Skocz do zawartości

Ona ryby-on lew

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

hheh Rybcio moja! Jak juz pisalam tez 12 marca jestem hehe no ale do rzeczy - moj bylu partner byl lew z 12 sierpnia i bylismy razem 2 lata, zwiazek pelen milosci i nienawisci zarazem, porzadania i pogardy..moze wam wyjdzie ale nie licz na wiele, zbyt duzo roznic, inne energie..

Napisano
hheh Rybcio moja! Jak juz pisalam tez 12 marca jestem hehe no ale do rzeczy - moj bylu partner byl lew z 12 sierpnia i bylismy razem 2 lata, zwiazek pelen milosci i nienawisci zarazem, porzadania i pogardy..moze wam wyjdzie ale nie licz na wiele, zbyt duzo roznic, inne energie..

o w mordke jeża ...jakbym o sobie czytała.... u mnie sie sprawdziło :_smutny:

może Tobie sie uda...czego z całego serduszka życze :zakochany:

Napisano

problem w tym czesto ze ryba pragnie wyznan ale nie tych milosnych co bardziej po prostu wiedziec co siedzi w glowie i w sercu partnera, lwy zas nie lubia nie wiem moze nie potrafia sie dzielic swoim wnetrzem w 100% co czesto bylo u mnie powodem do konfliktow, dochodzi do tego potrzeba wsparcia i opieki u ryb, a indywiduanosci u lwa. jak lew kocha to calym soba, jest dobry aktorem tez, natomiast gdy zacznie sie nudzic to slowem lub czynem potrafi gleboko zranic. ryba marzy o milosci na cale zycie, wierzy ze zatrzyma go na zawsze...probojcie..czasem trzeba z kims byc zeby dojsc do wniosku ze sie nie umie byc razem

Napisano

"problem w tym czesto ze ryba pragnie wyznan ale nie tych milosnych co bardziej po prostu wiedziec co siedzi w glowie i w sercu partnera, lwy zas nie lubia nie wiem moze nie potrafia sie dzielic swoim wnetrzem w 100% "

hmm.. 'moj lew' jest bardzo czuly i codziennie pisze mi jakies 'mysli' ktore sa zwiazane z miloscia do mnie. :) Mowi mi co mysli,czuje. I wydaje mi sie ze lubi dzielic sie swoim wnetrzem..

Napisano

no to dobrze oby tak dalej:) ps. 'pragne cie' to nie sa mysli heheh

• 4 tygodnie później...
Napisano

Chcem tylko dodac ze zdarzaja sie lwy dojrzale i pragna milosci na cale zycie a jak im sie nie uda to dlugo mysla kto zawinil, przepraszaja swoja milosc kilka razy choc bywa ze to nie ich wina i jeszcze dlugo tesknia za ta osoba i zaluja ze sie nie udalo. To przynajmniej ja ;*