Mimima83 Napisano 25 Sierpnia 2020 Napisano 25 Sierpnia 2020 Zdecydowałam się zapisać na forum, żeby czerpać i przeglądać tematy które są mi bliskie od bardzo dawna. Jestem obecnie na drodze do rozpoczęcia REIKI stopnia pierwszego i chłonę wszystkie informacje. Tak trafiłam tutaj, bo zaczytałam się w forum o REIKI właśnie. Pozdrawiam 1 Cytuj
Piko Napisano 25 Sierpnia 2020 Napisano 25 Sierpnia 2020 Witaj, miłego przeglądania forum.. i może dodasz coś od siebie 1 Cytuj
Kostroma Napisano 25 Sierpnia 2020 Napisano 25 Sierpnia 2020 Cześć, chętnie się czegoś od Ciebie nauczę 1 Cytuj
Gość Nice Napisano 25 Sierpnia 2020 Napisano 25 Sierpnia 2020 3 godziny temu, Mimima83 napisał: Zdecydowałam się zapisać na forum, żeby czerpać i przeglądać tematy które są mi bliskie od bardzo dawna. Jestem obecnie na drodze do rozpoczęcia REIKI stopnia pierwszego i chłonę wszystkie informacje. Tak trafiłam tutaj, bo zaczytałam się w forum o REIKI właśnie. Pozdrawiam Miło Cię poznać i mam nadzieję, że fajnie Ci tu z nami będzie Cytuj
Moderator Lunaria Napisano 25 Sierpnia 2020 Moderator Napisano 25 Sierpnia 2020 Super, witaj wśród nas. Daj koniecznie znac jak będziesz już po pierwszym stopniu reiki 1 Cytuj
Gość Nice Napisano 25 Sierpnia 2020 Napisano 25 Sierpnia 2020 Dokładnie, wymienimy się doświadczeniami Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi