Skowyt Posted June 22, 2009 Share Posted June 22, 2009 Szukam jakiegoś sposobu, by przywrócić komuś władzę w nogach. Facet cierpi na porażenie nerwowe od prawie 20 lat. Powiedział mi, że lekarze bezradnie rozkładają ręce. Znam dwa sposoby żeby mu pomóc "magicznie": 1. LaVey`owski, ale nie sądzę, by spodobał mu się pomysł satanistycznych obrzędów (jest katolikiem) 2. Goetia, ale pożyczyłem książkę znajomemu i nie wiem kiedy ją odzyskam:_smutny: Znacie jakieś inne sposoby? Macie sugestie? Teorie? Możecie tu podać rozmaite sposoby/techniki leczenia, nie tylko na kalectwo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przegrany Posted June 22, 2009 Share Posted June 22, 2009 goetia? a w jaki sposob? chcesz poswiecic swoje zycie za jego xD? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek003 Posted June 22, 2009 Share Posted June 22, 2009 Nie, demony mają na tyle mocy że mogą naprawić szkodę... I jak cś to proponuję pierwszy ze względu na to iż bezpieczniejszy, albo drugi bo skuteczniejszy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przegrany Posted June 22, 2009 Share Posted June 22, 2009 a moze najpierw zwrocil bys sie do charyzmatykow a potem do ZUA ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek003 Posted June 22, 2009 Share Posted June 22, 2009 Za du8żo zuo marketu chyba... ale nie spamujmy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przegrany Posted June 22, 2009 Share Posted June 22, 2009 w sumie powiedzialem co ja bym zrobil, anie spamuje? mam takie pytanie. czy ty w ogole byles z taka sprawa u charyzmatykow i czy w ogole pomyslales o tym? czy od razu tak przyleciales tu napisales ten temat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek003 Posted June 22, 2009 Share Posted June 22, 2009 Sorki przegrany ja ten wyraz w liczbie mnogiej do siebie kierowałem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skowyt Posted June 22, 2009 Author Share Posted June 22, 2009 (edited) Przegrany, nie brałem pod uwagę charyzmatyków, ani nikogo innego, bo chce to zrobić sam. Nie wiem co to jest "ZUA". Nie przyleciałem też od razu, żeby napisać ten temat, tylko sprawdziłem jakie mam możliwości SAMODZIELNEGO działania. Chciałem poznać inne opcje. To chyba dobrze? Macie jeszcze jakieś pomysły??? Ten z charyzmatykami jest dobry, zaproponuje go facetowi:ok:. Edited June 23, 2009 by Skowyt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przegrany Posted June 23, 2009 Share Posted June 23, 2009 no juz mi nic innego do lba nie przychodzi. no chyba ze jescze jakis ryt:] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek003 Posted June 23, 2009 Share Posted June 23, 2009 Albo reiki... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skowyt Posted June 28, 2009 Author Share Posted June 28, 2009 no juz mi nic innego do lba nie przychodzi. no chyba ze jescze jakis ryt:] no właśnie, ale jaki??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TransHuman Posted June 28, 2009 Share Posted June 28, 2009 Szukam jakiegoś sposobu, by przywrócić komuś władzę w nogach. Facet cierpi na porażenie nerwowe od prawie 20 lat. Powiedział mi, że lekarze bezradnie rozkładają ręce. Próbował już Metody Silvy? (książka: Samouzdrawianie Metodą Silvy) Może Was zainteresuje przypadek pokazany w filmie The Secret. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SandraNasic Posted September 6, 2009 Share Posted September 6, 2009 I co? wyleczyłeśgo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skowyt Posted September 7, 2009 Author Share Posted September 7, 2009 Ciekawa sprawa z tą Metodą Silvy, niestety jeżeli ktoś nie ma w sobie dostatecznie samozaparcia by ćwiczyć, to:_bezradny: ...się nie nauczy. (bardzo mądrze to zabrzmiało:_haha:) Tak się składa,że mój znajomy nie ma tego samozaparcia, ostatnio jest zdołowany. Charyzmatyków też nie odwiedził, chociaż podałem mu namiary i datę kiedy będą w pobliżu jego miejscowości. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReseT Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 To jest jeszcze reiki jak wspominał Van. To silna energia ale podstawa chciec... Jeżeli nie włoży w to chęci to nic nie pomoże To jest moje smutne zdanie :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mefi Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 no tak. reiki chbya najlepsze.. i mozna dosc szybko opanować.. ;przynajmej na takim poziomie by coś wyleczyć... ale nie weij czy szybko będziesz w stanie postawić kolesia z porażeniem.. pewnie wiele miesięcy treningów przed tobą... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts