panna.marta Napisano 22 Września 2020 Napisano 22 Września 2020 We wrześniu weszłam w jedynkę. Pytanie co mnie czeka w uczuciach w październiku. Singielka. Diabeł XV, śmierć XIII, król monet i 8 buław Przerazila mnie ta śmierć przy diable. Może przyczepi się ktoś bardzo toksyczny i męczący. Szybka akcja ewakuacja? Cytuj
Ziomal597 Napisano 22 Września 2020 Napisano 22 Września 2020 2 godziny temu, panna.marta napisał: Singielka. Diabeł XV, śmierć XIII, król monet i 8 buław Pojawi ktoś nowy, kto przerwie Twoje uwikłanie w samotność, te ograniczenia, ten kaganiec, który nie pozwalał Ci się wyrwać do mężczyzn wreszcie zostanie przerwany. Widać ożywione korespondencje, rozmowy z pewnym facetem. 1 1 Cytuj
panna.marta Napisano 23 Września 2020 Autor Napisano 23 Września 2020 Dzięki ziomek. Czyli jednak nie tak źle. 1 Cytuj
zakretka23 Napisano 23 Września 2020 Napisano 23 Września 2020 (edytowane) Pojawi się jakiś pan lekcja do przerobienia. Przyciągniesz go swoim cieniem i dzięki temu przerobisz jakiś problem, który zepchnęłam głęboko np. czym przyciągam pewnie typ mężczyzn. Polecam na you tube filmiki Joanna Grabskiej. Edytowane 23 Września 2020 przez zakretka23 1 Cytuj
panna.marta Napisano 24 Września 2020 Autor Napisano 24 Września 2020 Może ktoś jeszcze spojrzy? Cytuj
Świat_mi_w_głowie Napisano 25 Września 2020 Napisano 25 Września 2020 W dniu 22.09.2020 o 20:03, panna.marta napisał: We wrześniu weszłam w jedynkę. Pytanie co mnie czeka w uczuciach w październiku. Singielka. Diabeł XV, śmierć XIII, król monet i 8 buław Przerazila mnie ta śmierć przy diable. Może przyczepi się ktoś bardzo toksyczny i męczący. Szybka akcja ewakuacja? Transformujący(śmierć) romans (8buław) z majętnym mężczyzną (król denarów) , poznanym przy alkoholu(diabeł) - generalnie ja tu dobry sex widzę i bym się tym nie martwiła, haha ;-) 1 Cytuj
Gość Lianna Napisano 25 Września 2020 Napisano 25 Września 2020 Pojawi się Pan na horyzoncie. Diabolo może pokazywać, że początkowo będzie to typowo fizyczne, takie trochę uzależniające :P No ale w Śmierci zmiana. Facet będzie taki ułożony, pracowity, ziemski typ. Widać rozmowy, kontakty, może nawet spotkania w tych 8 Buław. Powodzonka Cytuj
Moderator Arbogast Napisano 26 Września 2020 Moderator Napisano 26 Września 2020 Smierc po diable to uwielbienie z jakis toksyczności, z jakis krępujących wiezow. Może jakas niemoc w kontaktach towarzystakich Cie paraliżowała i ta smierc przynosi uwolnienie. Smierc po złych kartach ma dobre, oczyszczające znaczenie. Wygląda na to, ze bedziesz z kims korespondowała bo 8 bulaw ro właśnie sms, czaty, itp z tym moneciakiem 1 1 1 Cytuj
panna.marta Napisano 26 Września 2020 Autor Napisano 26 Września 2020 Super, dziękuję wam bardzo za pomoc 1 Cytuj
Gość Nice Napisano 26 Września 2020 Napisano 26 Września 2020 W dniu 22.09.2020 o 20:03, panna.marta napisał: We wrześniu weszłam w jedynkę. Pytanie co mnie czeka w uczuciach w październiku. Singielka. Diabeł XV, śmierć XIII, król monet i 8 buław Przerazila mnie ta śmierć przy diable. Może przyczepi się ktoś bardzo toksyczny i męczący. Szybka akcja ewakuacja? Mi się widzi tu koniec (Śmierć) złej pasy (Diabeł). Może były jakieś ograniczenia, obsesyjne obawy przed relacjami (Diabeł), teraz to w Tobie znika, mija, całe życie ulega transformacji (Śmierć). Wynikiem której będzie zapoznanie poważnego, stabilnego mężczyzny (Król Monet) - dużo komunikacji, flirtu z nim (8 buław) Napewno będzie dobrze, się nie bój Powodzenia i miłości Ci życzę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi