panna.marta Napisano 29 Sierpnia 2020 Napisano 29 Sierpnia 2020 (edytowane) Karty na wrzesień dla mnie : Uczucia : kapłanka II, 8 monet, 9 kielichow Zostanę singielka, ale na własne życzenie jakbym chciała cieszyć się życiem. W sumie racja to mi na razie pasuje a przynajmniej do czasu jak pod koniec września wejdę w nr jedynke Praca: 3 kielichow, królowa bulaw, - 10 bulaw Niestety dużo pracy, duzo energii i zmęczenie Zdrowie: Rycerz bulaw Stany zapalne, krążenie hmn tylko to mi przychodzi do głowy. Relacje - rodzina, znajomi, otoczenie Giermek bulaw, śmierć XIII, 6 mieczy Hmm trochę brzydkie karty. Mam znajomą chorą na nowotwór i boję się, żeby nie pogorszył się jej stan chyba, że chodzi tu o coś innego. A jak wy to widzicie? Edytowane 29 Sierpnia 2020 przez panna.marta Cytuj
Moderator Lunaria Napisano 29 Sierpnia 2020 Moderator Napisano 29 Sierpnia 2020 8 minut temu, panna.marta napisał: Uczucia : kapłanka II, 8 monet, 9 kielichow Będziesz niechetna na nawiązywanie romansów czy też nowych znajomości, będziesz zajęta pracą nad sobą i swoim wyglądem 1 Cytuj
panna.marta Napisano 29 Sierpnia 2020 Autor Napisano 29 Sierpnia 2020 (edytowane) 18 minut temu, panna.marta napisał: Karty na wrzesień dla mnie : Uczucia : kapłanka II, 8 monet, 9 kielichow Zostanę singielka, ale na własne życzenie jakbym chciała cieszyć się życiem. W sumie racja to mi na razie pasuje a przynajmniej do czasu jak pod koniec września wejdę w nr jedynke Praca: 3 kielichow, królowa bulaw, - 10 bulaw Niestety dużo pracy, duzo energii i zmęczenie Zdrowie: Rycerz bulaw Stany zapalne, krążenie hmn tylko to mi przychodzi do głowy. 18 minut temu, panna.marta napisał: Relacje: rodzina, znajomi, otoczenie Giermek bulaw, śmierć XIII, 6 mieczy 18 minut temu, panna.marta napisał: Hmm trochę brzydkie karty. Mam znajomą chorą na nowotwór i boję się, żeby nie pogorszył się jej stan chyba, że chodzi tu o coś innego. A jak wy to widzicie? Edytowane 29 Sierpnia 2020 przez panna.marta Cytuj
Moderator Lunaria Napisano 29 Sierpnia 2020 Moderator Napisano 29 Sierpnia 2020 10 minut temu, panna.marta napisał: Praca: 3 kielichow, królowa bulaw, - 10 bulaw Będziesz przewodzić jakiejś grupie w pracy i trochę da Ci to w kość 11 minut temu, panna.marta napisał: Zdrowie: Rycerz bulaw Dużo energii powinnaś mieć 1 Cytuj
Moderator Lunaria Napisano 29 Sierpnia 2020 Moderator Napisano 29 Sierpnia 2020 (edytowane) 34 minuty temu, panna.marta napisał: Relacje - rodzina, znajomi, otoczenie Giermek Buław 6 Mieczy Śmierć A tu brak kart jak dodasz to edytuję post Edit: ok, ok każdemu może się zdarzyć no tu jakieś kiepskie wiadomości.. Może też urwie Ci się z kimś kontakt Trzymam kciuki, żeby było wszystko dobrze Edytowane 29 Sierpnia 2020 przez Lunaria 1 Cytuj
panna.marta Napisano 29 Sierpnia 2020 Autor Napisano 29 Sierpnia 2020 4 minuty temu, Lunaria napisał: A tu brak kart jak dodasz to edytuję post Już dodałam sorki Cytuj
Piko Napisano 29 Sierpnia 2020 Napisano 29 Sierpnia 2020 50 minut temu, panna.marta napisał: Uczucia : kapłanka II, 8 monet, 9 kielichow Zostanę singielka, ale na własne życzenie jakbym chciała cieszyć się życiem. W sumie racja to mi na razie pasuje a przynajmniej do czasu jak pod koniec września wejdę w nr jedynke Praca: 3 kielichow, królowa bulaw, - 10 bulaw Niestety dużo pracy, duzo energii i zmęczenie Zdrowie: Rycerz bulaw Stany zapalne, krążenie hmn tylko to mi przychodzi do głowy. Uczucia → Tak , Kapłanka to singielka i każdy jest kowalem swojego losu, co sprawia Ci zadowolenie. Praca → Duużo pracy i docenienie tego. Zdrowie → gorączka i jakieś przeziębienie... 1 Cytuj
Piko Napisano 29 Sierpnia 2020 Napisano 29 Sierpnia 2020 56 minut temu, panna.marta napisał: Relacje - rodzina, znajomi, otoczenie Giermek bulaw, śmierć XIII, 6 mieczy Hmm trochę brzydkie karty. Mam znajomą chorą na nowotwór i boję się, żeby nie pogorszył się jej stan chyba, że chodzi tu o coś innego. A jak wy to widzicie? Relacje → jakieś nowe wieści spowodują zmiany towarzyskie, co może trochę "kosztować"... i monetka na szczęście 1 Cytuj
panna.marta Napisano 29 Sierpnia 2020 Autor Napisano 29 Sierpnia 2020 Teraz, Piko napisał: Relacje → jakieś nowe wieści spowodują zmiany towarzyskie, co może trochę "kosztować"... i monetka na szczęście Dziękuję 1 Cytuj
Iwka78 Napisano 30 Sierpnia 2020 Napisano 30 Sierpnia 2020 Uczucia : kapłanka II, 8 monet, 9 kielichow Jesteś skupiona na pracy, na życiu zawodowym i dobrze ci z tym Praca: 3 kielichow, królowa bulaw, - 10 bulaw Dobra atmosfera, dobre relacje z kobietami, dużo pracy i zmęczenie na koniec miesiąca Relacje - rodzina, znajomi, otoczenie Giermek bulaw, śmierć XIII, 6 mieczy Może też być jakaś zmiana w relacji z kimś z kim do tej pory kontakty nie były najlepsze. Śmierć to przede wszystkim zmiana, a 6 mieczy to moim zdaniem raczej zmiana pozytywna. 1 Cytuj
Mala_83 Napisano 31 Sierpnia 2020 Napisano 31 Sierpnia 2020 W dniu 29.08.2020 o 09:02, panna.marta napisał: Uczucia : kapłanka II, 8 monet, 9 kielichow Skupisz się na rozwoju i pracy nie w głowie będą Ci miłostki. 9 kielichów potwierdza, że na swoje życzenie będziesz singielką i to szczęśliwą singielką Praca: 3 kielichow, królowa bulaw, - 10 bulaw Dużo będzie się działo, sporo pracy aż to wszystko się przytłoczy, będziesz zmęczona tym wszystkim Zdrowie: Rycerz bulaw Nie znam się na kartach na zdrowie więc się nie wypowiem Relacje - rodzina, znajomi, otoczenie Giermek bulaw, śmierć XIII, 6 mieczy Ja bym stawiała na zakończenie znajomości z jakimś Panem. Takie definitywne odcięcie się 1 Cytuj
Gość Sajya Napisano 31 Sierpnia 2020 Napisano 31 Sierpnia 2020 Uczucia: skupisz się na pracy wyłącznie nad sobą, nie w głowie Ci będą romanse, będzie Ci tak dobrze i wygodnie, samowystarczalność:) Praca: praca zbiorowa, w grupie, dużo obowiązków ale też możliwości i uwagi ze strony innych, mimo to dasz sobie świetnie radę Zdrowie: nadgorliwość, nadpobudliwość- może coś się z organizmem dziać ale Ty tego nie odczujesz jakoś poważnie, energia do działania Relacje: jakaś wiadomość o czyjejś zmianie miejsca pobytu/zamieszkania, oddalenie od otoczenia- może mieć to związek z pierwszym rozkładem w którym skupiasz się na sobie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi