Skocz do zawartości

Cereskowy Październik 2020

Ceres

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Singielka lat 41, mam 2 letnie dziecko czekam w NL na rozprawę o ojcostwo i alimenta. W połowie lipca przeprowadziłam się do PL

Aura:  X Mieczy, XX SĄD, Rycerz Mieczy dobrałam VIII MOC  - HB SPRAWIEDLIWOŚĆ

Powiało mi grozą i chłodem po pierwszych kartach i dobrałam kolejną MOC.

Wydaje mi się, że wszystko będzie się kręciło wokół rozprawy o alimenta i ojcostwo, w Mocy i podsumowaniu ze Sprawiedliwością moją wygraną widzę. Uwolnię się od ostatniej sprawy, która wiąże mnie z NL i będę mogła zacząć organizować moje życie w Polsce. karty mogą też pokazywać konflikt z moim bratem, który ostatnio przybrał na sile.

Zdrowie: III CESARZOWA, Królowa Mieczy

Zabieg mnie czeka ginekologiczny i termin ustalą mi na październik.

Finanse: Królowa Mieczy, III CESARZOWA, X KOŁO FORTUNY, X Kielichów

Heh potasowałam dobrze a wyszły dwie te same karty co powyżej :) Mam zamiar zrobić w październiku biznesplan i złożyć wniosek o dotację unijną  na otwarcie działalności, może karty pokazują, że będę to robiła i dostane pozytywna odpowiedź. A może też, że holenderski ZUS wypłaci mi zaległą kasę za ostatnie 6 tygodni.

Sprawy sądowe: IX PUSTELNIK, XI SPRAWIEDLIWOŚĆ, I MAG, Królowa Buław  - HB XXI ŚWIAT

Tak zdecydowanie ruszy się, testy DNA się odbędą, sędzia wyda wyrok, dostane alimenta jednym słowem Zwycięstwo :) Świat jako moja podróż do NL na testy.

Niespodzianka:  IV Kielichów, V Mieczy

Nieczyste zagranie z kogoś strony (pewnie ojca roku albo mojego brata) mnie zaskoczy

Ostrzeżenie: II Kielichów, XV DIABEŁ, XX SĄD

Żebym nie uwikłała się w jakieś szkodliwe sprawy lub znajomość

Efekty na koniec miesiąca (co zmieni się w moim życiu): VII Mieczy, II Kielichów, V Mieczy, X Mieczy, XIX SŁOŃCE

O ja znowu wieje mi w oczy chłodem.  Tak jakbym musiała podjąć jakąś decyzję, dokonać wyboru, który niekoniecznie będzie mi na rękę, będzie mnie uwierał ale dzięki temu coś co mnie martwiło odejdzie do przeszłości i się skończy. Na końcu słoneczko więc powinnam w efekcie końcowym być zadowolona.

Inne interpretacje mile widziane :)