Skocz do zawartości

Dobry wieczór :)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witajcie, 

dotychczas sporadycznie korzystałam z kart tarota stawianych przez tarocistkę, która mnie znalazła rok temu szukając wsparcia dla swojego Klienta :) Z biegiem czasu sama zaczęłam zgłębiać temat - z ciekawości, bo zawsze mnie interesowały sprawy wychodzące jakby poza nasz świat. Ostatnio więc, przed urodzinami postanowiłam zrobić sobie prezent i zakupić pierwszą talię, żeby spróbować się nauczyć i musze przyznać, że nie jest to takie łatwe jak mi się wydawało :)

Prywatnie mam dość przyjemne zajęcie - jestem adwokatem.  Mam nadzieję, że nie będę Was denerwować - ale moja ciekawość jest ogromna, zaś mam wrażenie, że rozumienie kart dość przyziemne :)

• Lubię to! 2
  • Moderator
Napisano

Witaj,

Rozgość się i zachęcam do udzielania się w tematach, które Cię interesują :koniczynka:

Obyś znalazła tu wszystko czego szukasz :witamy::))

Napisano

Cześć! :bukiet3i: Jeśli chodzi o tarot to znajdziesz tutaj dużo artykułów z tego tematu. A jaką talię sobie kupiłaś?

Napisano (edytowane)

Cześć :witamy: Forum jest do Twojej dyspozycji. Może zainteresuje Cię coś więcej niż tarot.

Edytowane przez Yunugar
Napisano

Hej :))

widzę, że nie tylko karty ale i pokrewieństwo zawodowe nas łączy ;)

Urodziny to dobry czas na odkrywanie nowych przestrzeni :czarow:

:witamy: