Kostroma Napisano 3 Listopada 2020 Napisano 3 Listopada 2020 (edytowane) Data urodzenia 14-04-1972 # Droga życiowa Kapłan V + cesarz IV + słońce XIX W dzieciństwie Przemysław był osobą zwróconą w swoje wnętrze, od najmłodszych lat przejawiał zainteresowanie sprawami duchowymi, dużą morlnością oraz życiem zgodnie z obowiązującymi zasadami. Obecnie przejawia archetyp przywódcy, osoby przedstawiającej konkretny kręgosłup moralny, żyje zgodnie ze swoimi zasadami, konsekwentnie dąży do celu i staje się autorytetem dla wielu osób. Starość to pełna satysfakcja z życia, zadowolenie, szczęście, spełnienie marzeń i poczucie samorealizacji. # Podświadomość Eremita IX Lęk przed starością, samotnością, pozostawienie samemu sobie. # Świadomość Mag I Umiejętność przemawiania do ludzi, duża komunikatywność. Kreatywność i duży potencjał intelektualny, który myślę jest realizowany. Harmonia między życiem materialny a duchowym. # Nadświadomość Koło X Zdrowe podejście do kwestii materialnych, przyjmowanie ze spokojem wszelkich zmian które zachodzą w życiu, zarówno powodzeń jak i niepowodzeń. Wyciągnie z nich wniosków i korzystanie z nich. # Misja z jaką na świat przyszedł człowiek Kochankowie VI Dawanie bezwarunkowej, prawdziwej miłości, empatia, pomoc innym nie oczekując nic w zamian. Dzięki trafności podejmowanych decyzji, może być odpowiedzialny za innych, być przewodnikiem, pocieszycielem. Człowiek kierujący się sercem i dobrem. # Dary pomagające w wypełnieniu misji Umiarkowanie XIV Umiejętności znalezienia złotego środka, wyważenie, traktowanie wszystkich równo. Pakowanie nad sobą, umiejętność łączenia w sobie dobrych i złych cech. # Harmonia psychiczna Sąd XX Opieka nad rodziną, pogłębianie światopoglądu oraz kontaktu z podświadomością. Opiekuńczość wobec innych. Posiadanie własnego zdania i nie ocenianie innych. # Jak człowiek postrzega siebie Kapłanka II Jako osobę potrafiącą zgłębiać tajniki niedostępne dla innych osób, mądra, opiekuńczą i emocjonalną. Z bogatym życiem wewnętrznym, iraz świadomością dobra i zła w sobie. # Jak człowieka postrzegają inni Sprawiedliwość VIII Jako osobę prawą, prawdomówną, oceniającą wszystkich jednakowo, empatyczną, rozsądną, wybaczającą i uczciwą. Macie jakieś uwagi? Bardzo chętnie poznam Waszą interpretację. Edytowane 3 Listopada 2020 przez Kostroma Cytuj
Gość Lianna Napisano 3 Listopada 2020 Napisano 3 Listopada 2020 Dlaczego na pozycji 1 jest Kapłanka, on 14 z dnia, to powinno być Umiarkowanie ? Cytuj
Kostroma Napisano 3 Listopada 2020 Autor Napisano 3 Listopada 2020 2 minuty temu, Lianna napisał: Dlaczego na pozycji 1 jest Kapłanka, on 14 z dnia, to powinno być Umiarkowanie ? Zgadza się, mój błąd, z przyzwyczajenia obliczania numerologicznego. Dzięki wielkie za uwagę. Cytuj
Kostroma Napisano 3 Listopada 2020 Autor Napisano 3 Listopada 2020 Został wyłapany mój błąd, z czego bardzo się cieszę, aczkolwiek w wyniku tego cały portret jest niepoprawny. Przeliczę go jeszcze raz i napiszę w formie poprawnej. Cytuj
Kostroma Napisano 3 Listopada 2020 Autor Napisano 3 Listopada 2020 Dobra, aż mi wstyd, ale jestem na etapie nauki portretu i robię jeszcze byki. Dlatego naprawdę cenna jest dla mnie każda uwaga. Do rzeczy. W drodze życiowej człowieka nie mamy Kapłana, tylko Umiarkowanie, co możne nam sugerować iż był spokojnym dzieckiem, umiejącym nad sobą panować. Cesarz i Słońce nam zostają. Następna zmiana to podświadomość. Zamiast Eremity mamy Księżyc. W tym wypadku jasna karta, duża intuicja, wrażliwość, pierwiastek kobiecy, duży kontakt ze swoim wnętrzem, wrażliwość. Mag zostaje tak jak był. Nadświadomość - zamiast Koła mamy Słońce. Optymistyczne podejście do świata, pewność siebie. Silna osobowość, charyzma. Misja z jaką przyszedł na świat człowiek. Zamiast Kochanków mamy Diabła, co przyznam szczerze trochę mnie zaskakuje. Interoretowałabym to mimo wszystko jako umiejętne wykorzystywanie energii, pozytywne wpływanie na innych, walka z uzależnieniami, pomoc innym w tej kwestii. Nie widzę tutaj aby ten archetyp realizował się negatywnie. Dary pomagające w wypełnieniu misji. Zamiast Umiarkowania mamy Maga, czyli umiejętności komunikacji, zjednywania sobie ludzi, przemawiania, konwersacji, siły przebicia, charyzmy, umiejętności interpersonalnych. Harmonia psychiczna. Zamiast Sądu mamy Wieże. Czyli radzenie sobie z problemami, rozwiązywanie na bieżąco trudności, umiejętność naprawiania niepowodzeń. Jak postrzega siebie. Zamiast Kapłanki mamy Rydwan. Postrzega siebie jako człowieka dążącego do przodu, sukcesywnie realizującego zamierzone cele, dynamicznego i nastawionego na osiągnięcie sukcesu. Jak postrzegają go inni. Zamiast Sprawiedliwośći mamy Gwiazdę. Ludzie widzą go jako osobę kreatywną, umiejąca dostrzec piękno i taką która sama to piękno pokazuje. Widzą go jako osobę wrażliwą i gotową do niesienia pomocy. W obrazie wewnętrznym pojawia nam się dwa razy karta Słońca, która może realizować się nagatywnie, aczkolwiek w tym wypadku wydaje mi się że tak nie jest. Chyba że macie inne zdanie? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi