halyna Napisano 30 Sierpnia 2020 Napisano 30 Sierpnia 2020 (edytowane) Hej, Pierwsza rzecz - nie pamiętam jaki konkretniej miałem nick przy rejestracji ale dlaczego mam Halyna ? Miałem chyba Halinaeu. Druga - Dlaczego temat, którego nie napiszę ląduje do jednego? Te pytania nie dotyczą jednej rzeczy. Owszem, na jedno wyjdzie ale pytałem nie o byta, który przyszedł a o to dlaczego przyciągam inne byty. o tym temacie konkretnie mówię. Edytowane 30 Sierpnia 2020 przez halyna Cytuj
Moderators Ejbert Napisano 30 Sierpnia 2020 Moderators Napisano 30 Sierpnia 2020 ad. 1 - Twój nick był niezgodny z regulaminem (przeczytaj regulamin) ad. 2 - tego nie wiem, bo nie ja je przenosiłem, ale skoro tak się stało, to zapewne dlatego, że, jak sam piszesz "na jedno wyjdzie". Czytałem te posty i też tak sądzę, jak również sam widzę to, że mnożysz podobne pytania. Nie wszystkie "lądują do jednego", ten o czakrach nie wylądował tam. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi