italiana Napisano 28 Września 2020 Napisano 28 Września 2020 Przysnilo mi sie, ze siedzialam ze starym znajomym ze studiow w restauracji. Siedzielismy na dworze i moja uwage przykuly krzesla, ktore mniej wiecej tak wygladaly: https://www.sylwiameble.pl/krzesla-fotele/104-metalowe-krzeslo-ogrodowe-wzor-1.html. Wyglad ulic i budynkow wskazywal na poludnie Europy: Wlochy, Francje lub Hiszpanie. Byl wieczor i bylo cieplo. Znajomy mial na sobie czarna koszule i spodnie. Nagle podszedl do nas bezdomny i poprosil o cos do jedzenia. Nie wiem jak zareagowalismy. Bardzo mnie zastanawiaja te motywy. Poludnie Europy, jego czarne ubranie i ten bezdomny. Boje sie, ze bezdomny moze byc zapowiedzia jakiegos negatywnego wydarzenia. Jesli chodzi o moj kontakt z tym znajomym to zdarza sie, ze telefonujemy, ale bardzo rzadko. Nie mam powodow, aby on byl trescia moich snow. Z gory dziekuje za pomoc. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi