pellonia Napisano 7 Października 2020 Napisano 7 Października 2020 Po kilku latach wróciłam do poważniejszego zajmowania się snami, medytacją, Tarotem. Dołączyłam do forum, aby poczytać ludzi bardziej doświadczonych od siebie i czegoś się nauczyć w niełatwym czasie w życiu, w jakim się znalazłam. 2 1 Cytuj
Piko Napisano 7 Października 2020 Napisano 7 Października 2020 Witaj @pellonia I miłego przeglądania forum... 1 Cytuj
Gość Nice Napisano 7 Października 2020 Napisano 7 Października 2020 Cześć, Pellonia Życzę miło spędzonego czasu z nami na forum Cytuj
Yunugar Napisano 14 Października 2020 Napisano 14 Października 2020 W dniu 7.10.2020 o 11:09, pellonia napisał: Po kilku latach wróciłam do poważniejszego zajmowania się snami, medytacją, Tarotem. Dołączyłam do forum, aby poczytać ludzi bardziej doświadczonych od siebie i czegoś się nauczyć w niełatwym czasie w życiu, w jakim się znalazłam. Witaj 1 Cytuj
Gość Lianna Napisano 14 Listopada 2020 Napisano 14 Listopada 2020 Witamy, witamy Do pisania zapraszamy. Baw się fajnie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi