Gość Nice Napisano 30 Września 2020 Napisano 30 Września 2020 (edytowane) Taki temat, natchniony rozmową w zgadywance Na pewno każdy z nas jakoś widzi/odczuwa innych osób na forum, i tutaj możemy kojarzyć ich z muzyką, obrazami, wierszami, filmami, kolorami, nawet kartami, czakrami, olejkami/kamieniami i z astrologicznym i wskaźnikami Lub po prostu jak my wyobrażamy tą osobę po innej stronie Może być wszystko tak naprawdę, poza rzeczami obraźliwymi, złośliwymi, no i bez przekleństw. Reszta zgodnie z regulaminem forum Są chętni? Edytowane 30 Września 2020 przez Nice Cytuj
aliceice Napisano 30 Września 2020 Napisano 30 Września 2020 (edytowane) Sam nick Roseana Xavier i profilowe kojarzy mi sie z tajemniczością, magią. Wyobrażam sobie Ciebie jako drobną, delikatna brunetkę z długimi, brązowymi włosami, szczupłe ręce, blada cera, zielone oczy. Wydaje mi sie, że jesteś z natury introwertyczna i lubisz psychologię i kryminały. Mysle ze jestes inteligentna i oczytaną kobietą. Lubisz spędzać czas blisko natury, zwierząt. To takie pierwsze skojarzenie Edytowane 30 Września 2020 przez aliceice Cytuj
Gość Nice Napisano 30 Września 2020 Napisano 30 Września 2020 (edytowane) O Piko już napisałam: 6 godzin temu, Roseanna Xavier napisał: dawno już wyobrażałam Cię jako bikera z kwiatami we włosach Sorki, nie obrażaj się :P Lianna: Lunaria: NadziejaZoja: Runoutofbreath: To też nawiązanie do pewnej książki rosyjskiego autora A. Kuprina, tylko w Twoim przypadku to inna książka tego autora: Sulamith O innych będzie też, ale następnym razem Edytowane 30 Września 2020 przez Nice Cytuj
Gość Nice Napisano 30 Września 2020 Napisano 30 Września 2020 21 minut temu, aliceice napisał: Sam nick Roseana Xavier i profilowe kojarzy mi sie z tajemniczością, magią. Wyobrażam sobie Ciebie jako drobną, delikatna brunetkę z długimi, brązowymi włosami, szczupłe ręce, blada cera, zielone oczy. Wydaje mi sie, że jesteś z natury introwertyczna i lubisz psychologię i kryminały. Mysle ze jestes inteligentna i oczytaną kobietą. Lubisz spędzać czas blisko natury, zwierząt. To takie pierwsze skojarzenie Teraz nie wiem w jaki sposób zweryfikować Uważam siebie za introwertyczke, ale na forum tego nie widać Lubię psychologię, kryminały nie, bardziej fantastyka, antiutopia, poezja Jestem oczytana, co do inteligentnej - nie mnie oceniać Lubię zwierzęta i nie mogę się doczekać własnego ogródka Dziękuję Ci ślicznie za skojarzenia, Kochana Cytuj
Gość Nice Napisano 1 Grudnia 2020 Napisano 1 Grudnia 2020 (edytowane) lissa PS: I chyba to też: Немного Нервно - Не Вынуждай Меня Edytowane 1 Grudnia 2020 przez Nice Cytuj
Kostroma Napisano 1 Grudnia 2020 Napisano 1 Grudnia 2020 @Willow mi się przede wszystkim kojarzy z filmem z 1988 r, który bardzo często oglądałam z ojcem. Taki trochę klimat tajemniczości, lekko mroczny, i dla mnie bardzo poruszający. Za każdym razem jak widzę posta Willow to mam przed oczami głównego bohatera filmu Cytuj
Gość Nice Napisano 1 Grudnia 2020 Napisano 1 Grudnia 2020 41 minut temu, Kostroma napisał: @Willow mi się przede wszystkim kojarzy z filmem z 1988 r, który bardzo często oglądałam z ojcem. Taki trochę klimat tajemniczości, lekko mroczny, i dla mnie bardzo poruszający. Za każdym razem jak widzę posta Willow to mam przed oczami głównego bohatera filmu Cieszę się, Kochana, że mój nick kojarzy się Ci z czymś dobrym, miłymi wspomnieniami Dziękuję Ci bardzo Przyznam się, że o tym filmu dowiedziałam się znacznie później, niż założyłam swoje konto na forum Ten nick to pamiątka Cytuj
Mana Napisano 1 Grudnia 2020 Napisano 1 Grudnia 2020 (edytowane) Willow z łąką ze świeżą rosą. I również z tym filmem Kostroma z imieniem Roma i kośćmi do gry. Roma wróżąca z kości Ale także z kosmosem i tajemnicą. Edytowane 1 Grudnia 2020 przez Mana Cytuj
Kostroma Napisano 2 Grudnia 2020 Napisano 2 Grudnia 2020 15 godzin temu, Mana napisał: Willow z łąką ze świeżą rosą. I również z tym filmem Kostroma z imieniem Roma i kośćmi do gry. Roma wróżąca z kości Ale także z kosmosem i tajemnicą. W dużym skrócie - Kostroma to słowiańska bogini Ziemi i Zimy oraz Nocy i Nicości Ale z tym kosmosem to mi się podoba 1 Cytuj
Mana Napisano 3 Grudnia 2020 Napisano 3 Grudnia 2020 W dniu 2.12.2020 o 08:29, Kostroma napisał: Kostroma to słowiańska bogini Ziemi i Zimy oraz Nocy i Nicości Oo.. nie pamiętałam tego. 1 Cytuj
Piko Napisano 15 Września 2022 Napisano 15 Września 2022 Mana kojarzy mi się z energią natury PS: Później sprawdziłem i tak , to pojęcie z Polinezji , chyba z Huną mi się skojarzyło. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi