuj
Mala_83 Napisano 31 Sierpnia 2020 Napisano 31 Sierpnia 2020 W dniu 24.08.2020 o 19:35, Lianna napisał: Co mnie czeka dobrego we wrześniu? Sprawiedliwość As Kielichów 6 Mieczy 3 Kielichy 9 Kielichów Jak dla mnie to odetniesz się od jakiś uczuć z przeszłości, rozliczysz sie z nimi jak to określę. Co spowoduje, że wyjdziesz do ludzi, znajomych, będzie czas radości, imprez i ogólnie zadowolenia z obecnej sytuacji Cytuj
Gość Sajya Napisano 31 Sierpnia 2020 Napisano 31 Sierpnia 2020 Dodam jeszcze, że może to być jakiś wyjazd z mężem i przyjaciółmi w nowe miejsce, dużo relaksu i zadowolenia z takiego stanu rzeczy, równowaga emocjonalna. Dobrego miesiąca Cytuj
zakretka23 Napisano 31 Sierpnia 2020 Napisano 31 Sierpnia 2020 W tych kartach widziała bym ożywienie relacji, spróbowanie razem czegoś nowego. Wspólny wypad na weekend. W każdym razie miesiąc satysfakcji emocjonalnej, dopieszczenie. Cytuj
Maxii Napisano 1 Września 2020 Napisano 1 Września 2020 Co mnie czeka dobrego we wrześniu? Sprawiedliwość As Kielichów 6 Mieczy 3 Kielichy 9 Kielichów Pierwsze trzy jako pozytywne przebrnięcie przez sprawy urzędowe/uczelniane czy jakiekolwiek inne, które Cię czekają w tym czasie - masz pełne powodzenie i odcięcie się od nich. Potem same radości, w większym gronie z przyjaciółmi i rodziną. Cytuj
panna.marta Napisano 1 Września 2020 Napisano 1 Września 2020 W dniu 24.08.2020 o 19:35, Lianna napisał: Co mnie czeka dobrego we wrześniu? Sprawiedliwość As Kielichów 6 Mieczy 3 Kielichy 9 Kielichów Hm a mi tu sie sprawy małżeńskie nasunely. Mile spędzanie czasu, odwiedziny kogoś z rodziny może jakiś wypad na kolację czy coś w tym stylu Cytuj
Gość Lianna Napisano 25 Września 2020 Napisano 25 Września 2020 Weryfikacja Wrzesień jeszcze co prawda trwa, ale chyba już mogę napisać Karty pokazały ocieplenie relacji z Małżem, w sensie więcej gadamy ze sobą, razem organizujemy małe takie wycieczki rowerowe, może stąd 6 Mieczy. Ogólnie sporo miłych takich, ciepłych chwil. Dzięki za pomoc ! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi