Ci3b4 Posted June 22, 2009 Share Posted June 22, 2009 Witam Od paru ładnych wiosenek miewam takie dziwne uczucie, że przypomnę sobie o osobie której dawno nie widziałem i nagle w ciągu kilku dni w niespodziewanym momencie spotykam ją... takie rzeczy dzieją się również z przedmiotami... np. ostatnio przypomniałem sobie o mojej ulubionej zabawce z dzieciństwa, którą zgubiłem jak bawiłem się z kolegami. Po kilku dniach poszedłem do kolegi, a on do mnie "Zobacz co znalazłem" :icon_smile2: Patrzę, a tu ta zabawka... byłem w szoku :icon_smile2: MIałem również takie przypadki (ale było to w dzieciństwie, tak gdzieś do 12 roku życia), że gdy czegoś szukałem, nagle spadało mi to DOSŁOWNIE z sufitu, z nad głowy... raz, ale to jedyny raz spadło mi "z sufitu xD" zawieszka z kubusiem puchatkiem :icon_smile2:, owej zawieszki nigdy wcześniej nie widziałem i nie miałem jej w domu, bo przepytałem wszystkich, czy ktoś to wcześniej widział. Później mama mi zasugerowała, że może to być babcia, która już nie żyje, bo jak mówiła, że krótko po jej śmierci (a byłem wtedy bardzo mały) bawiłem się z kimś i pokazywałem zabawki... Może ktoś mi to wyjaśni? Nie wiem jak dla kogo, ale dla mnie to naprawdę niezwykłe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Defortis Posted June 22, 2009 Share Posted June 22, 2009 (edited) .......... Edited June 5, 2016 by Defortis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ci3b4 Posted June 23, 2009 Author Share Posted June 23, 2009 Hmmm.... coś o tym słyszałem Może ktoś to zgłębi i powie co sam o tym myśli? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kj_visage Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 Prawo przyciagania opisane jest w ksiazce " Sekret". Przyciagamy do siebie to, czego pragniemy, o czym intensywnie myslimy. To tak w skrocie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts