Skocz do zawartości

Jak wygląda i będzie wyglądała w bliskiej przyszłości nowa relacja?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hejka,

Nowa relacja, trochę piszemy ale przez sytuację wiadomą, mniejszy kontakt...

Zadałam pytanie, krótkie, na 3 karty, by sobie trochę rozjaśnić, co to jest u nas:

Obecna sytuacja:

Rycerz Buław, 7 Bułw, 5 Buław

Bliska przyszłość ( co będzie między nami)

3 Buław, Mag, Królowa Buław.

Zatem widzę to tak:

Chłopak śmiało podchodzi do tematu, nie szczypie się (Rycerzyk), jest między nami trochę różnic poglądowych, ale też duże napięcie seksualne (7,5 B)

Przyszłość:

Jako że 3 to jest coś, co jest już w trakcie realizacji, pomyślałam,że kontynuacja tego,co w sytuacji obecnej + jeszcze więcej rozmów (Mag) i jeszcze więcej pociągu ( Królowa), słowem: kontynuacja tego,co teraz. 

Ale,

On dążył do spotkania, ja się wycofałam i teraz jest cisza. Czy chwilowa....?

Nie wiem,czy któraś z kart o tym mówi,bo ja tego nie widzę.

Właściwie dlatego postawiłam pytanie kartom. Na pewno nie zamierzam się odzywać pierwsza :)

Pozdrawiam!

Napisano

Dodałam jeszcze takie karty:

Jeśli się odezwę: Słońce , 4 Monet, 5 Mieczy

Jeśli się nie odezwę: Rydwan, Król Kielichów, Król Buław

Jeśli się odezwę: Niby Słońce niweluje nieprzychylne karty, ale być może będzie chwilowo fajnie i znów wycofanie w tej 4 Monet i 5 Mieczy

Jeśli tego nie zrobię (i tutaj mam zgryz): chłopak odezwie się pierwszy (Rydwan),czy popędzi gdzieś dalej? (Rydwan)?

Kolejne karty , 2 dworskie...podobnie,jak w poprzednim układzie był Mag+Buławiana Królowa, tak tu też dwie postaci...Czy wskazują na każde z nas? Lecz co mogą mówić...?

Kielichowy to uczucia, a Buławiany to działanie, popęd...

Ale naprawdę, mam pustkę w głowie. Nie mam pojęcia, co to może oznaczać.

W tym,co o mnie myśli wypadłam mu 2 x w Magu ( zadałam to pytanie 2 x bo znamy się od Lipca więc coś mogło się zmienić, ale był 2 x Mag)

, a w pytaniu co czuje był As Buław.

Napisano
W dniu 10.11.2020 o 00:11, Roulette napisał:

Właściwie dlatego postawiłam pytanie kartom. Na pewno nie zamierzam się odzywać pierwsza

W dniu 11.11.2020 o 01:32, Roulette napisał:

Dodałam jeszcze takie karty:

Jeśli się odezwę:

Proponuję zacząć naukę Tarota od podstaw - czym są, czemu służą itd...

Napisano
7 godzin temu, Mesi napisał:

Proponuję zacząć naukę Tarota od podstaw - czym są, czemu służą itd...

Pominę fakt że ktoś tu chyba nie jest zbyt szczęśliwy w życiu i próbuje sobie to odbić na obcych ludziach ale dałeś mi w sumie dobry trop...Rzeczywiście,to sytuacja wypisz-wymaluj! :)

Jednak sobie najtrudniej karty interpretować. 
Ok, więc dałeś podpowiedź (słuszną) odnośnie teraźniejszości. Co z przyszłością? Jak interpretujesz te III Buław, Maga i KB?

• Ekspert
Napisano

@Roulette- stawiam, że korzystniej jest poczekać. Przeczekać sytuacjé- bo na opcjé jeśli Ty sié odezwiesz wychodzi 4 monet( nic sié nie zmieni w sytuacji), 5 mieczy( porażka).

Jeśli on sié odezwie to dasz mu odczuć, że czegoś w tej relacji dokonał ;) warto czasem dowartościować i dopieścić pod tym wzglédem faceta. 

Trzymam kciuki by sié udalo :)

Ja też sié uczé Tarota, bardziej pomocna jestem z astrologią( jesli masz daté i godziné urodzenia). 

• Super 1
Napisano
8 godzin temu, Roulette napisał:

Pominę fakt że ktoś tu chyba nie jest zbyt szczęśliwy w życiu i próbuje sobie to odbić na obcych ludziach ale dałeś mi w sumie dobry trop...Rzeczywiście,to sytuacja wypisz-wymaluj! :)

Jednak sobie najtrudniej karty interpretować. 
Ok, więc dałeś podpowiedź (słuszną) odnośnie teraźniejszości. Co z przyszłością? Jak interpretujesz te III Buław, Maga i KB?

Pomiń, pomiń, bo niezbyt dobrze wyszła Ci ocena mojej osoby :)

A jak interpretować karty, jeśli piszesz, że nie zamierzasz odzywać się pierwsza, a za chwilę dokładasz karty pt.: "jeśli się odezwę"? Dlatego tego nie widzisz... bo dobrze jest najpierw wyciszyć emocje, zadać sobie pytanie, jaką informację chce się otrzymać od kart, a dopiero potem je kłaść.

• Lubię to! 1
  • W punkt 1
  • Dziękuję 1
Napisano
W dniu 10.11.2020 o 00:11, Roulette napisał:

Hejka,

Nowa relacja, trochę piszemy ale przez sytuację wiadomą, mniejszy kontakt...

Zadałam pytanie, krótkie, na 3 karty, by sobie trochę rozjaśnić, co to jest u nas:

Obecna sytuacja:

Rycerz Buław, 7 Bułw, 5 Buław

Bliska przyszłość ( co będzie między nami)

3 Buław, Mag, Królowa Buław.

Zatem widzę to tak:

Chłopak śmiało podchodzi do tematu, nie szczypie się (Rycerzyk), jest między nami trochę różnic poglądowych, ale też duże napięcie seksualne (7,5 B)

Przyszłość:

Jako że 3 to jest coś, co jest już w trakcie realizacji, pomyślałam,że kontynuacja tego,co w sytuacji obecnej + jeszcze więcej rozmów (Mag) i jeszcze więcej pociągu ( Królowa), słowem: kontynuacja tego,co teraz. 

Ale,

Właściwie dlatego postawiłam pytanie kartom. Na pewno nie zamierzam się odzywać pierwsza :)

Pozdrawiam!

W tym momencie widzę u Was sporo nieporozumień, odmiennych poglądów, gwałtownych zachowań - rycerz buław , dużo punktów zapalnych z których może wyniknąć kłótnia - 5 buław.  No i 7 buław, taka trochę walka z przeciwnościami losu. Moim zdaniem dużo w Was frustracji teraz, być może spowodowanej właśnie obecną sytuacją, Waszym ograniczonym kontaktem. 

Natomiast w przyszłości myślę że się dogadacie, znajdziecie wspólny język, aczkolwiek myślę że tylko na poziomie przyjacielskim - Mag, Królowa Buław.  Może połączy Was jakieś wspólne przedsięwzięcie, jakas wspólna działalność - 3 buław. 

Nie widzę w tych kartach jakiś namiętnych uczuć, dużo mamy ognia, buław, działania, współdziałania, ale nie uczuć. 

Takie jest moje zdanie :wink:

• Dziękuję 1
Napisano

Zgadzam się z Mesi, także odpowiadam tylko na pierwsze 2 pytania:

Obecna sytuacja: dużo chemii, napięcia, seksualnej energii między wami (buławy, w szczególności Rycerz i 5 buław), druga sprawa, że ktoś z was temu wszystkiemu się opiera (7 buław), może ma jakiś wewnętrzny (5 buław) w związku z tym wszystkim...

Przyszłości: relacja będzie się rozwijała (3 buław), ale jakieś miłości za mocno nie widać, Mag to pogadanki, ewentualnie lekki flirt, ogólnie to cały czas będziesz tą relacje ożywiała i niosła na sobie - Królowa Buław jest kobietą inicjatywną, entuzjastyczną i chętną - będzie Ci zależało na na waszych stosunkach.

Powodzenia i miłości :)

Napisano (edytowane)
W dniu 13.11.2020 o 12:09, Willow napisał:

Zgadzam się z Mesi, także odpowiadam tylko na pierwsze 2 pytania:

Obecna sytuacja: dużo chemii, napięcia, seksualnej energii między wami (buławy, w szczególności Rycerz i 5 buław), druga sprawa, że ktoś z was temu wszystkiemu się opiera (7 buław), może ma jakiś wewnętrzny (5 buław) w związku z tym wszystkim...

Przyszłości: relacja będzie się rozwijała (3 buław), ale jakieś miłości za mocno nie widać, Mag to pogadanki, ewentualnie lekki flirt, ogólnie to cały czas będziesz tą relacje ożywiała i niosła na sobie - Królowa Buław jest kobietą inicjatywną, entuzjastyczną i chętną - będzie Ci zależało na na waszych stosunkach.

Powodzenia i miłości :)

Zdecydowanie najtrafjniejsza interpretacja. Już jedna rzecz,a mianowicie - przedsięwzięcie - spełniła się :)

Poza tym - Oboje się opieramy w mojej opinii. Nie jest to ktoś, kto rzucił mnie na kolana. Patrzę po prostu, jak się rozwija sytuacja, aczkolwiek nie wydaje mi się, bym była osobą, która tę relację będzie niosła, jeśli miałaby być jednostronna w jakimkolwiek wymiarze. (Po prostu nie jestem taką osobą. Łatwo odpuszczam, gdy widzę, że ktoś nie daje tyle samo od siebie.)

Mimo wszystko, dam niebawem znać, z racji tego, że był taki duży odzew. Chciałabym to dla Was zweryfikować.

Odpowiem jeszcze ogólnie - Ja nie stawiałam tych kart pod wpływem emocji. Taka już jestem, trochę dwoista z natury i sposób,w jaki mówię lub piszę, często może być mylący.

Dodatkowo - lubię stawiać karty, tak po prostu. Więc ten 2 rozkład był nawet rutynowy dla mnie.

Ściskam wszystkich odpisujących! Dzięki za odzew.

P.S. Ten drugi układ interpretuję tak: Rydwan przyniósł wspólne przedsięwzięcie. I... 2 mężczyzn. Pana, o którym mówiłam w postaci Króla Kielichów i kogoś zupełnie nowego. Myślę, że spokojnie mogę interpretować Go jako Króla Buław.

Edytowane przez Roulette
Napisano (edytowane)

Dodam jeszcze, że dla mnie Buławy (w większości),zawsze mówiły o jakiejś chemii, atrakcyjności między dwojgiem ludzi. Na koleżeństwo wypadają mi głównie Monety i (!naprawdę) niektóre Miecze :) Gdy na nową osobę wypadał mi As Mieczy, dużo było między nami dyskusji, rozmów, bez krzty poza-koleżeńskiej wibracji. Oczywiście w uczuciach nie niosły nic pozytywnego. Nie wiem,czemu Buław nie interpretujecie na seksualność. Toż to ogień jest.

Edytowane przez Roulette
  • Lubię to! 1
Napisano
W dniu 13.11.2020 o 10:34, Kostroma napisał:

W tym momencie widzę u Was sporo nieporozumień, odmiennych poglądów, gwałtownych zachowań - rycerz buław , dużo punktów zapalnych z których może wyniknąć kłótnia - 5 buław.  No i 7 buław, taka trochę walka z przeciwnościami losu. Moim zdaniem dużo w Was frustracji teraz, być może spowodowanej właśnie obecną sytuacją, Waszym ograniczonym kontaktem. 

Natomiast w przyszłości myślę że się dogadacie, znajdziecie wspólny język, aczkolwiek myślę że tylko na poziomie przyjacielskim - Mag, Królowa Buław.  Może połączy Was jakieś wspólne przedsięwzięcie, jakas wspólna działalność - 3 buław. 

Nie widzę w tych kartach jakiś namiętnych uczuć, dużo mamy ognia, buław, działania, współdziałania, ale nie uczuć. 

Takie jest moje zdanie :wink:

Przepraszam! To Ty napisałaś o wspólnym przedsięwzięciu! Jest i ono.

Pozdrawiam

• O.K 1
Napisano (edytowane)
W dniu 13.11.2020 o 00:54, Gringe napisał:

@Roulette- stawiam, że korzystniej jest poczekać. Przeczekać sytuacjé- bo na opcjé jeśli Ty sié odezwiesz wychodzi 4 monet( nic sié nie zmieni w sytuacji), 5 mieczy( porażka).

Jeśli on sié odezwie to dasz mu odczuć, że czegoś w tej relacji dokonał ;) warto czasem dowartościować i dopieścić pod tym wzglédem faceta. 

Trzymam kciuki by sié udalo :)

Ja też sié uczé Tarota, bardziej pomocna jestem z astrologią( jesli masz daté i godziné urodzenia). 

Dziękuję Tobie bardzo! Ja również mocniej siedzę w astro... :) Mamy ładną synastrię. Koniunkcja jego Wenus i mojego stellium słonecznego, Koniunkcja mojej Wenus i Jego Księżyca, Jego Słońce na moim ASC, Księżyce w sekstylu i parę innych przyjemnych aspektów. Niestety zawsze trafiam na kwadraturę Marsa i Wenus.....ale nie wkręcam się w Niego. Czekam i obserwuję.

Edytowane przez Roulette
  • Lubię to! 1
  • Ekspert
Napisano

@RouletteTo może popatrz na swój horoskop czy jest to klimat romansowy czy nie -mi to bardzo pomaga a Tarota traktujé jako uzupelnienie :)