Arcan Napisano 14 Listopada 2020 Napisano 14 Listopada 2020 Myślę, czy go nie zakupić. Nie wiem czy mogę tu wrzucić linka do oferty? i tak uprzedzając pytania...sport i dieta nic mi nie dają... Tak slaby mam metabolizm, szczególnie po antydepresantach... Chodziłam nawet regularnie na ciężkie treningi EMS i nic... dieta to mi pomaga jak głoduje.. Więc nie jest to moja fanaberia Jakie byłoby moje zadowolenie z tego produktu? [2 denary, 6 kijów, rycerz kielichów[/b] Dwa denary to moje wahanie i dwie opcje...Tani nie jest...350 zł kosztuje... Jeżeli się zdecyduje to w tych 6 kijach widać zwycięstwo.. rycerz kielichów to dosłownie ten przyrząd Jak ten przyrząd zadziała na moje ciało? As kielichów, papież, 6 den Jest dużo kielichów, bo to przyrząd, no wodny, można powiedzieć... Chyba, że wyciągnie mi z organizmu dużo wody...6 den, bo on głownie miejscami zabiera tłuszcz..ale dla mnie to ok...tego papieża tu nie rozumiem? Cytuj
Ziomal597 Napisano 14 Listopada 2020 Napisano 14 Listopada 2020 5 godzin temu, Arcan napisał: Jakie byłoby moje zadowolenie z tego produktu? [2 denary, 6 kijów, rycerz kielichów[/b] 2 Denarów to huśtawka emocjonalna, więc raz będziesz zadowolona, a raz nie.. ale finalnie jednak będziesz się cieszyła z tego produktu bo masz kartę triumfu, czyli 6 Buław, a na końcu Rycerza Pucharów a on wskazuje na zadowolenie. 1 Cytuj
Ziomal597 Napisano 14 Listopada 2020 Napisano 14 Listopada 2020 (edytowane) 5 godzin temu, Arcan napisał: Jak ten przyrząd zadziała na moje ciało? As kielichów, papież, 6 den Szczerze nie do końca wiem jak to wygląda ...no ale w kartach rewolucji to ja nie widzę. Ba! Papież to tradycja, a więc stagnacja. Uważam, że na pewno Ci nie zaszkodzi, raczej zbilansuje jakieś ...niedobory - 6 Denarów to karta równowagi, więc drobna poprawa będzie, o ile oczywiście występowały jakieś poważniejsze braki. Edytowane 14 Listopada 2020 przez Ziomal597 1 Cytuj
Arcan Napisano 14 Listopada 2020 Autor Napisano 14 Listopada 2020 6 denarow, bo przyrząd działa miejscowo Cytuj
Gość alieninside Napisano 14 Listopada 2020 Napisano 14 Listopada 2020 Dodam od siebie ze w 6 denarach to rezultat moze byc mniejszy niz sie spodziewasz ale i tak bedziesz zadowolona finalnie. Tylko ze urzadzeniemoze nafszarpnac portfel. Cytuj
Arcan Napisano 14 Listopada 2020 Autor Napisano 14 Listopada 2020 Znalazłam super zestaw na allegro, który kupiłam. 3 różne urządzenie Cytuj
Arcan Napisano 27 Listopada 2020 Autor Napisano 27 Listopada 2020 weryfikacja : kompletne rozczarowanie. Naprawde beznadziejne przyrządy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi